Nyuszi, én egészen pontosan tudom, h az 50 vádlóból 49 kib*szarintott a tisztelt ámerikai bíróság, a maradék egyben jutottak el tárgyalásig egyáltalán, és az is hung jury lett. Nézz utána, ha nem ismered a kifejezést. Csak hát ugye nagy mellénnyel behazudtál ide valamit. Azért nem írtad ezt le, mert tájékozatlan vagy, vagy azért, mert tudod, milyen rossz fényt vetne az egész lincselős sztorira?
Mit gondolsz, a többi zaklató esetében is ez lesz a végeredmény? Nagy hangos vádaskodások után csöndeske felmentő ítéletek? HA egyáltalán tárgyalásig eljutnak. Majd maximum lehoznak egy 3soros helyreigazítást a lapok.
Oszt mit is sikerült rábizonyítani? Igaz, bizonyíték, bírósági ítélet a többi esetben sem kellett. Kíváncsi vagyok, gyilkossági, lopási ügyekben is mellőzhető lesz-e ezek után, vagy ott azért még kellenek ilyen avítt dolgok, mint nyomozás, tárgyalás?
Közülük nem állítanak pellengérre tucatjával, mint a fehérek közül. Nyilván ez is az én ostobaságomnak, tájékozatlanságomnak és lustaságomnak köszönhető. Meg Orbánnak, de legfőképpen Putyinnak. Mi hárman vagyunk a hibásak.
Meg azt is mondják, hogy ha valamiről lövésed sincs, ne szólj bele. Annak is utána nézhetnél, ha tényleg érdekelne a dolog, hogy hány színes bőrű producer, rendező stb. dolgozik a film élcsapatában, de nem teszed meg, mert ostoba vagy, tájékozatlan és lusta.
Márton László, Harvey Weinstein, Dustin Hoffman, Brett Ratner, Kevin Spacey, és a többi megvádolt fickó között van egy közös nevező.
Mindegyikük fehér férfi. Nincs egyetlen színesbőrű zaklatási ügy sem. Csak a gonosz fehér férfiak zaklatnak… Akiket egyébként egy magát színésznőként definiáló személy szerint sterilizálni kellene.
Kérdés: A migránsok tömeges zaklatási (sőt, brutális szexuális erőszakelkövető) ügyei miért megbocsátandók? Azokat miért próbálta (Köln) és próbálja elhallgatni a média, ezeket a sokkal kisebb volumenű történeteket pedig miért kapják fel?
És egyébként TÉNYLEG nincsenek színesbőrű zaklatók??? Vagy ez már megint a fehér ember elleni rasszista hadjárat egyik fontos, stratégiai eleme?
Az is szexuális zaklatás, amikor a melletted ülő lány bő, ujjatlan pólóban, melltartó nélkül jött iskolába, és emiatt folyamatosan a gyermekfej nagyságú melleit kellett nézned:-), a tanár mantrája helyett.
:-))))
Abszolút az.
Vicc nélkül.
Minimum 25 évháza ssággal büntettem érte az asszonyt.