Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Mondjuk kétszeres ostrom alatt voltam . Vagyis vagyok , mert nem csak a Ő hanem még a lánya kívánságát is teljesíteni kell .
S még ma is oda megyek , de ők még a régi lakásban tartózkodtak 🙏 . S remélem nem is kezdődik elölről . Igaz tegnap mutatott egy fényképet , amin azt mondta olyan nagy és olyan mint ha a két gyereket akarnám meg 🍼 .
Jaj ne is emlegesd. Most egy harmadik nő? volt ott, egy "golyó", piros tüsi hajjal... :-)
Nem azért voltam estig, hanem mert a 16:05-ös busszal mentem ami fél 5-re ért be, majd elkocogtam a szűk km-re lévő NAV-hoz és visszafelé még zárás előtt benéztem az ocsmányirodába is leadni az ideiglenest meg leiratkozni az ügyfélkapuról. Még a buszmegállónál a lottózóban is felvettem a pénzem, aztán a CBA-ban nem kaptam kenyeret így ott gyorsan végeztem, majd a bolt előtti rókadobozból kivettem a csomagom és még várnom is kellett 5 percet a 17:10-es haza induló buszra.
Mivel a városban nem kaptam kenyeret, így leszállás után még kerekezhettem 6 km-t. Na ezért értem este haza...
Ha minden jól megy, végre vége a hivatalokba járkálásomnak. Megszüntettem az ügyfélkaput, leadtam az ideiglenes személyit és a NAV-nak is beadtam a részletfizetési kérelmet. Csak akkor kell mennem, ha a NAV-tól nem kapom meg január 10-ig a csekkeket, de ilyet ők nem szoktak elfelejteni...
Nem hiszöm hogy én mög akarnék vele vívni. Régebben testépítő volt, ami mög is látszik rajta, most szerintem a legkomolyabb konditerme van itt a városban, ahol mint edző is tevékönyködik. 😀
Az őszi hagyma közönségös körülményök között, az új évben elkezd kipuhulni.
Onnantól volt régebben a tavaszi használva.
Az őszi hagymákat, szeptember-október hónapokba szoktuk elrakni a földbe. A tavaszit azt február-márciusban leginkább, de soxor az időjáráson múlik ez is.