nos: azt mondták az előbb nekem, hogy Kisbérnél nem lehet jobbra, Győr felé menni - lezárva...menjünk egyenesen Veszprémvarsány - Pápa - Győr felé, - állítólag nem olyan minőségű, de kanyargós, dombos, és járható...ennyi van most infó...
Most értünk haza Mogyoródról, - néztünk egy kis versenyt, egész jó volt...
ja, szóval mi indulásra készek vagyunk, rögtön informálódom az utak állapotáról...majd megírom...(érdekes módon csak egy Triumphot láttam a versenyen,...az is a barátomé volt...)
Hasonló módon jártam így Tatabánya környékén két éve egy 2004 évj. körüli Fazer 1000-el. Mögötte kullogtam, kb 40km-t. Mindíg húzta a szarvát elinduláskor, sokszor citeráig, de nem tudott meglépni. Én meg vártam, hogy a 143 ló távolodjon, de egy idő után meguntam a jatékot, és az én papíron ugyan kevesebb 120 (de muraközi) lovammal kikerültem! :)
Ok, átjöttök Bp-n, M1-es Biai kihajtóig nem fizetős, rá az 1-sre, 4-ik körforgalomból balra Biatorbágy, onnan még egy körforgalom (ma már ez divat) és onnan 50 méter jobbra az Agip kút. Találka úgy, hogy 9-kor megtankolva tudjunk indulni, 8.00-kor utolsó egyeztetés itt a fórumon, én 8.45-kor ott vagyok. Nem nehéz :)
Mi mindenképp megyünk, csak úgy induljunk, hogy nekem innen 30 perc legalább az út.Meg annyira nem is ismerem azt a környéket, úgyhogy valami könnyen megtalálható helyet beszéljünk meg.
Gp-t lehet nézni ingyen a digisport.hu-n, csak be kell regisztrálni.
Hello, sajnos Black nem jön ezek szerint, remélem Ti ettől még jöttök. Biatorbágyon szoktunk találkozni, innen megyünk Fehérvár felé a 811-sen, nem túl rossz minőségű és az eleje jó kis kanyargós. Fehérváron találkozunk Palival, meg a barátjával. Reggel 8-kor szoktunk itt a fórumon egyeztetni. Jó így nektek?
sajnos a GP-t nem tudom nézni az idén, de sokan szokták szidni, hogy kicsit unalmasabb, mint szokott volt lenni. A Superbike maradt és ott a BMW-nek szurkolok, jó hogy most már 7 márka megy és majdnem mind jó.
Most délután tudtam menni egy rövidet, mellém állt egy új Duci Monster, mondtam neki szép a motorja, mondta az enyém szebb, erre én, hát köszi, de mindenesetre gyorsabb :). Kérdezte mennyivel mondom kb 50 ló :) Vagy kétszer állva hagytam lámpánál, aztán kikerültem :)