Mintha nekem lenne par adapterem elfekvoben, talan laptophoz csomagoltak. Ha kiderul mi is kell pontosan es van nekem szivesen kolcsonadom mig szukseged van ra. Nem tudom van e a kozelbe egy fgep netan egy kepet kesziteni rola ? :) :)
Szia! Miket nem terveznek itt ezek a "sihederek"? Bali...istenem! Mennék én is, de valakinek cipelnie kell az ország súlyos terheit is. Meg az az átkozott lovetta, az is elkerül mostanában. Tetszettek a képeid! :)
Hétvégén busójárás lesz! (Fudi, miért nem szóltál?:P) Szombaton lesz a szalagavatóm, így az nekem kimarad, de vasárnap egy késődélelőtti indulással mi ki tervezünk menni. Esetleg van kedve valakinek csatlakozni? Sok jó fotótéma van! :)
"Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, és ezt a vásárlástól számított 3 napon belül jelzi, abban az esetben díjmentesen kicseréljük azt. Amennyiben a cserére bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. "
Végül is, a Tamronnak nincs Mo.-n szervíze, tehát szervizelés szempontjából mindegy, hogy a márkaboltba vagy a szürkeimportőrhöz viszem be. Ha az ára ennyivel olcsóbb, akkor meg már szinte olyan, mintha használtan venném, amikor meg eleve zehernyés a garancia érvényesítése.
A jelenlegi modellt 130-ért rendelték volna. Legális import, ÁFÁval, garanciával. Pénteki napon vettem volna meg, hétvégén autofókusz meg egyéb tesztek, aztán ha nem jó, vissza.
A CCS Pécsen hol van? Én csak a mpixel.hu boltját meg a Fotoplust ismerem. Ott is érvényes ez a 3 napos visszafizetési garancia mint 1 "rendes" boltban az elektronikai termékekre?
Nekünk sem a koncertfotó a fő "profilunk". Jelenleg csak két obink van ami 2.8-t vagy annál tágabb rekszet tud... és abban igazad van, hogy egy bizonyos fénymennyiségnél már pl beétérben is inkább 4.0 vagy 5.6 + vaku...
A fotóstáska (Nova 5 AW) megpakolva mondjuk 8 kg.. ezzel még szaladni is lehet :) Tájfotózásnál az autó csak a környékre visz, de a lényeget úgysem az ülésből találjuk meg :D Inkább cipelem az a pár kg pluszt, de nem szívsen hagyok otthon semmit. 10-300 mm-ig vagyunk jelenleg lefedve, de szerencsére nem egy hyperzoomba ötvözve ;)
A tájfotóhoz eddig csak a 10mm és környéke, a 28 mm és környéke valamint a 300 mm és az alatta lévő területet kellett használni.... szóval a többi akár otthon is maradhat, mert úgy sem kell.. és a vaku.. amikor a Malomvölgyi tónál naplementekor elkezdtem vakuzni állványon, volt aki furcsán nézett rám :)
Mennyiért rendelted? A fórumon közös költésben 88e Ft/db áron hozták az emereknek. Az eladó a pécsi székhelyű CCS.. ha egyedül betévedsz, vagy a neten rendelsz akkor is 95 körül mozog. A fókuszmotoros szvsz nem biztos hogy pontosabb lesz (nekünk csak Nikon ill Sigma belsőmotoros obink van, de állítólag a saját motorral ezek a nem Nikon lencsék pontatlanabbak lehetnek.. igaz gyorsabbak)
Engem ritkán zavar a tág blende :-) Inkább legyen az énekes éles és a dobos homályos, mint minden "dinamikusan" megörökítve .. mint pl a rokonom képein a Bp-i Rolling Stones koncert :( Amúgy tökéleteset ebben sem lehet alkotni.. vagy a fotósoknak tetszik vagy a nagyközönségnek. Mint ismerős a portréjánál: szép szép, de miért olyan homályos a háttér :D