Keresés

Részletes keresés

skyvóker Creative Commons License 2007.06.07 0 0 453
megnéztem,ez az első hozzászólásod a kézilabda-témákhoz ezen a művésznéven.Most ez vagy azt jelenti,hogy eddigi neveden nem merted megirni a gondolataidat,vagy azt,hogy most szólsz hozzá először,és rögtön elég butaságot :-(( A Goli szurkolók az évek folyamán teljesen elmaradtak a csapattól,mert 30 év alatt eltűntek az eredmények és a létesitmény egyaránt,kinek volt itt arra energiája,hogy a szurkolókat toborozza,velük foglalkozzon.Most egycsapásra lettek nézők,ami elsőre valóban fura,de ha azt tesszük hozzá,hogy most tudatosan csalogatnak ki minket a meccsekre,valóban kaptunk ingyen mezeket ( máshol is osztogatnak ), valóban ingyen engedtek be bennünket ( ugy tudom Debrecenben is bevetették már ezt a módszert ) és valóban fizetik a buszutjainkat ( Győrben is ezt tették fontosabb idegenbeli meccsekre ) de hogy fizetést adjanak,az oltári marhaság.Vegyél elő számoló gépet és számold ki ez mibe kerülne :-)) és minek,ha igy is elkezdődött az érdeklődés.. Tipikus károgó vagy,akinek az a jó,ha a nagy büdös semmi zajlik,amint van valami,és azt te nem érted,akkor ott valami nem stimmel :-)) Mit zavar bárkit,ha hostesek fogadják?Én speciel örültem neki,máshol is jó lenne.Tőlünk nyugatabbra ilyen fogadtatáson senki nem lepődik meg,természetes velejárója egy sporteseménynek,hogy azt külsőségeiben is próbálják feldobni.Sok stadionban jártam már kint,ott is szép lányok fogadják a vendéget.Box meccsen,autó-motor sportban ez már természetes,miért ne lehetne az hazai kézilabda meccseken is.Igazad van,egyelőre még nem óbudaiak járnak jellemzően a meccsekre,ehhez idő kell,amig tudomást szereznek róla,ma még főleg szülők,rokonok,hozzátartozók és egy kiterjedt baráti kör jár ki.Pesten már ez is óriási eredménynek számit.Én a magam részéről örülök,hogy a klubbnak fontos vagyok,igyekszik a "kedvemben járni",hogy majd eljöjjön az idő,amikor esetleg én járok az ő kedvükben:-)) Élvezd,hogy végre van egy jó dolog,amiért nem kell fizetni.:-)))))
Előzmény: pagare (442)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 452
OK! Legyen igazad! Én csak kifejezetten örülnék, ha Ő lenne a 3. kapus! De remélem nem 3. kapus lesz, ennél sokkal többre érdemes! Szvetit meg nem értem, hogy miért pont egy feltörekvő csapatba jön levezetni. Jó, láttam már parádézni, de egyszerűen nem hiszem, hogy Brigi pont tőle tanulhatna valamit. (Akkor már inkább Polgár Katitól.) Jah, a bohóckodást, azt igen. Szerintem nem illik a képbe, a csapatba, s még nem sikerült elnyernie a bizalmam. Ennek ellenére nagyon remélem, hogy előnyére, s nem hátrányára lesz a csapatnak.
Előzmény: tommy d'angelo (450)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.06 0 0 451
Ami furcsa vagy újszerű az nem biztos, hogy rossz! Én se kapok pénzt a meccsrelátogatásért de idén minden egyes alkalom ajándék volt.

Az-az 50-60 ember azon egyszerű oknál fogva jön egyszerre mert busszal jönnek.Ez számomra is furcsa mert Óbuda - Népfürdő utca nem távolság! Kerületi újságokban egy bizonyos Párkányi ( Szlovákia) társaságról írtak akik eljárnak minden meccsre. Nem tudom mi az igazság.

Ők azok akik hangosan buzdítják a csapatot "otthon" és idegenben.
Nekem hangulatalan lenne minden meccs nélkülük. Remélem jövőre még több Óbudai és nem Óbudai, Goli szurkoló ül majd a lelátón !

Ha pedig valaki ezért fizet....... Mindenki azt csinál a pénzével amit akar.

Egy biztonsági őr nem tudom miért szokatlan egy kézilabdameccsen?
Szerintem arra a 300-600 emberre az a 2-3 biztonsági nem túlzás.

A hostessekről meg csak annyit, egy vesztes meccs után mikor kilép az ember a csarnokból már nem is olyan rossz a hangulat :)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.06 0 0 450
A cikkből nem derül ki , hogy Szegedi Brigi nem marad a Goliban ! Lesz még egy kapus aki lehet akár a Brigi is !
Előzmény: Attila G. (446)
G-T15 Creative Commons License 2007.06.06 0 0 449

Helló mindenki!

Talán meglep benneteket,hogy ide is írok,de mivel nem a "fiatal szurkolók"közé tartozom,így évek óta figyeltem a csapat eredményeit!Pali bácsi eredményei mindig tiszteletet parancsolóak voltak!A csapat és az ő sikerének is örültem!Sajnos NBI-ből való kiesésük évében szinte minden meccsüket szomorúan néztem végig,mivel sok edző meccset játszottunk ellenük!Most végre újra megerősödve visszatértek!

Azt hiszem minden rutinos játékos erősítheti a csapatot!Szveti 1-2hibájától eltekintve jó kapus,nem véletlenül hívták régebben Vásárhelyre és N.A. is csapatába!Szücsi pedig szerintem minden csapatban erősítést jelentene!

Remélem nem csak fellángolása lesz ez csak az egyesületnek és nem tünik el 5éven belül,mint sok csapat az utóbbi időben és régebbi idökben!

Sok sikert kivánok R.B.P.-es szurkoló társaim nevében is! 

Attila G. Creative Commons License 2007.06.06 0 0 448
Ha Te mondod, elhiszem.
Én még nem ismerem igazán.
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (447)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2007.06.06 0 0 447
Szücsivel nagyon jól jártok...nálunk kicsit talán elment a kedve a játéktól, amikor Borbély Zsani kiszorította, de amúgy egy jól védekező és támadásban is harcos beálló...
Előzmény: Attila G. (446)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.06 0 0 446

"ÓBUDAI GOLDBERGER

Megkezdődött a Goli megerősítése az NBI-es osztályra

A Goldberger is hozzáfogott a csapat megerősítéséhez a nagyobb kihívást jelentő NBI-es szezonra.

Az alapkoncepció, hogy a klub a saját meglévő értékeire kíván támaszkodni, és csak néhány játékost szeretne igazolni. Ezek elsősorban olyan posztokra szükségesek, amik a csapatnál hiány poszt volt, vagy nem volt elég játékos az adott helyen. Jelentős erősítésnek gondoljuk, hogy Polgár Katalin mellé még egy első osztályú rutinnal rendelkező kapust, a tavalyi évben a Vácott erősített Gridnyeva Szvetlanát igazoltuk, aki már alá is írt. Kapus poszton még egy kapus lesz, aki fokozatosan fogja az NBI színvonalát megszokni, neki tehát igen nagy kihívás lesz a következő esztendő, hiszen a legmagasabb osztályban kell bizonyítania, de szerencsére két olyan kitűnőség segítheti, mint Polgár Katalin és Gridnyeva Szvetlana .

A beállós posztra Forgács Judit mellé igazolta le a klub a képünkön látható Szűcs Viktórát a Kiskunhalasból, aki ma írta alá a szerződést. Szűcs Vikitől azt várja a vezetőség, hogy játék-intelligenciájával, tapasztalatával segítse a még rutintalan, ám annál lelkesebb Goli játékosokat.

Minden új, és szerződését már aláírt játékosokról folyamatosan tájékoztatjuk az olvasóinkat"

Tudom, hogy nem én vagyok a bemásolás-felelős, s elnézést kérek, ha ezzel elvettem valakinek a tisztét.
De több dolog szembe tűnt a cikkben.
Ezek szerint Szegedi Brigi nem marad a Goliban? Csak mert kifejezetten szomorú lennék, ha nem maradna! Nagyon jó kapusnak tartom, s kedvelem!
Másfelöl nem értem Szveti leigazolását. Meglepett, mert nemrég a visszavonulásáról olvastam. S nem örülök Neki, ha jön. De ha már így esett, remélem, Ő is erősítésére lesz a csapatnak.

Viszont nagyon hiányolom még Baross Zsuzsa nevét!!!
Attila G. Creative Commons License 2007.06.06 0 0 445
Thx.
Nem tudtam, hol van ez a hely, de utánanézek.
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (444)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2007.06.06 0 0 444
Izé...nem a reklám helye, de az A1 materialba szoktak járni edzeni a csajok talán kedd este de az is lehet, hogy szerda...vagy az is lehet, hogy össze-vissza...mindenesetre én ott már találkoztam velük jó párszor. Szóval azért vannak "nyilvános edzések"...
Előzmény: Attila G. (443)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.06 0 0 443
Nekem meg az furcsa, hogy ezt pont az én hozzászólásomra "válaszoltad".
Egyrészt én nem tartozom a fizetett szurkolók közé...
Én is hallottam ilyesmiről, s mit ne mondjak, nekem se jönne rosszul némi pénz, nem mintha szegény családból való lennék, de nem is gazdagból.
Viszont nem elsősorban pénzért járok szurkolni, sőt most mondhatom, hogy semmiképp nem pénzért.
Hanem azért, mert megkedveltem a CSAJOKat. Illetve ha egyelőre nem is az egész csapatot, mert nem volt alkalmam még mindenkit eléggé megismerni - másképp lenne, ha nyilvánosak lennének az edzések, s ha tudnám, hogy pontosan hol vannak... -, de többeket megkedveltem.

Szóval írhattad volna önálló hozzászólásként, amit írtál.
pagare Creative Commons License 2007.06.06 0 0 442

Furcsa azért ez a szurkolótábor. Elég sok helyről hallottam, hogy ez egy "művi úton" létrehozott tábor. Nem tudom, hogy ez igaz-e. Azt beszélik, hogy fizetik őket, busszal hozzák-viszik mindenhová, Goli-cuccokba öltöztetik őket, és kiadják nekik ukázba, hogy szurkoljanak.

Mikor az idén életemben először voltam Goli-meccsen, már akkor is feltűnt, hogy egyszerre özönlenek be vagy 50-60-an az Elektromos-csarnokba, ami elvileg hazai pálya. Na most én még olyat életemben nem láttam, hogy hazai pályán minden szurkoló egy tömbben, azonos időpontban érkezik a meccsre. Kicsit olyan érzésem volt, hogy ezeket az embereket valahonnan szervezetten hozzák a meccsre. Idegenben persze más csapatoknál is így érkeznek a szurkolók, ami természetes, hiszen többnyire együtt utaznak a meccsre, na de hazai pályán?

Aztán már a tábor összetétele is kicsit olyan mesterkéltnek tűnt. Valahogy nem igazán éreztem olyan "valódi szurkolóknak" őket.

Eközben olvastam egy cikkben, hogy a Goli az óbudai lakosokat szeretné megnyerni a csapatnak, magyarul találjanak vissza régi, de újjáéledt egyesületükhöz. Anélkül, hogy bárkit megbántanák, nem sok "óbudai jellegű arcot" láttam a szurkolók között...

Aztán a szurkolás sem volt olyan, mint ami egy évek sora alatt összekovácsolódott, gyerekkoruktól a csapatukért szorító emberektől elvárható.

Aztán ott vannak azok a hostess lányok, biztonsági emberkék, akikkel nincs bajom, csak olyan felesleges felhajtásnak tűnt számomra az egész.

Más ismerősöm is mondta, aki kilátogatott egy-egy Goli-meccsre, hogy nagyon furcsállja ezeket a dolgokat, amit egy csapatnál sem tapasztalt korábban.

Mindezt nem rosszindulatból írtam, csak mint számomra feltűnő és bevallom: kissé irritáló dolgokat jegyeztem meg.

Amúgy a csapattal semmi bajom, örülök, hogy feljutottak. Sok sikert az nb1-ben! 

Előzmény: Attila G. (425)
skyvóker Creative Commons License 2007.06.06 0 0 441
Basszus,te tudsz valamit :-))
Előzmény: V-Man (440)
V-Man Creative Commons License 2007.06.06 0 0 440
minden elképzelhető :)
Előzmény: maresz2 (439)
maresz2 Creative Commons License 2007.06.06 0 0 439
Elképezelhető, hogy Valovics Nóra, Baross Zsuzsa és Szűcs Viktória ide igazol a Kiskunhalasból???
johevi Creative Commons License 2007.06.04 0 0 437
Nem dobogóra értettem, hanem középmezőnyben történő evickéléshez.
Előzmény: Leki (434)
maresz2 Creative Commons License 2007.06.03 0 0 436
maresz2 Creative Commons License 2007.06.03 0 0 435
Hátha kellenek valakinek a Goli honlapról a videk, amiket nem lehet letölteni, csak megnézni.
Innen le tudjátok tölteni őket:

<a href="http://uploaded.to/?id=zos9mn" target="_blank">Goldberger-Komárom</a>
<a href="http://uploaded.to/?id=xoxhbz" target="_blank">Id. Nádori Pál</a>
<a href="http://uploaded.to/?id=529itw" target="_blank">Goldberger riportfilm</a>
<a href="http://uploaded.to/?id=g2w7um" target="_blank">Goldberger - Győr</a>
<a href="http://uploaded.to/?id=7bdtvu" target="_blank">Goldberger - Győr - ifi</a>
<a href="http://uploaded.to/?id=vxu7ja" target="_blank">Goldberger - Vasvár</a>
<a href="http://uploaded.to/?id=99g5a0" target="_blank">Goldberger -Vasvár - ifi</a>
Leki Creative Commons License 2007.06.03 0 0 434
Khm. 5-6 millió nem elég a dobogóhoz még NBIB-ben sem!:)
Előzmény: johevi (433)
johevi Creative Commons License 2007.06.02 0 0 433
Itt nem a játékoskeretről van szó, hanem az anyagiakról. Az alsóház van olyan halvány, hogy egy feljutó csapat 3 jó igazolással akár bentmaradhat. Viszont fontos a szponzor(ok). Amíg NBI/B-ben 5-6 millió elég, addig NBI hez 10x ennyi kell.
Előzmény: skyvóker (424)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.01 0 0 432
OFF.
A Szpari 11. lett, szóval nem tök utolsó!!! Bezzeg, ha Barna Évi Makón maradhatott volna... De hát az anyagiak...
ON.
V-Man Creative Commons License 2007.06.01 0 0 431
csak úgy tolonganak itt az indexen a Spari-szurkolók :))
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (430)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2007.06.01 0 0 430
Most jövök rá...nem is a Spari lett talán a leguccsó...na mindegy... :-))) (fúúú...meg fognak kövezni engem.... :-))) )
Előzmény: SzilárdKiskunhalas* (429)
SzilárdKiskunhalas* Creative Commons License 2007.06.01 0 0 429

Igen, erre én is azt akartam mondani, mint az előttem szóló.

Azért én láttam idén a Golit is játszani meg a tök utolsó Sparit is....nagy a különbség...viszont ahogy hallom, nem csak 1-2 igazolás lesz, úgyhogy több esélye van a Golinak a bentmaradásra, mint nekünk...

Aminek nem örülök, az az, hogy pont a Goli lesz az egyik csapat, akivel kűzdeni kell a bentmaradásért, pedig tök szimpatikus kis egyesület és ráadásul közelebb van a lakásomhoz a Tromos csarnok, mint otthon Halason az ottani lakáshoz a saját csarnokunk.... :-))))

Előzmény: rezike (426)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.31 0 0 428
Egyetértek az előttem szólóval! Ha az az 1-2 igazolás Görbicz kaliberű játékos akkor tényleg simán :)................

Szerintem nagy lesz a jövés- menés. Nem hiszem , hogy sokan tudják vállalni a napi több edzést. Remélem a csapat gerince azért marad.

Ha jól tudom most 1 hónap megérdemelt szünet. Júliusig kiderül kik lesznek a csapat tagjai ha addig mégsem akkor kénytelen leszek lemenni a Kerék utcába egy edzésre :)
Attila G. Creative Commons License 2007.05.31 0 0 427
Legyen igazad! :)
rezike Creative Commons License 2007.05.31 0 0 426
Nekem meg van olyan érzésem, hogy 1-2 igazolással simán benn marad a Goli
Attila G. Creative Commons License 2007.05.31 0 0 425
Először is gratulálok a CSAPATnak a bajnokság megnyeréséhez!

Most sajnálom igazán, hogy nem lehettem ott az utolsó mérkőzésen, s az utána lévő mérkőzésen. De hozzáteszem, én még nem érdemlem meg igazán, hogy a CSAJOKkal ünnepeljek. Eddig csak pár - 4-5 - mérkőzésén lehettem ott a csapatnak, a Vasas elleni
kupameccs volt az első, s habár ekkor még Vasas szurkolóként leledzettem ott, ezen a mérkőzésen kedveltem meg a CSAPATot, s tulajdonképpen a csarnokot és a szurkolótáborát is. Fergeteges hangulat volt, s talán sokan csodálkoznak ezen, de NBI-es mérkőzésen nem tapasztaltam hasonló, mármint hasonlóan kellemes atmoszférát, pedig rengeteg NBI-es mérkőzésen ott lehettem.
Örülök, hogy a Nagyatád elleni mérkőzésen hazai debütálhattam a csapat szurkolójaként. Viszont talán ezt a meccset leszámítva nem tudtam kiadni magamból azt, amire valójában képes vagyok a szurkolást illetően, nem tudtam olyan lelkesen szurkolni, mint korábban sokszor. Tanulmányi gondok... :(

Ennek ellenére, Matus Adri sállal hálálta meg, hogy tőlem telhetően megpróbálok kitartani a csapat mellett, s Huszák Niki is afelöl biztosított, hogy Nekik minden szurkoló számit, még én is. Ilyet nemigen hallottam NBI-es játékos szájából, sokat jelent és jól esett.

Ezért - is - nagyon remélem, s kívánom a CSAJOKnak, hogy rövid időn belül ismét legyen mit ünnepelni, olyan eredmény után, amit a csapat buzdításával kicsit jobban magaménak - is - tudhatok.

Számomra jövőre a 8-10. helyek valamelyike ilyen eredményt jelentene, s ha így lesz, remélem, ezt is hasonló ünneplés fogja követni, ha nem is ekkora.

Bízom, s hiszek benne, hogy ezek a CSAJOK igenis, képesek rá, bármi legyen is.

Többet most képtelen vagyok írni.

Talán még annyit, hogy idén még több - 4 - NBI-es csapatnak is szurkoltam, s mellettük a Golinak. Szerintem mondhatom, hogy a magyar kézilabdát szeretem.

Habár a többi 3 csapattól sem szeretnék teljesen elfordulni, ez a 4+1 csapat, jövőre már csak 2 lesz.

Az egyik a VÁC...
A másik az ÓBUDAI GOLDBERGER csapata!

Úgyhogy HAJRÁ GOLI!
S HAJRÁ VÁC!
skyvóker Creative Commons License 2007.05.31 0 0 424
Hát eddig folyamatosan arról szóltak a hirek,hogy aGoldberger elindul jövőre.Csak tudod azt nem értem,hogy eddig minden kivülálló szurkoló azt feszegette,hogy miért olyan "gyávák" az aktuális csapatok,hogy nem vállalják az első osztályt, sokan kérdezgetik,hogy minek nyeri meg az a csapat a bajnokságot,aki nem is akar feljebblépni,aztán jön a Goli,aki bejelenti,hogy lesz ami lesz,bátran szerencsét próbál a nagyok között,erre mindenki elkezdi cikizni,hogy na majd ott jól megkapjátok,meg mit akartok,amikor még a másik feljutó Derecske is jóval erősebb nálatok, ugyis 20 góllal ver el titeket mindenki,stb... Na akkor most hogyis van ez?? Gyáva aki nem indul,aki meg elindul az hülye?? :-))) El kéne már dönteni,mi legyen:-))) Jólesik,amikor azt irják,hogy a Goli az első osztályhoz kevés: ez azt jelenti számomra,hogy a csapatunk ezek szerint olyan magabiztosan jelent meg eddig,mint aki azt tartja magáról,hogy már első osztályú csapat:-) Ezek szerint akkor a fél siker megvan,önbizalom a siker zálloga :-)))
Előzmény: johevi (423)
johevi Creative Commons License 2007.05.31 0 0 423

Ezek szerint van döntés, hogy a Goli vállalja az NBI-et?

Mert megnyerni a bajnokságot ( gratulálok! ) egy dolog...

Előzmény: skyvóker (417)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!