A legjobb az lenne ha mindenkivel a nézőkkel is csinálnánk...és ez lehetne a Soldiers Zászló körút...végigvihetnénk Szolnokon is és az embereket lefotoztatnánk vele...
Üdv. Lehetne inditani 1 Soldiers Zászló mappát a Galériában és minden mérkőzésen az ellenfél csapatának vezetőjével csináltatni 1 fotot ahogy fogja a zászlót, esetleg kommentárral mint a képen is Koroknai Gergelyel amit csináltam vagy Majkával, a debreceni pompon lányokkal stb :) Minél több és minél "hiresebb" embernél járna a zászló 1 fénykép erejéig annál érdekesebb lenne és biztos sokaknak tetszene ez az egész, talán még olyan embereknek is akik annyira nem köt le az amifoci !
20 db képet intéztem a szoljon.hu-ra, de nem akarok ebben egyedül dönteni. Rolinál is van pár száz, nálam is ahogy írtam csak az utolsó meccsről kb 150 db, + még az edzésekről (azok nem olyan ok-k a fényviszonyok miatt) + scrimmage-ekről is kb. még 300 db. Szóval valahol össze kellene szedni és kiválasztani 20 db-ot, amit még majd csekkolok, hogy lehet frissíteni. Tehát nem gondolom hogy örökre ezek lennének fel, csak amíg nem lesz frissebb.
További 100-150 db nálunk is van, illetve korábbi edzés és scrimmage meccsekről is. Ha szükséges el tudom juttatni vkinek, vagy Bélának átadjam? A szoljon.hu-nak elküldtem a cikkeket, de még fent nem látom?! :(( Remélem hamarosan ott leszünk és a következő meccs beharangozót, meg miegymást már ott is lehet majd olvasni!:))) Szép munka volt vasárnap, de tényleg menjetek minél többen edzésre, mert még szurkolóként is látszódott az összeszokatlanság néhányszor!
A mérkőzésen mintegy 450 fénykép készült, és némi videó... megtekinthető: Béla tudja mikortól a weboldalunkon! :D
Jó volt látni, ahogy veszekedés és balhé nélkül tette a csapat a dolgát. Így tovább srácok! Hajtsunk a következő csatáig, ahol már végre én is pályára léphetek remélhetőleg!