A kondenzvíz kivezető el van dugulva. Géptető felnyit. Jobb oldalon a kormányösszekötő felett egy gumi könyök. állítólag egy darab drótot bele vezetve ki lehet tisztítani. Viszont én most javasolnám, hogy fertőtlenítsd ki a klímádat.
Minden átkerekezés után ellenőriztetem és beállíttatom a futóművet. Ami speciel novemberben (vizsga előtt) volt alaposan javítva (minden kérdéses rész cserélve, nem sok minden volt rossz).
Csak annyit fűznék hozzá hogy nem véletlen a váltóméret követelménye.Tudtommal a futómű tervezésekor beleszámít a kerék mérete is.A mai időkben amikor tervezéskor kiélezve terveznek, hogy csak annyit bír minden amire tervezték.Az 5-éves elhasználódásról már nem is beszélek ami a háztartási gépeknél jellemző.(kikönnyített alkatrészek)
Attól mert nem érzed, attól még nem biztos, hogy jó. Ráadásul mivel nem gyári méret, ha belekeverdsz egy balesetbe és ha a másik kihivja a kpm-et, alaposan megütheted a bokádat !
De ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz ;-)
Szerintem semmi baja a rádiónk. Ha szólt (be volt kapcsolva amikor leállítottad az autót, akkor a következő indításkor automatikusan bekapcsol ismét. :)
Szeretném megosztani Veletek örömemet: megvan a Lacsi :)
2004 /12 havi, középkék, sedán, elite felszereltség, 87 000 km, első idős tulajdonos, végig vezetett szervízkönyv
Az autópályát, országutat igen jól bírja, még be kell laknunk, de elsőre elégedett vagyok. :)
Két sürgős elintézni való van elsőre:
A gyári Blaupunkt CD-játszó érzékelőinek tisztítása ( itt olvastam a fórumon a tippet, köszönöm ), mert bekapcsol magától.
Mind a téli, mind a nyári gumik öregecskék ezért kellenének 15" alufelnik és egy négyévszakos garnítúra. A fórumot átolvasva a legjobban bevált méret a 195/60 R15.
Felniügyben kérdezném, hogy a gyári 4x114,3 helyettesíthető e az elerjedtebb 4x100-as osztókörrel vagy maradjak a gyárinál.
Ha van gyári alufelnitek eladó, kérem szóljatok.
Szeretnék kérni egy kezelésit is, ha nem túl nagy kérés: roberto075@citromail.hu