Belekötnétek ezekbe az arcokba egy kocsmába????? A Radi biztosan.... :-) Van olyan haverom a képen akit 24 éve ismerek, nem 1x ittunk már együtt, de ilyen részegnek még nem láttam!!!!!!
Az új emailcímét a bátyja sem tudta (Őt Zentai Attilának "Zénó" hívják és nyugodtan említsd meg, hogy tőle kaptad a telefonszámot)
Fénykép sincs!
Viszont nagyon korrekt a csaj. Elmondod mi az igény (hány fő, mikor, mit akar), ő meg pár napon belül összeállít egy programot szállásostól mindenestől, amit később lehet farigcsálni, kiegészíteni...
Végre valami, de a képekhez nem lehet kisérő szöveget rakni:)))
Ja, képek láttán jutott eszembe, legyen szíves minden paripa hozza vissza a fekete mezt, mert már nem használjuk. Ha valaki meg akarja tartani 10000FTért szívesen lemond róla az intézmény:)))
Mi a jövő hétvégén (okt. 29-30-31) megyünk villányba kollégákkal. Ettől függetlenül elmennék Veletek is. Az egyik kollégám húga rendezvényszervező Villányban. Nekünk harmadik éve ő szervezi a programot és még nem csalódtunk. Ha gondolod Nagyi elkérem a számát v. email címét, vagy kérek tőle ajánlatot, ha tudjuk, hogy hány fő lenne. Idén a Gere panzióban leszünk: 2 éjszaka 11e reggelivel. Péntek este vendéglátás borral + vacsorával, szombat délben 12 fél bor kóstolója + disznótoros vendéglátás, szombat este vendéglátás borral+ vacsorával.
Vasárnap reggeli után haza. Szállással, reggelivel, vendéglátásokkal, borral együtt 22e/főre jön ki a hétvége...
Tisztelt LóK, szurkolók és egyébb állatfajták. Az év borászával közösen megszervezzük az első Magyar Borok Túrát. A tervezett időpont nov. 25-26-27-i hétvége. Ezen időpont nincs kőbe vésve, ha más javaslatok vannak szívesen vesszük. A túra célja Villány. Szállást keresünk. Előzetes felméréseim szerint a szállás 2000-5000 Ft / fö / éjszaka áron vannak. Ezen árak tájékoztató jellegűek, ebben nincs benne, hogy alkuldoztam!!!!!! :-) A túra célja a borvidék megismerése!! :-))))))) Előzetes felmérés szintjén tartunk most. Kit érdekelne a dolog????? Visszajelzéseket kérek, ha lehet az általatok ismert e-mail címre!!!! Köszi!!!!!!!
Ja éééértem. A szurkolók csak szurkoljanak meg istenítsék a csapatot, de kritikát ne merjenek megfogalmazni, mert azt az érzékeny lelkületű "sztárjátékosok" nem bírják elviselni. Ez elég érdekes hozzáállás!!! Ezt tanítod a gyerekeknek is? Nem csoda, hogy torzul az értékrendjük. Egyébként meg elég szomorú, hogy dolgos munkásembereknek a kukában kell kotorászniuk. Ilyen világot élünk. De a pedagógusoknak nem kell félni, mert ilyen helyzetbe nem kerülhetnek. Őket mindíg eltartják a melósok az adójukból. Igaz utána kukázniuk kell majd de hát ilyen világot élünk....... :-)
Sajnos megint tévedsz tisztelt adócsaló barátunk! Tuji nem dolgozott hanem egy üveg lőré után guberált, mert a pincéből a Piroska néni már kizárta. Okokat ugye nem kell részletezni:)!! Eredményről annyit: Nehéz úgy játszani, hogy az egyesület az egyik napról a másikra él, és mindent a becsületesen dolgozó tanárok intéznek és pakolnak el.(itt jegyzem meg gyúrásnak sem utolsó egy kis palánkpakolás). Tehát ameddig a munkakerülők nem fizetnek tagdíjat addig szerintem nincs joguk kritizálniuk a csapatot.:))szerintem!!!:)))
Azon gondolkodtam, hogy vesztes mérkőzések után miért nem erül fel a statisztika a fórumra olyan gyorsan mint egyébként?! Ja és árulja el valaki, hogyan lehet kikapni 6-2 -ről? Lúzerek........ :-)))))
Ebből is látszik, hogy aki dolgozik azt néha baleset éri!!!! De ne féljenek a tanárok nálatok ilyen nem fordulhat elő, max. egy aranyérműtét a sok üléstől.... :-)
Egyébként Tuji beszéltél a Tornaiékkal? Kéne bor, de jó fajta!!! TUDOD?!