Zoltánka!Azért kiváncsi lennék mit fog szólni Jónás Péterünk ehhez a Nándis lelkes dologhoz!Mert minimum féltékeny lesz az tuti!
No mi lesz szerdán??
Ergya 1
Feco:Eljött a ..
Hurrvinyek!
Nem álltam meg, hogy ne tolmácsoljam az alábbiakat. Azt mondta Orsi, hogy megpróbál feljönni a fórumra... Na, milyen rendes vagyok?
Más:
Kata! Már alig várom a Nagy Napot! A többi ergya meg hagy kíváncsiskodjon....
Andráske!
Még egyszer köszönöm a képeket!!! Cserébe azt kérsz tőlem amit akarsz! Figyelmeztetlek, a leklem már rég Nándié...
Hát én teljesen összeomoltam...
De nem genyóság, hogy felolvastad, nem is gondoltam volna, hogy személyesen ismered ezt a Csodát... kedves Tôled, hogy egyaltalán megkérdezted, biztos Te is olyan jó ember vagy, mint Ô lehet, ha személyes kapcsolat van köztetek.
Most inni fogok, konyakokat, mert Ô azt szereti, ezt tudom.
Én speciel utálom a konyakot, de a Kedvéért még ezt is!
Azért annyit írhatnál Róla, hogy milyen is Ô!
Ha nem túl nagy kérés.
Szóval még pár órát itt, a munkahelyen, aztán leiszom magam, de nagyon, miközben abban reménykedem, hogy ez a barát-ügy mégse komoly annyira.
Tudom, hogy férfiatlan, de annyira odáig vagyok és úgy szenvedek!
Egyébként nem tudom, olvastátok-e, de nézzétek meg a www.hhrf.org/ungparty-n az új verseit, én napokig nem tértem magamhoz, ez a nô nagyon tud valamit. Ezzel vigasztalom majd magam, aztán majd még benézek hozzátok, jó a topik, tetszik a társaság! Üdv mindenkinek!És köszönöm! Szorítsatok a Reménytelen Szerelmesért!
Kedves Hurrvinyek!
Lehet, hogy genyóság volt, de az előbbi hozzászólásod azonnal felolvastam Orsinak, és megkérdeztem, mit reagál rá. Nincs jó hírem. Azt üzeni, hogy van barátja... Bocs, én csak jót akartam...
Sziasztok!
Véletlenül találtam rátok a Neten, és megörültem,mert hátha tudtok nekem segíteni. Ha jól tudom, a Ti meghívottatok volt Horváth Orsi is, akinek csak a verseit olvastam eddig. A múltkor viszont azt mondták egy kocsmában egy nôre, hogy Ô az - tényleg Ô az
a gyönyörûség, akit láttam? Magas, vékony, fürtös hajú? És mit tudtok még róla? Már a verseinél beleszerelmesedtem, de most, hogy láttam... hujjjujjj! Ha Ô az. És milyen ember? És van barátja? Kérlek, segítsetek nekem, jelenleg nincs fontosabb ennél a számomra! Nagyon köszönöm elôre is!
Most hoztam ki a fényképeket. Még táborosak (nem siettem el) és erdélyiek. => BÉLA! fergetegesek a táncolós képeid! András is csinált vagy 20-at, nálam is van egy pár nem digitális formában. Viccesek.
Ha nem látnám, hogy Kicsirigó klaviatúrájából jött a beszólás, biztos lennék benne, hogy Nándi írta. No de íme a gyönyörű illusztrációja a madarat tolláról kezdetű közhelynek.
Igen, szoktam nézni az e-mailokat. Yahoot minden nap, hotmailt csak időnként. De ellenőriztem, oda sem jött leveled. Ezek szerint a Jónásét meg a tiédet szelektálja. Más ugye nem írt nekem szerelmes sorokat? Mert nem kaptam meg. Tehát a működő címem: katus142@yahoo.co.uk
Zsolti! Jogos a kérés! Valóban kell egy hatvani találkozó is. Rajta! Szervezd!
Andráske! De kegyes veled a sors! Feco sztárvendégeként debütálni a nagyközönség előtt! Nem semmi!
Üdv!
Bár hivatalosan még nem lett megerősítve, legutóbb abban maradtunk a főnökasszonnyal, hogy legyen okt. 31. a következő buli. És hogy én is megyek Krumlovba, máskor már tényleg nem lehet megcsinálni. DE ha tutti lesz, mindenképp jelzem!
Nagy buli lesz akkor a cseh kisvárosban, és a krónikák fekete hétvégeként fogják ezt az eseményt emlegetni:)) Magyar megszállás Krumlovban... A knédli pusztulása... Hová lett a sör... És egyéb szalagcímek.
Jó Windsorozást mindenkinek!
Fecó! Éljen Krumlov! Szerintem az említett időpontban csak magyarok lesznek ott, mert legalább 4 ismerős társaságról tudok, akik ott kívánják tölteni e pár napot...
Okt. 31. ezek szerint koncert?
Cigi: olvasótábori találkát soha és sehol nem korai elkezdeni szervezni!!! Csak találjunk ki egy időpontot, hogy aztán majd legyen mit elhalasztani:))
Zozo: mi a pesti program? Szombat este Millennáris? Ott leszek Folkestra koncerten! Gyere!
Ági: türürürürüpppp:)))
Barátaim a BUSZBAN!!
Kössük össze, amit Isten... Szóval András, add oda Zolinak, amit nekem küldenél, így nem kell azon izgulni, vajon a posta lenyúlja-e!!!! Zoli meg nagyon szívesen elhozza azokat nekem, ugye?:)
Amúgy Zoli, én is ott leszek Krumlovban egy másik társasággal, de van egy olyan érzésem, össze fogunk futni! Csak vajon megismerjük-e egymást?????
Nekem azok a képek éppen megfelelnek, amiken rajta vagyok:)) Nem önzés miatt, a többit majd később... Tudod, a szexképeket...:))
És a többi sem titok: arra gondoltam, hogy az október 31-i műsoromban zenélhetnél te is, ha eljössz! Gityót nem kell hozni, erősítő nincs. Olyan profin nyomtad azokat a kispálokat a buszon, adhatnál egy 3-4 dalos ízelítőt belőlük, mint vendégem!!!
Andráske! Szerinted mi legyen rajta?
A kettőnkről szóló szexképeket már ideadtad a múltkor, a lovas-birkás videó pedig még szerkesztés alatt áll a Tabusex kiadónál. Így maradnak az olvasótáboros képek...
Mindenki!
Péntek este fogadóórát tartok a Win-be. Andráske! Nagyon hálás lennék, ha nekem is hoznál valami adathordozót.
Kata! Szoktad nézni az emiljeidet?
en irok...
öö mikor lesz 60ban is olvasotabori talalkozo..tudom ez most meg korai de azok akik nem tudtak menni Kézdire azokkal mi lesz?
(nem csak a Windsorra gondolok)
csöcs...
Míg Ti Kézdin és környékén múlattátok az időt és sok szép élményt szereztetek,mi Siklóson a Tenkes kapitányával szomorkodtunk,hogy nem lehetünk veletek,ám addig is megküzdöttünk egy pár labanccal s a mákdudám megsérült egy picit,de azért ugyanúgy fújja,hogy tűtürüttütüttüttüttü...
Itt vagyok ragyogok.
Hol is kezdjem. Igen én is sajnálom hogy nem tudtunk elbúcsúzni tényleg. Nomost a képek a kisvideókkal együtt majdnem betöltötték a memoárkártyát így 120 Mbyte-nyi képet,videót nem tudok csak úgy íjmélben elküldeni: adj valami címet, és hagyományos postával tudom elküldeni őket.(ez a rész neked is ZoliMegyaszai). Valamint mostanra sikerült korrigálni a képeket, és használható és élvezhető alakba formázni konvertálni a videókat.
A komoly tárgyalásnak meg állok elébe. Van íjmélem telefonom mindenem: hallgatlak.
Valamint - bár már sokan megdícsérték, de én is azt kell hogy mondjam, hogy - aki Kézdivásárhelyen
jót akar enni az Zoliék éttermébe menjen. LEGJOBB!!
Nándi remélem leszel a hétvégén Hatvanban: te mondani akarsz nekem valamit.
SZio mindenkinek
Tudjatok olyan szar hogy nem talizhatunk en most hetvegen is megyek pestre es meg sok helyre de hetfon itthon kell lennem egyszoval nincs idom,varom a kepeket legalabb amin rajta vagyok!!!
szolok a fefenek mert az egy kiraly hely
Nagyon leálltunk, ám én mégis bizakodó vagyok, és várom a kirándulás fotóit!:))
Előre is köszi András!:))
Veled még lenne komoly tárgyalásom, de várom, hogy végre megjelenj itten...
üdv
Fecó