De én rögeszmésen esküvőre akarok menni. :-) Csináljatok valamiit. :-))
BBEA, az orgiát ne is emlegesd. Leritam egy cikis sztoris topicban, "hogy előfordult, hogy rossz helyre küldtem smst. Moncsival épp egy fagyizást beszéltünk meg, válaszként az ment el tőlem, hogy igen, én benne lennék hármas, sőt négyes nyalásban is. Nyugodt szivvel leokézom, elment, zenél a telefonom, és a következő sms viritott rajta a barátomtól: Mi van szivem, gruppenbulit szervezel? :-))) Naná, hogy automatikusan neki küldtem. :-)))"
A felháboritó az volt, hogy simán kinézte belőlem. :-))
gika: hát igen,vigyázni kell...mégis csak a jövőmről van szó,nem mehetek férjhez akárkihez,pláne nem ismeretlenül:))
ezért kellett volna egy topicos talit szervezni,és ott mindenki egymásra talált volna...ORGIA:)))
Shana:ne búslakodj,téged már megtalált valaki:))
leszel a tanum,az sokkal nagyobb megtiszteltetés!
Én már nem megyek férjhez tzuiophoz. Kiderült, hogy nem is emlékszik rám. :-) Pedig szó volt némi esküvőről. De hát ez van. Maradok tanú BBEÁéknál. :-)
Na, látom bonyolódnak itt szépen a dolgok, BBEA, kicsikém, látom nagyon kapós vagy, de senkinek sem akarod beadni a derékad!?
Shana, ti is villantsatok már valamit, mert sose megyünk lakodalomba. Jön a tél, akkor nem már nem jó utcabálat csinálni!
Na, üdv. mindenkinek és jó hétvégét!
A hétvégén különben Soltvadkerten leszek, úgyhogy ha vki arrajár, szóljon.
Gondolom lesz alkoholizálás is, meg ilyenek...
Pussssssz
na ez az...
és akkor elbeszélgetnél Gizikével,mert azt se tudod hogy nézek ki
és lehet,hogy elvennéd feleségül
én meg már csak arra érnék oda,hogy meghitten ücsörögtök a gyertyafénynél