Ha valaki úgy érzi mégse neki való az állóhely, és szívesen nézné kényelmes székből 109es szektorból a koncertet, írjon bátran a foisti(kukac)freemail.hu-ra bátran, persze ráfizetnék!!! :))
erdekes. Mer amikor Gilby bacs jart errefele Chad Stewart (GC es Faster Pussycat dobosa) elarulta hogy epp Matt es Slash benne vannak a bandaban. Viszont koncert utani napon amikor vittem Gilby-t repterre O hatarozottan cafolta ezt a hirt. Chad-ra pedig nem hivatkoztam neki :)
Trunk: És a felállás ugyanaz, mint a Garden-ben [Madison Square Garden, 2002 december, a Guns n’ Roses eddigi utolsó fellépése], kivéve Buckethead-et, igaz?
Axl: Igen.
Trunk: És el tudod mondani, hogy ki az új gitáros, vagy nincs is még?
Axl: Van, de nem mondok róla semmit.
.
.
.
Trunk: Voltak pletykák az elmúlt időben, miszerint a koncerteket az eredeti felállással fogod csinálni. Ez mind pletyka?
Axl: Igen. Ezeket emberek találják ki, ki tudja miért… Ki írta a kiszivárgott dalok szólóit és ilyesmik…
Trunk: Követed ezeket a híreket?
Axl: Követnem kell, mert gyakran vannak olyan dolgok, amiket azonnal le kell állítani.
Axl viszont elég konkrétan megmondta a mostani rádióinterjúban hogy ugyanabban a felállásban lesz a banda mint a 2002 körüli koncerteken, egy új gitárossal és "he is not from the past" szal szerintem Slasht és Bucketheadet kizárhatjuk...
Azt a részt azt hiszem nem értettem 100%-osan, amikor a Sweet Child videójáról beszélnek, hogy Axl milyenre akarta, de a kiadó nem engedte. Valaki esetleg igen?