Off
A 34X-es beírásom természetesen elütés volt...:)
Annyi hülye adat van a PC iparban, hogy néha már teljesen meggárgyulok ezektől...
2x,4x,6x,12x...EIDE, 40Gb, 60Gb,15",17",5xxx ford, 7xxx ford, 1000Mhz, 1700Mhz, Duron, Athlon... meg még mint tudod ,annyi mint a tenger...sokszor már arra gondolok, hogy ezeket csakis azért találják ki, hogy valami misztikába csomagolják a "terméküket"...Tudom, hogy szükség van a megkülönböztetésre, de már kezdek az évek folyamán kissé besokkolni ettől a sok adattól, rövidítéstől...
On
Megvettem a CD írómat... Egy LG 32X-t...
Most gyakorolgatok vele a "legújabb" Nero-val egybekötve...
3-írásból azáért már egy el is b@szódott:((
24X-en írtam egy 24X-esnek titulált Primedisc anyagra...
A régi olvasóm (ASUS 40X) nem is látja...:((
Lehet, hogy egyedi dolog, de majd tasztelgetem...Ugyanazt megírtam ugyanolyan anyagra, de már visszavettem a sebességet 16X-ra, így ha minden igaz ez az eddigi "tesztek" alapján sikeresnek mondható...
Még jön az audio írás.... majd referálok róla nektek:)))
Nero 5.5.7.8 magyar SVCD plugin telepítve.
DIVX avi fájl behúzva 2óra kodolás után meg is
írja, de vmi nagyon tréé szinek vannak rajta mintha VCD lenne és nem SVCD .. próbáltam úgy is hogy az SVCD panelon a kompatibilítás állítva lett. Eredmény ua. Valami 5let?
Vagy görcsöljek a Cinema Craft Encoderrel?
Egy ismerősömnek van a híres/hírhedt Nintaus, ő teljesen meg van vele elégedve, a kép/hangminősége jobb, mint a PC-ről kivezetetté, olcsó és egyszerű használni. Régiókódról még nem is hallott. :)
Én a Keravill által erősen reklámozott "Dimarson" készülékre lennék kíváncsi, bruttó 40ezer, ha jól emlékszem, szerintük Samsung technika, DVD, VCD, mp3 van benne, és a Házimozi magazinban állítólag 5 csillagos minősítést is kapott, szóval annyira gagyi nem lehet. Minden héten egyszer egész oldalon reklámozzák a Metróban.
OFF:
több mint 350 albumom van mp3-ban. (Audio) CD-re írni ennyit azért nem olcsó, plusz hova raknék 350 lemezt? :) Nekünk bőven elég ha csak azt a 4 albumot írjuk ki CD-re, amihez éppen hangulatunk van. :)
De ha nyerek a lottón akkor igenis felírom az összeset audioként, amint megjelenik a Verbatim új Digital Vinyl CD-R-je... :)))
Ma láttam 35ezerért asztali DVD lejátszót, ami ismeri az újraírható lemezeket is, lejátssza az MP3 fájlokat is. Csak ne lenne az a fránya a régiókód :)
Nem minden olvassa, de a szamitogep tutira igen, tehat kiprobalni jo. Egyebkent nekem az asztali Philips is olvassa, direkt igy vettuk, igy is reklamoztak: CD-R/RW support, es nem is volt dragabb, mint a tobbi, kb 25e (kis, hordozhato). Igy az otthoni zenehallgatashoz 4 RW-t vettem, es eleg gyakran irom fel azt, amit epp hallgatni szeretnenk.
Sokkal olcsobb megoldas, mint az mp3-at is lejatszo keszulek, de a kovetkezo lepes ugyis az lesz. :)))
Esetleg szedd le EAC-al vagy valamilyen grabbelővel a számokat és írd ki audióként újra DAO-módban. Persze először érdemes újraírhatóra megpróbálni, hátha nem ez a bibi, má persze ha olvassa a diskman.
Van egy pár olyan másolt cd-lemezem, amelyeken levő számokat egyesével játszik a discman-em, a számok végénél nyomnom kell egy "play-t", s jön a következő nóta. Az asztali lejátszó hibátlanul olvassa őket.
1., Mi lehet a probléma?
2., S hogyan orvosolhatnám ezt (úgy értem, újbóli átírással - a Clone CD egy az egyben átvinné a lemezt, gondolom ott is jönne a "zene állj")?
Neroban mi okozza a következő hibának:
Egy adat CD-ről csináltam egy Nero Image filét, amikor ki akartam írni írásnál kb. 1 mp alatt kiírta, hogy Unexpected expectetion.
Utána ugyanezt a cd-t adat cd-ként behúzva a projectbe simán megírta.