csináltam én is egy missionhoz jobban illőbb nicket. :-)
igen én voltam ott, jól sejted, de nem tudhattam hogy te vagy severina, akit az index különböző, általam is kedvelt előadók fórumából ismerek. régen feltűnt hogy van egy leányzó aki az egyik kedvenc zenekarom dala után választott nevet. azt persze nem sejthettem hogy ilyen feltűnően csinos is a viselője... (ebből látszik, hogy én is emlékszem rád :-), lehetne még kisebb a világ...
'severina / she's a gift from the gods / and she's dancing / severina...'
arra mér nem válaszol senki hogy mikor gyün mán ki az oránzs dévédé? :-))
Üdv Mindenki! Bár már régi olvasó vagyok, hozzászólni csak most először lett kedvem, és ez is egy kérés formájában születne meg. Sajna egy betörés nyomán eltünt otthonról az összes hang és képhordozóm, köztük a komplett TheCure cd és dvd anyag. Tudom, nem szép dolog a kalózkodás, de ha akadna önként jelentkező, aki meg tudna szánni, és átirogatná nékem a lemezeket, akár némi anyagi támogatás fejében,természetesen a nyersanyagáron kívül, hálás lennék. Hiányzik a zene, de most nem futja egy komplett feltöltésre. Ez van. Köszönöm előre is a segítséget! hicks atya
Robert Smith tegnap este a Wembley Arena színpadán bukkant fel, és mivel ott éppen egy Placebo koncert zajlott, közreműködött a Without You I'm Nothing és a Boys Don't Cry című dalokban.
Nem teljesen értem a kérdést. Ha a Cure-alapítókra gondolsz akkor pl. itt meg itt találsz róluk képeket (az összes többi taggal egyetemben). Ha viszont a fórumalapítókra, abból csak egy van és budapesti és láthatatlan. Olyan oldalról pedig nem tudok, ahol a fórum oszlopos + egyéb tagjaiban gyönyörködhetnél.
Hát, attól tartok, hogy inkább kisebb sikerrel sajnos...
Még akkor is, hogy ha a Cure annyira nem is dark, sőt kifejezetten popzene az olyan zenekarokhoz képest, mint pl. a Bauhaus, a Joy Division, A Fields of the Nephilim, vagy a Sisters of Mercy, stb...
Azért valami szűk "beavatott réteg" mindig megmarad szerintem. Olyan ez mint valami "titkos rend", vagy valami hasonló, ha romantikázni akarnánk....
Na, bocs az ömlengésért, csak éppen borozásból érkeztem haza és ilyenkor más lelkiállapotban van az ember! ;))))
G****
-Örülök, hg rátaláltam az oldalra és rögtön a segítségedet kérném. 2000-től az elmúlt 4 év eseményeit képtelenség elolvasni, de próbálkozom. Azért hg ez még szórakoztatóbb legyen tudnál- e segítséget adni ahhoz, hg esetleg hol találok, ?. oldalon az alapítókról képet.
-Esetleg valaki Szolnok környékéről?
Köszönöm:
-Fanna3-
Ma a fiammal voltunk a tesco-ba, ahol a szokásos aláfestő zene ment a bevásárlás alatt. Fiam egy darabig hallgatta, majd megjegyezte: Kéne szólni a néniknek, hogy valami rendes zenét rakjanak be, például Robi bácsit, mert azt én nagyon szeretem! :-)
Én is jártam temetőben akkoriban nem is egyedül erre a célra a vidéki elhagyatott temetök voltak jók. Még arra is emlékszem, hogy Hajdúszoboszlon az egyik fejfát elneveztük Rebekának! Aztán ezzel voltak még érdekes dolgok.
Amióta sajnos szomorú aktualitása van a temtőbejárásnak szüleim réven. Elég keserű hangulatú leszek ha temetőben járok!