utángyártottnál nem rossz. Főleg, hogy a gyári 92000-et bírt ki. holott a szabályozott kat. elméletileg 150-160,000 km.-t ki kellene bírjon.
Egyébként bár tudnám, mitől törik össze. a kipufogón ugyanis nincs semmi sérülés.
Akkor lehet, hogy a Peugeot Fábian bevállik mint szerelő???? Na majd meglátjuk. Majd lehet egy egyszerű elektromos dologra én is bepróbálom valamikor!
Hétfőre igértek nekem Turbó feltöltős címet ahol javítanak úgy hogy az autót oda viszem és készen hozom. nem pedig úgy hogy ki kell szedetnem a turbót és külön kell elvinni. Ha megvan akkor közzé teszem. Állítólag jól dolgoznak és csak ezzel foglalkoznak.
dreco:
bescanneltem a képet amit adtál szerzek papírt és akkor majd nyomtatok! ha legközelebb meg találkozunk ezt vissza adom és ha kell nyomtatok neked is belőle!
Látod dreco és mégse 150 ezer. az is teljesen jó bele és semmilyen környezet vizsgán nem bukik meg. Nagyon korrektek tényleg. Szerintem oda nyugodtan viheted az autót!!
Közhasznú infó mindenkinek ha ilyen van esetleg!!!
Kipufogó Klinika:
tel: 246-4278
Cím: Ponotosan nem tudom a 11 kerben van, Gazdagrét aljában. A pontos címért fel kell őket hívni!
Tudomásom szerint semmi baja nem lesz az autónak tőle. Csak Zöldkártyára ne menjél mert akkor ott kibukik. Az én szerelőm is egyszer kiakarta venni és mondta, hogy nyugodtan járhatok úgy vele. Nézzd túl sokat nem kérhet érte hiszen anyag ár nincsen benne hiszen alkatrészt nem rakott bele csak munkadíj volt az egész.
Maga a katalizátor hiánya nem árt neki, esetleg a szabadabb gázáramlás miatt még jobb is lehet hangyányival, viszont ha belefutsz egy környezetvédelmi ellenőrzésbe (nem tudom, mostanában mennyire gyakori), akkor lehet kellemetlenségekre számítani... Nincs esetleg bontott? Az enyémben is olyan van, mert zöldkártyakor derült ki, hogy az előző tulaj szépen eltüntette belőle :-(
"Kész" az Oroszlánom. A katalizátornak csak a háza maradt meg, nem tudom mit lehet így majd kezdeni vele. Szerintetek árt az autónak kat. nélküli üzemmód?
Kb. 2 hónap mire kedvem lessz megcsináltatni!
Egyébként korrektek 6456 HUF (ez hogy jött ki nekik?) a károm, ha nem számolom a benzinszűrőt a 4 gyertyát, meg a gyertyakulcsot, inbuszkulcskészletet (enélkül nem ment volna az sk. csere) 11000 HUF.
Figyusztok picit?? kérdés??
Nekem mikor kicsomagoltam az adatokat egy Htdocs könyvtár keletkezett, de az összesen csak 308 Mb!!! Ez nem kevés egy kicsit???? Pedig letöltöttem mind az összeset r08-ig bezárolag
Úgy irigyelek, én most próbálok egy tárat beszerezni a sony magnóhoz, de még nem kaptam rá felhatalmazást a gazdasági igazgatónőtőlL
A hátsó hangszórók most a hét végén fog belehuppani, egy Pioneer TS-A6910-es sikerült beszerezni, ha bement írok, hogy hogy szól.
405GRX BAZ megyének is van egy ilyen autója, ezt csak onnan tudom, hogy Sátoraljaújhelyre menet vele igazoltattak, még 405 koromból ;-) .
Az upgrade egyáltalán nem titkos fent van a tulajok között.
dreco2
Nekem nem sikerült semmit átírni, hogy ne keresse a CD-t, talán olyannak aki ért is a HTML programozáshoz ?
Break
Nincs meg „véletlenül” az elektromos CD-is (hogy ne legyünk telhetetlenek:-) ?
felhívtam fábiánékat. Szétesett a katalizátor. Hát nagyon nem öróülök. Azt mondták, nem cserélik, hanem megpróbálják összerakni. Viszont az mondták sürgősen kell egy másik bele. Rettenetesen boldog vagyok. Katalizátor ügyben tud valaki segíteni? aszonták 130-150,000 Ft. Nem nagyon van kedvem hozzá.
Lasan töltögetem lefele én is. az install felmegy a nvinyóról, viszont az adatállományhoz kéri a cd-t. nem lehetne átírni valahol valamit, hogy onnan hívja az adatokat is?
utána néztem a z V. ker. kap.-é az autó. Jövé héten beszélek a közrendes pk. -val, hogy megoldható-e a dolog? Na és hogyan miként. Egyébként egy 97-es autó 1,6-os motorral.
Nagyon szívese máskor is. Ezért most miért adnál ki pénzt ha eltudjuk hú7zni ingyé! Nyugodtan szóljál bármikor, de remélem azért nem sűrűn kell. gondolom te is. Amint van valami a szerelőtől akkor szóljál!!!
A CD is mególdható semmi akadálya. Először leteszteléem hogy nekem rendben mükszik-e és akkor írom neked is meg peerának is.
SQS
Én is szoktam látni 406-os rendőrautókat valahogy meg kellene környékezni őket. Majd megpróbálok körbe érdeklődni!!! Oksa???
A rendszámban nem vagyok biztos, de azt szerintem én is szoktam látni. A XVI. kerületi Baross Gábor utcában van a szervíz, ahova vinni szokták és olyan fényhídja van, mint a német poliszokon. Meg kéne kérdezni a rendőrséget (valamelyik márkatárs mintha belsős ember lenne?), hogy nincs-e kedvük felvezetni bennünket legalább ki Budapestről, ha a Balatonig nem is :)
Mendegélek békésen a Váci úton a Nyugatinál, erre mit látok a felüljárón? RB 52-92, ha jól emléxem. Semmi különös, csak olyan jó látni, hogy a yardon is vannak normális autók:-)))
Egyébként még a facelift elötti 406-os volt.