Keresés

Részletes keresés

ztimar Creative Commons License 2004.10.17 0 0 336

Egy nyáron át táncolt-Hon dansade en sommar

Svéd film, jatszották otthon tvben.  Bármilyen formában érdekel. Léccives, Apa 70 születésnapjára keresem...

ztimar@yahoo.com

dre81 Creative Commons License 2004.10.05 0 0 335
Sziasztok! Kíváncsi vagyok, tud-e valaki segíteni nekem :) Kettő darab filmet keresek, melyet a Belügyminisztérium Filmstúdiója készített, véleményem szerint a 70-es évek második felében. Az első címe "Vadászat", a másodiké "Trófea" (vagy "Trófeák"). Elvileg egy összefüggő kém/beszervezés/titkosügynökség sztori, amit minden bizonnyal az állomány okulására vetítettek. Sajnos mást nem tudok róla, csak azt, hogy készült belőlük "házi" DVD is (gondolom szintén belső használatra), melyből nekem egy volt hírszerző tiszt vetített részleteket. Van vkinek ismerőse esetleg a BM-ben, vagy ötlet, hogy merre keressem? Fontos lenne, de nagyon :-)
Tonie Creative Commons License 2004.09.24 0 0 334
Szevasztok! Nehany eve lattam egy filmet, amely egy kis barati korrol szolt, akik ha jol emlexem, evente talalkoztak valamelyikuk tengerparti hazaban. A filmben elhangzott egy dal a kovetkezo refrennel: "Someone left the cake out in the rain..." undsoweiter. Veletlenul nem tudjatok, mi volt a cime ennek a mozinak? Koszonom. Tonie
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.19 0 0 333
Esetleg valakinek nincs meg a Nyár a hegyen c. film? Fontos lenne, hogy a jópár éve a Duna TV-ből felvett verzió érdekelne, ui a Moképnál megvásároltam műsoros VHS-en, de csapnivaló a hang- és képminőség, mint egy 30-as évekbeli filmhíradó...
Orso-borso Creative Commons License 2004.09.17 0 0 332
Azt hiszem az a legegyszerűbb módja, ha kikölcsönzöd valahonnan a filmet megkeresed azokat a részeket, és a filmet hallgatva, leállítva, továbbjátszva szépen leírod.
Előzmény: diris (331)
diris Creative Commons License 2004.09.16 0 0 331
 Valaki tudna segíteni? Az Üzenet a palackban c. filmből a levelek szövegét szeretném megtudni.Hol találhatom meg?
Pári Creative Commons License 2004.09.15 0 0 330

Sziasztok!

Látta valaki a Jalla! Jalla! című svéd filmet? Nagyon szeretném megnézni, nem tudjátok, hogy hol lehetne beszerezni?

Őrült Nők Kedvence Creative Commons License 2004.09.15 0 0 329

Üdv

Egy magyar dokumentum filmet keresek, ami kb a 70-es években készülhetett. A sztorija röviden a következő:

Egy fizikát tanuló fiatalember állítólag feltalálta a "csendgépet", amit ha bekapcsolunk, akkor körülötte bizonyos távolságig semminek nem lehet hallani a hangját.

A feltaláló egyik napról a másikra eltűnik. A film valószínűsíti, hogy a KGB rabolta el a géppel együtt.

Ha valaki tudja a címét kérem árulja el.

Köszi

Orso-borso Creative Commons License 2004.09.14 0 0 328
Eszembe jutott, remélem erre gondoltál. Mennyei örömök klubja.
Előzmény: xamanek (320)
X polgártárs Creative Commons License 2004.08.31 0 0 327

imdb alapján tényleg a "just the way you are volt", valami déelőtti matiné az hbo-n.

ezer éve láttam, twin peaks-ből a seriff játszott benne (ontkean), szal ziher!

___

ez a kínai család összegyűlik nekem is nagyon izgatja a fantáziám, merthogy az jó film is volt, ráadásul lövésem nincs mi volt a címe...

Előzmény: Balthazar (326)
Balthazar Creative Commons License 2004.08.31 0 0 326

Én még évekkel ezelőtt láttam az Hbo-n.

Ma elég sokáig böngésztem az IMDB-t és rátaláltam 2 ilyen filmre is.

Az egyik amit én láttam a másik akoppintás. :)

Csak angol címeket tudok:

-Just the way you are

-Lucky break

Előzmény: Code Inconnu (325)
Code Inconnu Creative Commons License 2004.08.30 0 0 325
Ugye ez az, ami múltkor volt a Viasaton?
Előzmény: Balthazar (321)
danbandy Creative Commons License 2004.08.30 0 0 324

hi

keresek egy francia filmet de nem emlékszem a címére. jó lenne ha tudna valaki segíteni benne. pár éve adták a dunatv-n ha jól emlékszem. az volt a jellegzetessége, hogy egy csaj játszott benne végig. nem volt benne mellékszereplö.

egy pasi is része volt a filmnek de ö sose látszott mivel az egész film az ö szemszögéböl játszódott. lehet, hogy Vanessa Paradis játszotta a föszerepet de ebben nem vagyok biztos mert nem találom a filmográfiájában.

valami müvész film lehetett. láci segitsen aki tud

kösz

üdv

flipper1 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 322

Üdv!

Én is keresnék néhány filmet:de most csak kettőt emlitenék:

The Warning.

A figyelmeztetés,régen a Vico adta ki videón,Jack Pallance,Martin Landau.

A másik pedig a From Beyond.

Lucio Fulci rendezte.Régen kalóz videokón létezett.

Balthazar Creative Commons License 2004.08.28 0 0 321

Keresek egy filmet!

Kb 1989es lehet.

Egy nőről szól, akinek kiskorában lebánult a lába , de egyszer ki akarja próbálni miylen lenne enélkül a betegsé nélkül élni és elmegy begipszeltetni a lábát hogy így menjen el egy síútra.

Ott megismerledik egy férfival és innentől a szokásos romantikus történet.

Mi a címe?

Kik a főszereplők?

xamanek Creative Commons License 2004.08.23 0 0 320
hauvarju: itt az eredeti cím: http://www.imdb.com/title/tt0168041/
sajna csak ennyi...

segítsetek nekem is légyszives:
van egy nagyon kedves film, amit szeretnék megszerezni, viszont
sajna elfelejtettem a címét. (tudom... cavinton...:)
A film arról szól, hogy 5vagy 6 kínai nő, akik egyébként testvérek, találkoznak egy házban, egy közeli hozzátartozó (asszem anya) halála miatt. A film során a testvérek visszaemlékeznek a gyermekkori életükre.
Légyszives akinek eszébe jut a film címe az írja meg!
Ezer hála és köszönet!!!!!!!!!!!!!!!

xamanek
Előzmény: Törölt nick (319)
motav Creative Commons License 2004.08.12 0 0 318

Majd elfelejtettem, nem rajzfilm kivitelben, hanme rendes játékfilmekként kellenének.

üdv

motav Creative Commons License 2004.08.03 0 0 317

Keresem az alábbi filmeket VHS-n. Minden megoldás érdekel.

80 nap alatt a Föld körül

A bagdadi tolvaj

A fekete farkasok üvöltése /Jack London

A kincses sziget

A nagy Medve fiai

A rejtelmes sziget

A repülő osztály

A sziget /Merle/

Ábel a rengetegben

Apacsok

Az éneklő kutya

Az Ezüst tó kincse

Az inkák kincse

Az utolsó mohikán

Buck /Jack London/

Csudálatos Mary

Doktor Dolittle

Don Quijote

Fehéragyar

Fehéragyar 2.

Gulliver utazásai

Huck Finn

Huck Finn és a csirkefogók

Ivanhoe

Két Lotti

Kétéltű ember

Kétévi vakáció

Kis herceg

Kis Muck

Legyek ura

Münchausen báró kalandjai

Nyomkereső

Nyomkereső

Old Sutterhand

Osceola

Rob Roy

Robinson Crusoe

Sam Small csodálatos élete

Sztrogof Mihály

Tamás bátya kunyhója

Tecumsec

Twist Olivér

Ulzana

Vadölő

Winnetou I. II. III.

Copperfield Dávid

15 éves kapitány

Az éneklő kutya

A beszélő kutya

Jelky András kalandjai

köszönettel

gszeb Creative Commons License 2004.06.16 0 0 316
Üdv!

Egy kis feladvány:

A tv-ben láttam jó régen, még a kilencvenes években lehetett valamikor. Egy nem egészen gyerekeknek szóló meseszerűség volt, stílusából ítélve talán skandináv alkotás lehetett.
A történet egy meglehetősen kietlen, északias tájon játszódik, valamikor évszázadokkal ezelőtt, de biztosan már a középkor után.
A film első felében szerepel egy idősebb ember, bazinagy karimájú fekete kalapja van, és elég szakadt. Valami varázslófélének tartják, bár ez kevéssé látszik meg rajta. Nagyon szeretne bejutni valami körülkerített falu-félébe (a falu is nagyon ócska, szegény és sáros), de a lakói illetve a vezérük dühödten megakadályozzák ebben. Később az öreg már vakon tér vissza, és ekkor már van neki egy fiatal társa, akivel végül mégis bejutnak valahogy, és csellel belefolytják a falu vezérét a faluban lévő nagy szennyvízzel (trágyalével?) teli medencébe (úgy csinálnak mintha kincs lenne a medencébe rejtve vagy valami ilyesmi). Aztán az öreg valahogy meghal és innen a fiatal manus a főszereplő. Van valami szerelme (talán épp az egyik falubeli) akitől elszakad valamiért és aki végül megélhetési okokból feleségül megy egy nagyhatalmú valakihez (kormányzó, vagy gróf vagy valami katonaféle). A fiatal manus elkezd vándorolni és keresi a nőt. Eljut a tenger partjára és talál egy partravetett hajóroncsot. Elhatározza hogy rendbehozza a hajót, de ez azután nem sikerül neki. Végül valahogy megtalálja a nőt, de valamiért börtönbe zárják. A nő, immár jól öltözött asszonyként, a férjével és a fiával (aki lehet hogy a fiatal manustól van) elmegy valami ürüggyel a börtönbe, és megkeresi a szerelmét. A film vége valami olyasmi hogy a fiatal manus elkezd fölfelé mászni a börtön falain (lehet hogy viszi magával a gyereket is) és végül eltűnik, vagy elrepül vagy ilyesmi.

Tud erről bárki bármit?

krég Creative Commons License 2004.06.03 0 0 315
most nem azért, de szerintem a tövismadarak lesz az
Előzmény: acka (313)
kagy Creative Commons License 2004.06.02 0 0 314
Sziasztok! SOS keresem Zeffirelli Hamletjét.
Tudtok segíteni?
Köszi.
acka Creative Commons License 2004.05.18 0 0 313
Sziasztok!
Emlékszik valaki arra az ausztrál sorozatra, amit valamikor a 90-es évek elején, esetleg nyolcvanas évek végén vetítettek a királyi egyesen? Sajna, én nem sokra emlékszek belőle, annyi maradt meg bennem, hogy második világháborús, és ausztrál katonák ügyködnek valamit a japán (?) partoknál, és valamilyen lassú zenéje volt.
Rákerestem, és a The heroes c. sorozat tűnik esélyesnek, de lehet, hogy ha látnám, fel se ismerném.
Arra gondoltam, hátha van itt egy ausztrálfilm-guru, és kapásból vágja, h ez volt-e az, amit a tv leadott, meg hogy mi a magyar címe.
Persze, az se baj, ha nem kapásból...

Előre is köszi

Brekeke Creative Commons License 2004.05.12 0 0 312
Pontosan ez történt velem is, bár én a filmből csak a végén a galambra bízott gyémántra emlékszem, meg a nagyon véres fürdőszobára. :-)
Előzmény: ambrozia (311)
ambrozia Creative Commons License 2004.05.11 0 0 311
Hű erre nekem is fáj a fogam. Most olvastam el a könyvet és érdekes, hogy szinte minden részletre emélkeztem a filmből, pedig már igencsak régen adta a TV. És akkor még milyen kicsi voltam... :-)
Előzmény: Brekeke (310)
Brekeke Creative Commons License 2004.05.11 0 0 310
Régen játszották a tv-ben:

Ha eljön a holnap (Sydney Sheldon azonos című könyvéből)
Szereplők: Madolyn Smith-Osborne, Tom Berenger, Liam Neeson, David Keith
Rendezte: Jerry London (1986)
Három részben adták le, 318 perces

Valakinek nincs meg esetleg?

Brekeke

thefilmmaker Creative Commons License 2004.05.05 0 0 309
Én egy könyvtárból írok most, (Borsod -megye) van itt videótár , innen a gép elől pont rálátni, látom a filmet is. szép nagy kék betűkkel van ráírva :A Párbaj. Szóval ha esetleg pesti vagy nézz meg pár könyvtárat, a régebbi, klasszikus filmek sokkal jobban megtaklálhatók, ott a kúltúra többet nyom a latba, mint a tk-ban, vagy a plázában, ott elsősrban a pénz, aztán a kúltúra.
Előzmény: hurráoptimista (302)
Brekky Creative Commons License 2004.05.05 0 0 308
thx vicc
vicc Creative Commons License 2004.05.05 0 0 307
ja
Előzmény: Brekky (306)
Brekky Creative Commons License 2004.05.05 0 0 306
Hi!

Tudjátok melyik filmen találkozott : Jake Gyllenhaal egy világvégét bejelentő óriásnyúllal?
Donnie Darko talán?

tangerine Creative Commons License 2004.05.05 0 0 305
Él még ez a topic? Mert akkor kérdeznék. Egy filmet kéne beazonosítani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!