Mint nagy Sarti rajongók, idén nyáron is oda vesszük az irányt annyi különbséggel, hogy ezúttal Románia-Bulgária irányában. Júliusban indulunk. Azt szeretném megkérdezni, hogy volna e valakinek infója a Román és Bulgár autóutak, autópályák díjáiról és a Vidin-Calafat között közlekedő komp díjáról, közlekedési idejéről. Fontos lenne. Sajnos ezzel kapcsolatban nem találtam semmit itt a fórumon ami aktuális lenne. Előre is köszönöm.....
Mi tavaly ahogy voltunk nem találkoztunk rendőrrel, de sohasem lehet tudni. Mi betartottuk a sebességhatárokat. Azt tudni kell, hogy a görögöknél mindenki csak száguldozik, odakell figyelni.
Nem volt benne a szállás, az külön volt 110.000 Ft. De ebből tankoltunk és kapukat fizettünk, majdnem mindennap kajáltunk valamit. Most egy kicsit többet viszünk, lazábbra véve a dolgot.
20-án indultok? Mivel mentek, autóval? Hányan? Mi is most indulunk 20-án autóval (feleségem, 10éves fiam és 2,5 éves lányom). Ha autóval mentek csatlakozhatunk hozzátok? Mi már tavaly voltunk kint, így négyen a családommal két hétre, és ~600EUR-t vittünk, amiből még hoztunk is haza, és ebből fizettük az autópálya díjakat oda-vissza. Persze ez attól is függ, hogy mennyire akartok kint bulizni (iszogatni), stb. Mi elég sokszor elemntünk ebédelni-vacsorázni (tavernában)a két hét alatt, és így is elég volt. Most egy picit többre gondoltunk, mert el akarunk menni valamilyen programra, pl. hajókirándulásra. Ha valami kérdésed van még, írj nyugodtan. Várom válaszod!
mi a családommal 2003-ban voltunk Sartin, de egy igazi élmény volt. Sikerült a narancspartra is kijutnunk, ahol a fehér homok és a kristálytiszta tenger (és a sok meztelen ember :P) várt ránk. Kicsit nehéz az élményeket előhozni, de a nyaralás alatt készült fényképek akarva-akaratlanul előhozzák :-) 2003. június 20-án indultunk Budapestről, vagyis még a főszezon előtt, de az idővel nem volt probléma, a nap sütött, a víz kellemes volt. Szívesen visszamennék majd oda :-))) a csatolt kép a csodaszép narancsparton készült :)
Jól saccolom, hogy júni.21-től lesztek Sartin? Akkor 20-án indultok? Autóval vagy busszal? Mert mi 20-án indulunk autóval, feleségemmel, 10éves fiammal és 2,5éves lányommal. Keresünk valakit akihez csatlakozhatnánk, mert egyedül kicsit unalmas, meg biztosabb, ha nem egyedül (egy autóval) megy az ember. Ha van valaki más, aki 20-án indulna autóval az szóljon!
Szia! Én 5 éve járok Sartiba, Az általad érdekelt apartman ház melletti Tonia-ba. kivülről nagyon szép, mindig sok magyar van benne. Nem fogsz csalódni szerintem. Sok kisgyermekes jár oda a játszóterük és a medence miatt.
végülis, ha lemmennék almádiba, az sokkal olcsóbb lenne mint görög és a többlet pénzt költhetném piára, ami segíteni elviselni a hozzád hasonló arcokat.
Ennyi erővel mondjuk a zp elött is sátorozhatnék egy hétig, akkor még vonatra sem kéne költeni...
Sziasztok, nem tudnátok egy megbízható utazási irodát ajánlani? Budapestről indulnánk..Mit javasoltok repcsi vagy busz? a busz nagyon durva úgy hallottam a repülő meg drága kiicsit..augusztus elején mennénk és szeretnénk bulizni, sarti mennyire alkalmas ilyen célra?;)ha nem sarti akkor nincs vmi tuti tippeek?esetleg korfu?
köszi! Ezt már láttam! :$ Arra gondltam, hogy valaki már volt ott, és tud róla nyilatkozni. A leírás alapján nagyon szupernek tűnik, de félek, hogy van egy DE... :)
Próbáltam visszakeresgetni, de nem igazán találtam infot a Michalis apartmanról. Augusztus elején mennénk oda. Tudtok róla valamit mondani? Az infokat előre is köszönöm!!
Mi akkor félidőzünk Sartin (júl.19-én megyünk) :-)) a Narancsparttól ne menjen el a kedved, bárki bármit ír (én is írtam negatívumokat) menj oda, nézd meg, tapasztald meg magad. De biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.
Esetleg tudna valaki segíteni abban, hogy Thessalonikiben melyik utcában van az a buszmegálló, ahonnan Sartira megy a busz?
A núdlisták miatt nem kell időben érkezni...mivel nem is tudnál...ők lebútoroznak ide már áprilistól és a hidegek beálltáig itt vannak...a fák közé épített szedett-vedett kajibákat bekerítve élik naturista életüket...ennek következményeképpen tele van a környék "taposóaknákkal"...elég elkeserítő, hogy az amúgy tényleg meseszép tájat szarkupacok tarkítják...legalább is ha elmész felfedezni a fehér homokkő sziklák varázslatos birodalmát...