Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.15 0 0 78

...és sokkal többen vannak..:-))

Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.15 0 0 76

Tavaly 1500 ft-ba kerültek a bértapsikolók/kopp.

A lengyelek mennyibe fájnak?

Viktornak egy jótanács: A baráti kínai nép szívesen jön és olcsóbb.

jablonka Creative Commons License 2012.03.14 0 0 75

Te mint szakember nagyon jól tudod, ha "bárkit" mondunk, senkit nem mondunk.

Továbbá, ha azt mondjuk, hogy "nem kell válaszolnod, nem érdekel", az bizony nem a jókedv jele.

Ne idegeskedj, elkapunk még egy-két jó évet is. Akár ezzel a kormánnyal.

Szép ünnepet Neked is!

Előzmény: Törölt nick (74)
jablonka Creative Commons License 2012.03.14 0 0 73

Méltatlan Hozzád ez a hang :-(

Pedig az egyházi topikban olyan szépen, asszertiven eldiskuráltunk.. miről is?..ja, a gazdaságpolitikáról :-)

Nézd, senki nem állíthatja, hogy a fidesz kormány olyan rettentően jól csinálja a gazdaságpolitikát. Bizony hibázik, kapkod és gyakran túllő a célon. Bár ez utóbbit inkább taktikai megfontolásból csinálja.

De kérdezem, van most náluk jobb?

A jobboldalt lehet ugyan fikázni, de a jelenlegi politikai szituációban sok baloldali és liberális embert már inkább csak a tehetetlenségből eredő düh vezeti, látszik a stílusukon. Remélem, Téged nem.

A hozzászólásodban mindenesetre egyértelműen a pure  "savanyú a szőlő"  érzés látszik.

Előzmény: Törölt nick (64)
WYW Creative Commons License 2012.03.14 0 0 72

Akkor meg miről beszélünk?

:-)

Előzmény: takacsi (71)
takacsi Creative Commons License 2012.03.14 0 0 71

Ott van. De a cikk is benne van, mai aktualitással....

Előzmény: WYW (68)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 70

Éljenek a lengyelek!

jablonka Creative Commons License 2012.03.14 0 0 69

Figyelj, ne idegeskedj előre! Szép lesz, ünnepélyes lesz, a magyar-lengyel barátság újabb példája.

Engem meg miért bántasz?:-) Nem vagyok se fideszes, se Orbán-fan, se szervező, csak egy nemzeti érzelmű magyar ember és nagyon szeretem a lengyeleket, pártállásuktól függetlenül is.

Nem tehetek róla, hogy nem liberálisok vagy baloldaliak jöttek Lengyelországból.

Előzmény: Törölt nick (64)
WYW Creative Commons License 2012.03.14 0 0 68

Ott van a fejlécén.

2010. április 10.

Előzmény: takacsi (66)
csakhallgattam Creative Commons License 2012.03.14 0 0 67

Ha ismerned a lengyeleket nem kerdeznel ilyet.

Előzmény: WYW (61)
takacsi Creative Commons License 2012.03.14 0 0 66

Már 2010-ben is többezer lengyel patrióta érkezett Budapestre március 15-re?

Ez egy cikk az újságból:

A ti és a mi szabadságunkért

TOMASZ SAKIEWICZ a Lengyel Újság foszerkesztoje

Március 15-én, a magyarok nemzetiünnepére, mely a népek függetlenségéértfolytatott harcának szimbóluma, a lengyelnép több ezer fos küldöttsége érkezik Budapestre.Szeretnénk ugyanúgy, mint az 1848-ban is történt,feleleveníteni a lengyelek és magyarok szabadságértfolytatott közös küzdelmét. Azonos utat jártunk be a közép-európai népek szuverén létéhez való jogátsárba tipró nagyhatalmak elnyomása elleni harcban.Nem véletlen, hogy a lengyelek oly nagy számmalharcoltak a magyar felkelésekben, sot azokbanvezeto posztokat is betöltöttek. Az Önök és a mihazánkat ugyanazok az osztrák és orosz hadseregekszállták meg. Ugyanazt éltük át a kommunista elnyomásidején, majd késobb is, mikor a kommunistaállam kiváltságosai akadályozták demokráciáinkfejlodését. ABudapestre érkezo honfitársainktámogatják az Önök kormányát, mely szuverénállamot kíván felépíteni a nemzetekEurópájában. Tiltakozunk a külso országokbaloldali pártjainak az Önök önrendelkezésijogába való beavatkozása ellen . Önök most a legrégebb óta Lengyelországbanmegjeleno újság, az 1826 óta létezo Lengyel Újsághetilap – melynek hét éve vagyok a foszerkesztoje- magyar különkiadását tartják a kezükben. Azutóbbi években a hetilap a tevékenységének fohangsúlyát a szmolenszki tragédia felderítésérehelyezte. Amai napig fel nem tárt légikatasztrófában életét veszítette a lengyel elnök és alengyel állam közel száz magas rangú tisztviseloje.Hetilapunk tevékenységével a katasztrófahivatalos, orosz verziójának megdöntését és alengyelországi nyomozást sikertelenül folytatószemélyek lemondását segíti. Nem tudjuk biztosan,mi történt Szmolenszkben, de bizonyosak vagyunkafelol, hogy az egész világon propagált orosz verzióhazugságokra és szándékos hamisításokra épül,amit bebizonyítottunk. Szeretnénk bemutatniÖnöknek ennek a történetnek a leírását.

Előzmény: WYW (63)
WYW Creative Commons License 2012.03.14 0 0 63

Ez egy 2010-es különkiadás.

Előzmény: takacsi (62)
takacsi Creative Commons License 2012.03.14 0 0 62

Magyar nyelvű különkiadást jelentetett meg a Gazeta Polska a magyar nemzeti ünnepre ás a lengyel hazafiak Magyarországra utazása kapcsán:

http://niezalezna.pl/uploads/zalacznik/25222/lengyel_ujsag.pdf?PDFPTOKEN=db7c5db9e65c7d40b24a7ad3c6a46d1a8d2a352f|1331755151#PDFP

WYW Creative Commons License 2012.03.14 0 0 61

Ezt ők is tudják?

Előzmény: csakhallgattam (60)
csakhallgattam Creative Commons License 2012.03.14 0 0 60

A kengyelek Bem apot jönnek ünnepelni.Megtiltanad nekik?

Előzmény: Törölt nick (46)
takacsi Creative Commons License 2012.03.14 0 0 59

De.

Előzmény: Törölt nick (44)
jablonka Creative Commons License 2012.03.14 0 0 58

"Elég szomorú, hogy ezt sem a lengyelek, sem pedig a millások vagy kik mellé érkező franciák nem fogták fel ép ésszel."

Álaggódás ez, kérlek.

Nem újdonság, hogy akár nemzeti ünnepre, akár valamilyen politikai megmozdulásra érkeznek küldöldi vendégek is. Pártdelegációk,

szimpatizánsok, ellenszimpatizánsok.

Szabad világban élünk, határok nélkül. Az jön, aki akar. Globalizálódnak érdekek, nézetek, álláspontok és bizony még érzések is.

Hát most igen sok nemzeti érzelmű lengyel érkezik a nemzeti érzelmű magyarokhoz szolidaritásból.

(Kár is összehasonlítgatni őket a franciákkal.)

Ez van.

Én speciel örülök. Szeretettel várom őket! :-)

jablonka Creative Commons License 2012.03.14 0 0 57

Te írtad az amerikai népszavás böffentvényt is, vagy csak idekopiztad?

Vajon magadból indulsz ki, amikor a lengyelek indokait keresed? Ismered egyáltalán őket?

Szánalom:-(

Előzmény: Törölt nick (53)
féderveisz Creative Commons License 2012.03.14 0 0 56

Az a helyzet, hogy vannak, akik mindent csak pénz alapon (pl. két nap munkából való kiesés ára) közelítenek meg.

Az ilyen embereknek hiába beszélsz barátságról, szolidaritásról, elvekről, igazságosságról. Soha nem értik meg.

Nekik ezt így lehetne csak megmagyarázni: "Ma eljönnek a lengyelek hozzánk és ez belekerül nekik fejenként 500 euróba". Ha egy év múlva őket támadja a nemzetközi pénzpiac és a zloty árfolyama emelkedne, akkor pl. 15% veszteségük lenne. Viszont ha mi magyarok kiállunk mellettük, akkor csak 5% veszteség lenne, azaz 10% haszonnal jönnek ide".

Tudom, a hasonlat sántít, de én nem értek a kamatok nyelvén. Van aki ahhoz ért, de nem ismeri az emberi érzéseket.

reggelsanyi Creative Commons License 2012.03.14 0 0 55

Teljesen életszerű...

Vettem én ki szabadságot római bl meccs miatt..

S jó drágán meg is vettem a jegyet...

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 54

micsoda szenvedést okoz ez:-)

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 53

Fidesz fanok figyelmébe:Lengyelországban március 15-e munkanap.Feltételezem, a lengyelek 99%-a nem tudja ,hogy nálunk ez a nap nemzeti ünnep.

Életszerű, hogy a lengyel zemberek otthagyva csapot-papot,  2-3 nap  szabadságot vesznek ki egy semmitmondó kora tavaszi  szerda? - csütörtök-péntekre és jönnek hozzánk  a bonsai duce mellett  szimpátia tüntetésre, ingyen ,aha persze....

Ezzel a kis seggdugó ismét szánalmassá teszi magát, hiába így próbálja kompenzálni azt ,hogy a természet rútúl elbánt vele:-))))

De sebaj, Grazban már készülnek a barátságos 120 kilós ápolók.Kényszerzubbony, gumiszoba , nyugtatóinjekciók, nagy nyomású hideg vizes slag beélesítve...

marcipannyuszi Creative Commons License 2012.03.14 0 0 52

Előzmény: WYW (48)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 51

Ilyen kevesen?  Viktor elégedetlen lesz.

:))

Előzmény: WYW (48)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 50

Így ünnepel a magyar,ez egy ilyen ország .

WYW Creative Commons License 2012.03.14 0 0 48

Friss hír, elindult a vonat a lengyelekkel!

:-)

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 45

,,Ha nekem ajánlanak fel egy ilyen utat, kajával, piával, mint a lengyeleknek, a gatyámat is letolnám a főtéren, ha kérik. :))"

Az egyik szomszéd asszonyom lengyel .

Ha állod a vonatjegyedet, a szüleihez mehetsz 2 napra,aztán ne felejtsd el letolni majd a gatyádat ...  :-))

Előzmény: Törölt nick (44)
takacsi Creative Commons License 2012.03.14 0 0 43

Nem eszik meg. Mindenki tudja, hogy hazudnak. Csak a lejáratás és a zavarkeltés régi bolsevik trükk...

Előzmény: Törölt nick (42)
Callie Creative Commons License 2012.03.14 0 0 41

Mit akarsz kérdezni pontosabban?

Előzmény: O. Kán (40)
O. Kán Creative Commons License 2012.03.14 0 0 40

Akkor Te szimpatizáns vagy?

Előzmény: Callie (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!