Sajnos a bp-i koncertree nem tudok elmenni, viszont úgy hallottam, hogy Bécs mellett is lesz a nyáron koncertjük. Ha van erről valakinek valami infója legyen olyan jó, hogy közre adja! Köszi
Ha valaki úgy érzi mégse neki való az állóhely, és szívesen nézné kényelmes székből 109es szektorból a koncertet, írjon bátran a foisti(kukac)freemail.hu-ra bátran, persze ráfizetnék!!! :))
erdekes. Mer amikor Gilby bacs jart errefele Chad Stewart (GC es Faster Pussycat dobosa) elarulta hogy epp Matt es Slash benne vannak a bandaban. Viszont koncert utani napon amikor vittem Gilby-t repterre O hatarozottan cafolta ezt a hirt. Chad-ra pedig nem hivatkoztam neki :)
Trunk: És a felállás ugyanaz, mint a Garden-ben [Madison Square Garden, 2002 december, a Guns n’ Roses eddigi utolsó fellépése], kivéve Buckethead-et, igaz?
Axl: Igen.
Trunk: És el tudod mondani, hogy ki az új gitáros, vagy nincs is még?
Axl: Van, de nem mondok róla semmit.
.
.
.
Trunk: Voltak pletykák az elmúlt időben, miszerint a koncerteket az eredeti felállással fogod csinálni. Ez mind pletyka?
Axl: Igen. Ezeket emberek találják ki, ki tudja miért… Ki írta a kiszivárgott dalok szólóit és ilyesmik…
Trunk: Követed ezeket a híreket?
Axl: Követnem kell, mert gyakran vannak olyan dolgok, amiket azonnal le kell állítani.
Axl viszont elég konkrétan megmondta a mostani rádióinterjúban hogy ugyanabban a felállásban lesz a banda mint a 2002 körüli koncerteken, egy új gitárossal és "he is not from the past" szal szerintem Slasht és Bucketheadet kizárhatjuk...