Hát nézd ha annyinak néztelek 1 évvel ezelőtt, akkor csak ............lehet benne valami...:o)
Még akkoriban jártam a Fekbe amíg nem lett angol pop-os b.i bandás. De láttalak már a Narancsban is:(.... meg hallottam rólad a Petitől meg a Gabitól...
:P
Komolyan olyan kis harapós itt mindenki a korra. Persze hg nem öreg a 35, sőt Robert sem a 45-tel. Egyszerűen amikor láttam Tojást ennyire gondoltam.....
A Forest-et játszó Floodland volt előzenekarom Szegeden a JATE Klubban, Bp.-en a Wigwamban:))), mehettünk volna velük játszani Bécsbe a Planet-be, de a vízum problémák miatt ez nem sikerült. Jó kis dark wave zkr.! Kíváncsi vagyok hogy játsszák az egy erdőt!
Szió!
Ne haragudj, nem megbántani akartalak, de én azt hittem hg kb. 30-35 körül járhatsz.......akkor jól elnéztem...:( Így konkrétan nem ismerjük egymást, ill. te. Csak úgy megörültem neked itt...
Hahó!
Igen arra a Tyukira gondolok, igen már nős is....De biztosan fognak örülni hg itt kibeszéljük őket.....Téged ezen a néven sehová nem tudlak beazonosítani :)
alábbi cd kapható a fővám téri daily price-ban, használt, 2000,- ért, belehallgattam, klassz. nekem nem kell, mert vol2, és az egy nincs bent. lehet hogy vki megrendelte külföldről és csak a kettest únta meg? hülyeség.
Én tudtam, hogy elmarad lévén a főnököm szervezte a rendezvényt( snno plakátragasztó voltam akkoriban)
A Siuxsie zárójelentése amit a klinikán csináltatot mikor mentővel átvitték még talán ma is meg van a kacatok közt! Amúgy nem sima torokgyuladása volt, hanem virusos hangszálgyuladása.
Amúgy a koncert megrendezésre került ha jól emlékszem június vagy júliusban ( de a koncert igy is elég nagy bukás volt ( 600 fizetővel