Aha, akkor azért nem láttam, mert nekem kazettán van meg, és az elég puritán kiadás volt: 2 oldala van, a borító az első oldalon, a másodikon a számcímek vannak, meg hogy ki szerezte a számokat.
Szerintem a Countdown albumon sincs ott Vic. Bár lehet, hogy az a csontig lesoványodott koma lesz később Vic, miután pár évtizedet eltölt a dutyiban.:-)
most pontosan nem tudom, h a borítón lévő egérfogón van-e vagy a szövegkönyv belső részben lévőn, de ha tüzetesen "áttanulmányozod", akkor meg fogod találni. (egyébként nekem is mondták, nem magamtól jöttem re.)
legeloszor a pink floyd csinalta meg ezt a shine on box-al ott meg egyet csavartak azzal is, hogy fekete cd-tokokra volt a dark side kepe darabokban felrakva nagyon szep van meg ilyen oldalakbol osszerakos megoldas: -mike oldfield -scorpions -black sabbath -aerosmith (de az azt hiszem csak a box of fire-ban)
Vic-el kapcsolatos a kérdésem. Gondolom azt mindenki tudja, h minden albumon rajta van, viszont nekem egyen nem sikerült megtalálni, a Cryptic-on.(mármint az eredetin, nem a remasteren.) Állítólag azon a perforált lapon van elrejtve... én akárhogyan, akármelyik szöbgől néztem azt a kurva oldalt nem igazán sikerült...
az a durva, hogy az eredeti japan bonuszok nem egyeznek a remaster bonuszaival raadasul a cryptic japanban is ket kulonbozo valtozatban jelent meg anno (az egyik +1 szamos, a masikon nincs ez a bonuszdal, viszont dupla) es persze a japan only mini albumok meg maxik
a remasterek viszont engen nagyon idegesitenek, mert utolag belepiszkalt mustaine zavarnak a plusz gitarok, meg a vokalok
hogy így szóba jött ez a remaster dolog, akkor megjegyzem, h nekem baromira nem jött be. fogalmam sincs miért volt erre szükség, pedig nagyon kedvelem Mustaine zenéjét, de ezt a mai napig nem értem... ráadásul én a hangzással sem vagyok megbékélve, szerintem a dobok kurva szarul szólnak. persze lehet, h mindezt csak azért érzem így, mert annyira megszoktam az eredetiket.
viszont az teljesen meglepett, h a tout le mondban, azt hiszem a második szóló teljesen más, mint az eredetin...(?)