Mindenki szervizel, valóban. Én is most megyek.:-) Valami zörög alul a kipuff rendszernél, mikor hidegen indítok. Ezt egyszer már eljátszotta, akkor lekaptunk két bilincset a középső dob előtt és után, aztán visszarakás után jó lett. Ez volt 1 éve. Most megint hallom. Azt gondolom nem illeszkednek tökéletesen a csövek egymáshoz és addig míg hideg, hangot ad. Fél perc múlva, mikor felmelegedett, újra csöndes. No mindegy ez legyen a legnagyobb baja, meg az egyszer már kiégett fényszóró izzóm.:-)
A helyesírás az első esetben stimmelt...csak a hosszú i-re kell figyelni:-)
amúgy meg nekem is vizelnem kell szert a traktoron, csak épp a cég csinálja helyettem...már elkezdtem összeállitani a hibalistát:-)
MOST HÍVOTT A SZERELŐM, HOGY AZ IZZÍTÓGYERTYA CSACSERÉJE MEGOLDOTTA A PROBLÉMÁT!!!!!!!
Most megyek és eljárom a győzelmi táncot! Aztán időben hazamegyek és elviszem egy kézi mosóba, had legyen egy tökéletes napja! :-)))))))
Mindenkinek azt kívánom, hogy sose legyen nagyobb baja az autójának mint az izzítógyertyák!!!! (vagy pl. tompított fényszóró lámpa kiégés! igaz San? ;-)
Ezzel a körbe telefonálgatással már egy párszor én is voltam így, de eddig a legnagyobb százalékban az Akácfa utcában tudtak segíteni..., mostanra már eljutottam odáig, hogy nem telefonálgatok, hanem csak 1x veszek a kezembe telefont és őket hívom.
San: felraknád az ajánlott boltok közé őket? Itt a cím: Bp. Akácfa u. 13. tel: 342-17-79, Neve: Nyugat autósbolt (csak PSA+Renault autókkal foglalkoznak!!)
Gyuszkó
azt elhiszem remélem tényleg úgy lesz ahogy mondod.
Most telefonáltam körbe a pesti bontókat és sehol nincsen lámpa csak az Akácfa utcába. Így azt hiszem marad az
Ma is gyönyörű napsütéses idő van!! Nem tudotok nekem segíteni!? Keresek egy katalizátoros cég elérhetőségét. Ha minden igaz, akkor Carl Soundnak hívják a céget és a 11. kerületben van.