Budapesti együttes fellépési lehetőséggel, felszerelt próbateremmel komoly szintist keres. Stílus: gothic glam metal. A feltételek: ezoterikus beállítottság, hajlandóság némi "színpadi show"-ra, saját cucc. Próbák hétköznap este. Érdeklődés, jelentkezés: ciretose@freemail.hu
New Life Depeche Mode klub a Living Roomban. Budapest V. Kossuth L. u. 17.
2004. 12. 11.
Nyereménysorslás a New Life DM klub-ban!
* Tanfolyam kedvezmény Metropolitan Nyelviskolától
* Ciánkáli vásárlási utalvány
* 1 + 1 Fő részére egész éves belépés a New Life Dm klub és New Wave New Faces Klub rendezvényeire
* 1 + 1 Fő részére ingyes belépés a szilveszteri partyra illetve 1 üveg pezsgő ajándékba.
Fellépő: MORTALS
1. terem: Depeche Mode Klub
2. terem: Bonanza Banzai - Ákos Klub
3. terem: Music for a strange generation... (80's, synth/future-pop,ebm- industrial... and more)
Szeva! Kösz az infókat emberek, remélem hamarosan hozzájutok ehhez a régi-új lemezhez. Találtam a neten egy jó kis nótát: a Cure játssza a Joy Divisiontól a Love will tear us apart-ot. Nagyon király :))
Szevasztok!
Megvenném a Three imaginary boys de luxe verziót, csak nem vagyok képben hogy kapható-e már. Szóval lehet már ilyet venni?? ( szintén a viharból)
Van egy olyan érzésem, hogy te neten át hallgatod a dalt letöltés helyett. A love cat által adott linkre ellátogatva nyomd meg az egér jobboldali gombját a Click here to download the file now. linken, majd válaszd a "Save As (Mentés másként)" menüpontot! Mennie kell! Én nem töltöttem le, mert nem érdekel, de kipróbáltam, és gond nélkül elindul.
Vajon én miért nem kaptam mailt erről a boltnyitásról? Pedig regisztrálva vagyok. Rejtély.