Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
A leselkedés, a kukkolás csúnya, de általános tulajdonság (s nem csupán a férfiaknál).A net pedig felülírta a klasszikus (sajtó)etikai szabályokat.
Nincs mindenkinek pénze vadászokra, hogy ne keveredhessenek drónok a bulihelyszín fölé, úgyhogy lesznek itt még ilyesfajta képbotrányok. Ez is begyünk pár évtized késéssel. A végén megérjük, hogy nem csak egy Spéderre, Horváthra küldenek paparazzikat, hanem mondjuk egy Kordára, Magyarra is.
Hát, ugye, ez mindig viccesebb, ha olyasvalakivel történik, akit nem kedvelünk. Mindenesetre szögezzük le, hogy én pl. NER-nők esetében se röhögnék rajta.
És egyébként: "A 2012. évi Btk.-ba beiktatott, korábban nem létező tényállás, az ún. objektív szeméremsértés lehet alkalmas a szexuális önrendelkezés védelmét olyan enyhébb sérelmekkel szemben biztosítani, amikor a jogi tárgy súlyos sérelmét kifejező bűncselekmények, mint a szexuális kényszerítés és a szexuális erőszak egyébként nem valósulnak meg. A Btk. 205. § (3) bekezdése szerint: ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti. A jogosulatlan intim felvételek készítése álláspontunk szerint e törvényi tényállás alapján büntetendő lehet. A szeméremsértésnek ez az esete magindítványra büntetendő."
És képzeld el azt a csalódást, amit éreztek, amikor sunát vártak, egy bozontos szőrrel borított lipsy vénuszdombot, mint anno Sharon Stone sunája (nem emlékszem, szőrös volt amúgy?), és kaptak egy uncsi bugyeszt helyette. Kár volt a zoomra pazarolt izommunkáért is. Még az is lehet, hogy csipke se volt a bugyin, csak valami anyukás, mezei sloggi pamutbugyesz volt.
Na, de nem sokkal jobb, ha Cseh Katalin trógerségét elemezzük és nem arról beszélünk, hogy milyen emberek... Nem! Milyen lények azok, akiknek ez a poén, hogy nők bugyijaira közelítgetnek rá? Most legalább egy régebb óta felnőttkorú nővel csinálták meg és nem gimnazistával. :)
Ezt azért írtam, hogy meglásd minden rosszban a jót, és a megafonos fejlődési ívet, hogy 2019 óta annyit okosodtak, hogy most legalább a célszemélyeket jobban választják meg ugyanahhoz az olcsó poénhoz. :) És vajon mennyiszer láthatták az Elemi ösztönt (1992), hogy az ominózus jelenet ennyire becsípődött nekik, hogy a mai napig az a referenciapont az életükben? ;P
Nem a Cseh Katkáról írtam, hogy tróger, hanem az aláfényképezős akcióról, ez vagy félreérthetőre sikerült, vagy csak trollkodsz. Egyébként azért nem vagyok jó véleménnyel róla, mert- bár veled ellentétben én nem tartom patás ördögnek egyik politikai oldalt sem alapból, ha mérsékelt-, de konkrétan őrá meg a Donáthra haragszom, hogy a 10 vagy 20 milliárd eurós uniós pénznek 5 éven át így aláfeküdtek és keresztbe tettek, mert teljesen praktikusan gondolkodva is, ha mondjuk 30 %-a lombkorona-sétányokra, hasonlókra meg egyes zsebekbe ment volna, a maradék 70% még akkor is a magyar gazdaságot és társadalmat gyarapította volna. Jogállamisági eljárás ide vagy oda. De azt is differenciáltan látom, mert látok bajokat is, és akkor finoman fogalmaztam, de látom a kettős mércét is, amit az Eu alkalmaz. Ebbe most jobban nem megyek bele. Az a lényeg, hogy pragmatikusan szemlélve az Uniós pénzek itthonról történő akadályozását a fenti gondolatmenet alapján károsnak tartom.
Én egyébként azt gondolom, hogy a normalitásnak nyilván nincsen határa, de ez a tróger Cseh Katka bugyijára alulról rázoomolós faszság tényleg mindent visz, rossz értelemben. Jó már levették, de csak feltették ( több markáns jobber oldal). Nem vagyok a nőről jó véleménnyel, de ezt nem lehet megcsinálni senkivel. Támadjátok a politikájáéért, de ezt nem lehet megtenni, emberi élőlények lennénk, vagy mi a fasz?:(
(egyébként nem, Jonest nem érdekli, addig érdekli, amíg itt be lehet szólni a sérelmekért meg mindenért. Ha nem megy, akkor meg én majd lehúzom a rolót. Természetesen a fórum őstrollja még ennél is messzebb megy, de vele nem éri meg foglalkoznom. - a kigyűjtő, visszamondó és mindig mindent túlélő elképesztő nick-identitás. erről tényleg ennyit)
Ettől lett Szőrmentén a neve. Csak vannak, akik ezt úgy képzelik el civil nicken, hogy a lelőtt medvéről lefejtik a bundát,- mivel annyira indulatosak-majd mutatják, hogy na, a medve szőrmentén van. A példa béna, nekem meg shut the fuck off kellene legyen innentől mára, asszem.:)
"... csakazért ne járjon az anoffba, hogy kedvére megprovokálódhasson..."
A többit hagyjuk, de ezen már én is gondolkodtam, hogy milyen vicces, itt ez a rakás istentelen ellenzéki lipsy-bolsy meg középutas jobboldali. Minek jár ide elvakult Fidesz-szavazó propahantát és jobboldali konteókat, valamint dezinformációkat tolni? Szereti, ha körberöhögik vagy mi? :) Gondolja, hogy meggyőz, hogy a fekete fehér?
Az nem merült fel benned, hogy esetleg az az oka, hogy Búvármacinak (meg a többieknek) megmaradjon a topik? Alapvetően nem nekem fog hiányozni, úgyhogy felőlem csináljátok.
Az ok szerintem annyi, hogy folyamatosan visszatérően előkerül a részletes vagy beszólós moderációelemzés, amit többen szenvedélyesen végeztek, miközben az az egyetlen egy tiltott téma itt, egyébként én úgy látom, hogy a múltkori konkrét feszkónál Rezsimama mentette meg a topikot, azzal, hogy átkerült a klubtopikok közé, ezzel elárultam persze, hogy felém is jönnek háttérinfók, így ezt a pengeváltásotokat betudom a személyes kettőtök közötti ellentéteknek, melynek gyökereit kis részben magam is ismerem.
Engem konkrétan nem provokált senki, ami azt illeti. De felőlem basztassátok nyugodtan a moderációt, legfeljebb törlik a topikot, oszt' jónapot, én a kisujjamat nem fogom mozdítani érte.