PETITION FOR THE OFFICIAL RELEASE OF A CONMEMORATIVE DVD OF THE CURE'S 2004 VISIT TO MEXICO "AN EVENING WITH THE CURE" http://www.freegb.net/gbook.cgi?114903
Aki lent volt Livigroomba az tudja aki nem az most olvashatja,
Szilveszterkor gizdulunk egyett és csinálunk egy mega-hiper-szuper-nyitó-közös házibulit egy jó nagy helyen.
Közösen marhul akarom mondani részeg disznóul ( legalább is bízom benne) az este
Az újéletasürgösdivatontúl sátánista klub ( legalább is ezt mondják róluk) illetve az újhulámújarca klub (fel támadunk vallási felekezet)
EXIT ROCK CAFE
Nyugatinál a tápossal ( Mc. Donalds-sal szembe), hogy ne csak az egészségeteket, hanem a hallásotokat is romboljuk.
Erről gondoskodik a két házigidzánk:
DJ ( nem lakodalmas ) Lajos
illetve
DJ Józan ( én kólát iszom s nem alkoholt még szilveszterkor se)- Géza
és sokan mások.... persze ha eljönnek.
A jegy ár fillérekbe kerül, de mivel megszünteték a fillért ezért forintba adtuk meg:
1600 FT helyszínen
Aki elővételben szeretne jegyet válltani az ne a MÁVhoz menjen mert az maximum Kiskundorozsmai szilveszteri bálra tud jegyet szolgáltatni, azt is csak utazáshoz. Aki türelmetlen az a Metro-nomban található eladótól kérje már ha nem leszek annyira lusta és viszek oda
ez 1200 Ft ba fog kerülni!
A jegyár tartalmaz egy pár virslit ( vegetárinusoknak marad a zsemle) illetve egy pohár pezsgő amúgy mindenki hozhat magával elemozsiát, csak piát nem mert azt nem engedjük be ( a tulaj szeretne még ezen a munkaszüneti napon is sokat kaszálni a piaforgalomból)
Éjfélután lesz nyereménysorsolás már ha lesz annyi ember, hogy ki tudjuk sorsolni a nyereményeket!
A buli várhatóan ameddig fog tartani addig tart.
Viszont a megfelelő jókedvet csak akkor engedjük szabadon, ha lesz is aki tovább adja !!!
Nem szóltam még a buli szponzorairól:
Támogatják azok az emberek aki jegyet veszenek, aki isznak, akik esznek ( azért mert akkor többet tudnak majd inni, akik alszanak a buli előtt, mert akkor bíztos el jönnek a buliba ( ébresztést a Matávtól kell kérni)
Illetve:
A Fővárosi Közterület Felügyelet munkatársai ( igen is sanyi bácsi nem ragasztók ide több plakátot) akik megkímélik a rendezvényt a felesleges feljelentésketől!
Ja és Majd elfelejtettetem ÉN is itt vagyok!
Aki további infóra kivácsi az hívjon max nem veszem fel:
06304397770 ( éjszaka alszom akkor nincs tájékoztatás)
u.ui szextelfon nem ez
ja és a matáv tudakozó se!
Magányos nők viszont jelentkezhetnek!:-))
jöhetnek a képek (van rá tárhely), de link is jöhet. :)))
Mit szólnátok egy kis játékhoz?
Állítsuk össze a 10 legjobb cure oldalt listáját, aminek csinálok egy top 10 boxot az oldalra. Pl. nem számozott sorrendben, nem egészen ebben a rangsorban:
Mind1, akkor is jók. Köszi hogy felraktad a képeket... Én sem voltam ott, kispöcsös voltam még akkor, talán asse tuttam mi a Cure. Amennyire emlékszem, '89 körül nekem az egész Cure, DM, dark-éra egy misztikus, megközelíthetetnek világnak tűnt (valahol így is volt ez), totál kívülálló voltam. Semmi keresnivalóm nem lett volna ott 12 évesen.
http://cure.lap.hu látogatottsági adataira. Heti átlag 200 látogató nézi mostanában az oldalt :) Viszont én az utóbbi időben nem találtam olyan oldalt, amivel érdemes lenne kiegészíteni a gyűjteményt. Ha tudtok olyan oldalt, ami nem szerepel fent és úgy gondoljátok, hogy felkerülhetne, írjátok meg, akár ide is! thx :)