hat en asszem az otodik heten vettem elo a terhesnadragjaimat :/ ami egy kicsit azert rosszul esett, mert pont ket hettel azelott ujitottam fel a ruhataramat normalisan kinezo konfekcio XL-es darabokkal, amikbe vegre belefertem ;) a nagy has elonye, hogy hamar elkezdik kimelni az embert, ami az elso harmadban nagyon jo (pl. delutani alvas), a kicsi pocake viszont az, hogy tovabb folytathatod a megszokott eletritmusodat. az elmult 20 honapban kb 2 honap volt, amikor tudtam hason aludni es mar ugy hianyzik! :)))
ez tényleg hűha!!! Én is tennék fel pocak képet, de nekem még csak hasas van ;-) (14+1)
A férjem kérésére elkezdtem hetente fényképezni a "pocakot", de azon kívül, hogy szűkek a nadrágok semmi nem látszik. Bár a múlt héten sikerült pár felsőt beszereznem, amiben terhesnek látszom :-DDDD
Ha valaha sikerul addig eljutni, hogy legyen elem a fenykepezoben, en is csinalnak mar pocakkepet :))) Nem tudom eldonteni, hogy az enyem most az atlaghoz kepest milyen :)
udv a sok uj pocakosnak! ugy latom oktober kozepen jo nagy tumultus lesz az elso hely kornyeken :))) egy het mulva megyunk 3/4D-re, kivancsi vagyok mar, olyan nehez elkepzelni, hogy van egy olyan gyerekunk aki _nem_ Maja, hanem tokre mashogy nez ki :)
Nemrég találtalak meg titeket, de élvezettel olvastam végig mind a harmincvalahány oldalt. :) Én még nem vagyok idevaló, de biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül is nagyon sok lány olvasgat Benneteket örömmel, hiszen egyszer mi is eljutunk idáig. A kérdés csak az, hogy mikor. 22 éves vagyok, és mostanában kezdem megfigyelni magamon, ahogyan változom és érek az anyaságra. Szóval ebben a pillanatban még nincs itt az ideje, de ha itt lesz, az első (na jó, majdnem az első) dolgom lesz felíratkozni a híres-nevezetes táblára! :)
Addig is jó nyarat kívánok minden kismamának, kispapának, kisbabának, és bocsi a nem ideillő üzenetért. :)
Köszönöm! Megmondom őszintén, mivel a 18. heti genetikai uh nagyon rövidke volt, én szerettem volna, ha még egyszer megnéz szakember. Az Istenhegyi Klinikán voltunk, 12 ezer forint a vizsgálat, mint más 4d-s helyeken, csak rövidebb ideig tart, kb 10 perc. Viszont H.K. doktornő a faramuci póz ellenére is talált jó képeket, és jó volt az ő szájából hallani, hogy minden rendben :)
A névválasztás pedig érdekes, az én nevekre végtelenül "finnyás" férjem az elé tett kb 20-as listáról ezt választotta, így lett végül egy manapság nem túl gyakori, mégis viszonylag régi nevünk, aminek nagyon örülök :)
A 2D-s kepen felulnezetbol van az arca, latszik neki mindene, ket szeme, orra, szaja, bocsika, de valoban nem egyertelmu, ha nincs hozza instrukcio :))
Apuka amikor dokineni mondta, hogy hu de szep hosszu combja van, kozolte, hogy o mar az elejen megmondta, hogy agysebesz manoken lesz az o kislanya :)
Megjöttünk ultahangrol, majd szedunk le kepeket a dvd-rol es rakok fel ide egy parat, a hosszucombu, kb, 1300 grammos KISLANYUNKROL :))))) Szoval elegge keson, de most mar biztosra kiderult, hogy puncis, Allia, kérnék szépen egy rózsaszin csikot, es Zita lesz a neve :)) Minden tokeletesen rendben van vele, befordult, most eppen fejjel lefele es hattal a hasfalamnak fekszik, es most total meg vagyunk hatodva tole :) Doktorno ugyes volt, mert a lehetetlen poz ellenere is csinalt par sztarfotot :) Meretre a mai uh alapjan ket nappal idosebb a koranal, szoval olyan 29 hetes :)
Szeretnék én is felkerülni a táblába. Adatok: utolsó mensi: 01.08. kiírt időpont: 10.14. korom: 29 év tesók: Bence (1996.), Ingid (2006.) választott név: Korinna Körmenden a BSL Kórházban fogok szülni. Ha kell még adat, akkor írd meg légyszi!