Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.02 0 0 368

Már itt sem vok! :))))

A nokedliről a konyha jutott eszembe és ez a dal....remélem értőn fogod hallgatni! :DDDD

https://www.youtube.com/watch?v=h1-xZlAKLok

Előzmény: endrebá (366)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.02 0 0 367

Mi arról a vélemenyed, ha a nő inkább elmenne dolgozni? Ha jól értettem, a feleséged is dolgozott.

Az anyagi biztonság szerintem neked is fontos. Különben nem tudod eltartani a családodat. Mi történik akkor, ha te valamiért kiesel?

Előzmény: endrebá (340)
endrebá Creative Commons License 2019.08.02 0 0 366

..az élet szép..  Ez nagyon fölértékel téged Káli.. ennél jobb világszemlélet nincsen.

Még ha fenyegető üzenetet is bele lehet látni a képbe akkor is az életörömöt feltételezi rólad hogy az élet szerinted is szép.

Szóval LÁJK !  :-)))

A létszámbővítős kérdést ha már rám bíztad akkor inkább magánban kéremszépen.

Aki kevés nick most ide ír, azt nagyra tartom stílusban és elmében egyaránt.  Hátha nomádok érkeznének..?

Előzmény: Törölt nick (365)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.01 0 2 365

Igen, azt szerettem volna elérni, hogy nevess.....mert az élet szép és humor nélkül nem olyan szép!

Olvastam tőled újakat amik tetszettek és olyanokat is amik nem. Ha gondolod, és, hogy ne legyen ez a topik három vagy négy emberes, akkor el fogom mesélni, ha nem szeretnéd, akkor nem! :)

Előzmény: endrebá (364)
endrebá Creative Commons License 2019.08.01 -1 1 364

..ezt a lényeget viszont nem látom át..

Mit szeretnél nekem sugallni Káli?   Laknak-e a környékemen krokodilok?  Nem laknak.  Én se vagyok krokodil.  Nem is félek tőled hogy kicserzed a bőrömet táskának.

Vagy csak nevessek hogy rúzsos krokodilokat láthatok?

Előzmény: Törölt nick (363)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.01 -1 2 363

:-))) 

Előzmény: endrebá (362)
endrebá Creative Commons License 2019.08.01 0 0 362

..ahüje..  :-DDDD  

Te is fogadd őszinte elismerésemet, kezdem tisztelni a lényeglátásodat. 

Maradj ezen a környéken is, Igor Castillo de Muerte.. szóval te spanyol nick.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (359)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.01 0 0 361

Es ha mar nohatalom: Te tedd meg az elso lepest:D

Előzmény: Törölt nick (360)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.01 0 0 360

:-D

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (359)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.01 0 2 359

Eleg szepen korbeszimatoltatok egymast,  azt hiszem eljott az ideje,  hogy randizzatok:) 

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.01 0 0 358

Megnéztem, miről írsz. Ezt biztos férfi találta ki, h megmagyarázzon valamit.

Az ilyenekről olvasó/beszélő férfiak meg arról nyafognak, h egy nő elég szép-e. Mert csak a szép nő lehet fontos nekik. 

Előzmény: endrebá (357)
endrebá Creative Commons License 2019.08.01 -2 0 357

Nocsak milyen lényeglátó megállapítás..

El kell ismerjem : nemcsak egy egyéni igazság hanem a VALÓSÁG amit mondasz.

..engedelmeddel átvenném további felhasználásra ezt a megállapítást.

A kérdésedet nem egyszerű megmagyarázni.. azt hiszem ha valamit direkt rákérdezés nélkül talán megbízhatóbban ki lehet deríteni, akkor egy próbát megér.

(énhüje, magyarázom egy nőnek hogy mire használják a shit-tesztet)

Előzmény: Törölt nick (356)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.01 0 0 356

A tesztelés nem hangzik igazán “kedves” dolognak, ha a másik nem egyezik bele.

Miért nem kérdezel, ha valamit tudni akarsz?

Előzmény: endrebá (355)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 0 0 355

Ha már te vagy partner-elme?  :-) 

Nem fáj az.. csak arra vagyok kíváncsi hogy meddíg egyeznek a véleményeink.

Nem foglak sehová sem ejteni..  megígérem.

Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.31 0 0 354

Engem tesztelsz? :-O

Kétségbe ejteni nem olyan könnyű. Az inkább az életemet nagyon meghatározó dolgok összezavarásával lehet.

Zavarba ejteni... nem tudom. Szerintem nem vagyok pirulós

Előzmény: endrebá (353)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 0 0 353

..hm.. miért is..  Azt hiszem hogy ez is egy teszt.

Hogy a partner-elme hol esik zavarba.. kétségbe..   :-)

Neeem.. megbeszéljük hogy hol is értettem félre azt amikor azt olvastam hogy szerinted így vagy amúgy.

Ismertem Majakovszkijtól ezt a verset, de már teljesen elfelejtettem.  Régen volt már nyolcvanhat amikor érettségiztem, azóta csak annyi újat hallottam a költőről hogy mik voltak az utolsó szavai öngyilkossága előtt.

Köszönöm, tetszett most is a vers, szerencse hogy azok az idők.. az a világ elmúlt.  Nem szeretnék akkor élni.

Előzmény: Törölt nick (352)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.31 0 0 352

Miért akarsz összezavarniiii? :-O

Megbeszéljük a megbeszélést? :-D

(Ismered Majakovszkijtól az Önagyonülésezőket? Most ez ugrott be )

http://drmi.blogger.hu/2011/01/27/onagyonulesezok

Előzmény: endrebá (351)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 0 0 351

Úgy látszik sose tanulok meg finoman célozgatni..  :-((

Akkor mondom direktben :

Fogadd őszinte elismerésemet, ez a humoros kijelentésed az általánosnál is jobban tetszett.

Nnna..  (hihihi)

Semmi személyeskedés nem volt benne, csak össze akartalak zavarni (illeszkedve a finom célozgatáshoz).

(de ez legalább sikerült)

A tények harcánál a vélemények megbeszélése szerintem jobb megoldás.. de hajlandó vagyok megbeszélni ha szerinted nemaz.  :-)

Előzmény: Törölt nick (350)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.31 0 0 350

Ez most dícséret akart lenni? :-O :-)

Azért még gyanakszom, h mégsem ;-)

Mi abban a mondatban a személyeskedés? :-O

(minél jobb a szerintem? Vagy hol? Minden mondatban? )

Előzmény: endrebá (349)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 0 0 349

..nemrossz..  hm..   nem is rossz..  :-)))

Azééér ha az átlagvéleményről akarok írni, akkor én úgy írom hogy szerintünk..

Általánosnak tűnt.. hihi  ez se rossz mentegetőzés.  (és ez személyeskedés akart lenni  :-)))))

Jól van Valakicsakúgy, eztán is véleményt egyeztessünk.. nekem jobban tetszik a "szerintem" kifejezés.

Előzmény: Törölt nick (348)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.31 0 0 348

Nem egyforma értékű (szerintem)

Én nem magamról akartam írni, hanem az átlagról.

Azt gondoltam, trendekről beszélünk

Miért semmisítenénk meg? (Szerintem :)

Hát, nem azt kérdezted, h lányok, fiúk, meséljétek, hogyan csinálnátok ti személy szerint. Eddig meg leginkább olyan általánosnak tűnt a nőhatalmi beszélgetés (szerintem :D )

Előzmény: endrebá (347)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 0 0 347

Szerinted egyforma értékű a vélemény és a tapasztalati tény?

Szerinted meg kell őket különböztetni legalább így a szavainkkal?

Szerinted a mostani stílusunkkal érteni vagy megsemmisíteni fogjuk egymást?

Szerinted arra vagyok kíváncsi hogy mások hogyan csinálják, vagy arra hogy te hogyan csinálod.. csinálnád?

Hm?   :-)

Előzmény: Törölt nick (346)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.31 0 0 346

Azt látom, h sok nő hogyan gondolkodik. Azért szerintem, mert azt látom. Az nem biztos, h azt is gondolom.

Nem arról kérdeztél, h személy szerint én hogyan csinálnám

Előzmény: endrebá (345)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 0 0 345

Szerintem a szerintem kifejezés a világlátásról árulkodik.  Hogy hogyan látszanak a dolgok.

Ha azt mondtad volna hogy ez és ez VAN, akkor az nekem azt jelentette volna hogy én is írhatok arról ami meg innen nézve VAN.  Az már harchelyzet lett volna, de a "szerintem" -ek szelídebbek.  A szerintem -ek rólunk szólnak, hogy mi hogyan látjuk.  

A  VAN -ok meg a tapasztalatokról amik ha ütik egymást akkor a nickek is ütni kezdik.

..hogy te erről hogyan gondolkozol..   Szerintem a szerinted -del pont azt írtad oda.

Előzmény: Törölt nick (344)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.31 0 1 344

Szerintem nem ismered a világlátásomat.

sokmindent nem tudsz rólam.

Az, h leírtam, a mai nők nem erre vágynak, azt leírt, elmondott dolgokból vettem.

H én erről hogyan gondolkodom, nem írtam oda.

Előzmény: endrebá (343)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 -1 0 343

Te azt írtad hogy szerinted nem erre vágynak a nők, én pedig azt hogy szerintem aki nem erre vágyik az keressen magához valót, aki majd segíti az ő céljait elérni.  (vagyis feleséget)

Ha a te világlátásodat akartam volna leminősíteni, akkor nem ezt és nem így írom.. Asszem cáfolatként sem.  Ez csak vélemény volt.. vagyis akart lenni.

Felnézni arra nézel, aki neked fontos...  Egyezik.

Előzmény: Törölt nick (341)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 0 0 342

Érdekes amit mondasz.. 

Ugyan én maradok a régi rendnél, de tekörülötted talán már új világnak.. újfajta női viselkedésnek kell majd lennie.  És legyen is, mert a feminizmus ahogyan kifordította a régi viszonyokat és szerepeket, új férfitípust farigcsál.

DE.. az új férfitípus az új nőtípust követel.

És itt ezt talán te fogod majd megmutatni.. elmondani.. körvonalazni.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (339)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.31 0 0 341

Az az érzésem, le akarod szólni, ha valakinek más a véleménye. 

Nem meghallgatni akarod, hanem cáfolni.

Felnézni arra nézek, aki nekem fontos

Előzmény: endrebá (340)
endrebá Creative Commons License 2019.07.31 -2 0 340

Én meg azt hiszem hogy az a nő aki nem ezt akarja, az keressen magához illő.. hm..  feleséget.

Az én feleségemnek nem kell "ülnie" otthon.

Szervezhet magának elfoglaltságot.. otthoni munkát, babavárást, gyereknevelést, ház körüli munkákat..

Nem érdekel hogy vannak olyan emberek akiknek kettessel kezdődik a személyi számuk de nem akarnak így élni.  Az érdekel hogy van még akik így.. akik PONT ÍGY szeretnének.

Anyagiakban olyan megegyezésre gondolok hogy elmondja hogy neki is kellene egy saját autó, mert nem akar nyanyaszekérrel menni a teszkóba, én meg elmondom hogy miből lehet lefaragni annyit amiből egy év múlva lehet neki valami "födeles roller" -ja.    Kábé..

Az hogy milyen anyagi jellegű veszélyek leselkednek egy háztartásbeli nőre, szerintem azokat a nőket érdekli akik az egész életüket fix anyagi körülmények között akarják leélni.  Engem nem.  Nekik nincs is tanácsom mert megsértődnének.

A felnézés nem az erőtől függ?  Hm..

Én mást tapasztaltam, de te élj.. élhess ez szerint.

Előzmény: Törölt nick (338)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.07.31 0 1 339

Az egyes ponthoz azt mondanám, hogy de, van ilyen nő is.

A hármas már érdekesebb, amíóta így elterjedtem a mobilok, illetve mindenkinek ott a zsebében az internet (email, facebook, miegymás) sokkal egyszerűbb összebeszélni, ha akár közbe is jön valami valakinek.

De mondjuk a kilencvenes évek elején, mikor telefon sem volt, simán lehetett olyan is, hogy valaki a hektikus munkavégzése miatt bizonytalan időben ért haza. Apám kamionozott. Ott aztán még a napot is nehezen lőtték be néha, nemhogy ennél pontosabban.

De a világ megváltozott. Ezt hívjuk "felgyorsult világnak". Mostmár nincs olyan, hogy majd holnap, meg majd küldök táviratot. Most "most" van.

És ebben a világban a nőknek is újra kell tanulniuk a szerepüket, illetve meg kell találniuk az új helyüket is. A férfiakkal együtt.

Előzmény: Törölt nick (338)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!