Keresés

Részletes keresés

V-Man Creative Commons License 2007.06.08 0 0 480
azért remélem ha Edinát nevezik ki a Goli élére, nem keresel megint új csapatot ;)
Előzmény: Attila G. (478)
V-Man Creative Commons License 2007.06.08 0 0 479
a három névből akiket említettél, egyik sem szabad már.
Köstner régóta a (szintén friss feljutó) Derecske edzője, Kovács a junior válogatottnál lesz a lemondott Mátféi helyett 'beugró' a nyári vb-ig, míg Laurencz is leszerződött egy (férfi)csapathoz, akiknek a neve jelenleg még nem publikus.
Előzmény: Attila G. (478)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.08 0 0 478
Köszönöm!
Én is úgy érzem, hogy hazataláltam, több okból is, s talán megtaláltam a helyem.
Elismerem, hosszú út vezetett e csapatig: A Magyar Női Válogatott budapesti EB bronzmeccse, s a Dunaferr a kezdetekben, majd Ferencváros, Cornexi, Vasas, Szpari, Debrecen - sajnos itt nem jártam, legalábbis meccsen -, Vác, s Győrben is megfordultam, de úgy gondolom, a Goli lesz a végállomás. A csapat, amely mellett megállapodom.
Egy ideig azt terveztem, hogy jövőre a Vác mellett is ki fogok tartani, s habár jövőre sem szeretnék teljesen elfordulni a csapattól - ahogy más csapatoktól sem, pl. a Vasastól, a Szparitól, Debrecentől sem - de egy csalódás eltántorított Tőlük, s nem feltétlenül a rengeteg távozóról van szó.
De jövőre a Goli mellett szeretnék a leginkább kitartani, nem csupán e csalódás miatt, hanem rengeteg okból.
S a kézirajongásomon kívüli életem rovására is megy, ha megosztom a figyelmem.
Így jövőre CSAK A GOLI!

De azért nekem is teljesült egy kívánságom (sorry, én még nem tudok linkelni) :

"

ÓBUDAI GOLDBERGER

Nem hosszabítják meg Berendi Antal edző június 30-án lejáró szerződését

Ami már biztos: a 30 év után ismét az I. osztályba visszajutó csapatunkat a következő évben nem Berendi Antal fogja irányítani, hiszen a klub vezetői nem hosszabbítják meg a bajnokcsapat trénerének a 2007. június 30-án lejáró szerződését.

Természetesen kivácsiak voltunk a magyarázatra, hiszen az igen ritka dolog , amikor egy friss bajnok és egyben feljutó csapat edzőjét hirtelen elküldik a csapattól. A ki nem mondott okokról kérdeztük a Goli vezetőit:

- Nincs semmiféle nagy titok, vagy rejtély a háttérben.- válaszolták. Mi nem rúgtunk ki senkit.
Berendi Antal edzőt a tavalyi érkezésünkkor „megtartottuk”, hiszen az előző évben
rendkívül tisztességesen viselkedett a klubbal, amikor annak ellenére felkészítette a
csapatot, hogy az előző elnök, Fericsán Gábor, egy éven át nem tudott fizetni-
meséli Dr.Ujj Péter.
Mi egyáltalán nem ismertük ezt megelőzően Berendi urat, de tiszteltük azért, amit tett. Éppen ezért felvállaltuk, hogy érkezésünkkor kifizetjük neki azt a pénzt is, amit az elődünk nem fizetett ki, illetve egy évre szóló szerződést ajánlottunk neki, 2007.június 30-ig. Az igéretünket betartottuk, és a korábbi elmaradását is az utolsó fillérig teljesítettük, illetve teljes mértékben kitöltötte a szerződését is.

- Mégis nem érdemelt volna egy újabb lehetőséget a Mester mindazokért, amit tett, végül is
kitartott a csapatnál és bajnokságra vezette a lányokat.

- Itt meglátásom szerint nem arról van szó, hogy Berendi Antal mit érdemelne, hiszen ha ezt
vesszük, egy nálunk jóval erősebb csapatot is megérdemelne, hiszen kitűnő edzőnek tartom. Ma
már van arról ismeretem, amiről tavaly ilyenkor még nem volt: hogy a Mester kitűnő szakember.

-Ezek szerint nem szakmai kifogások voltak?

-Természetesen szó sem volt arról, hogy szakmai problémáink lettek volna. Mégegyszer mondom,
Berendi Antal egy rendkívül felkészült, nyilvánvalóan NBI-es színvonalú edző,rengeteget
fejlődőtt vele a csapat.

-Hát akkor végképp érthetetlen a döntés, és végképp sötét titkot sejt az ember: adott egy edző, aki
akkor is felvállalja a munkát, amikor már más rég elhagyta volna a hajót, majd munkája
megkoronázásaként az Önök elnöklete alatt bajnokságot is nyer, sokak meglepetésére, és Ön is azt
állítja, hogy kitűnő szakember. Akkor még izgalmasabb a dolog.Önök nem jöttek ki egymással??

-Szó sincs erről, Berendi Antal a vezetőséghez maximálisan lojális, vele mindig mindenben együttműködést kereső, komprumisszumkész edző volt.

-Akor biztos a csapat és közte voltak gondok. A lányok nem szerették?

-Szerintem egy edzőt inkább tisztelni kell, másodsorban szeretni, és úgy gondolom, hogy őt
kellően tiszetelték a tudása miatt. Biztos voltak olyanok, akik jobban szerették, és voltak olyanok
is, akik kevésbé, de hát ezzel minden edző így van. De azt is elmonhatom, hogy elismerték a
Mestert.

-Több öteletem nincs, ha csak az nem, hogy Berendi mester maga akart volna elmenni a csapattól.

-Nem, erről sincs szó, szerette a csapatot, jónéhány lányt szinte gyerekkora óta ismer és nevel, és
hát ő is élvezte azt, hogy ezúttal egy anyagi biztonságban és megbecsülésben dolgozhatott, csak a
munkájára kellett figyelnie.

-Hát ezek után fejtse már meg a titkot: mibe bukott bele Berendi Antal??

-Miért hívják Magyarországon azt „belebukásnak”, ha valaki kitölti a határozott időre szóló
szerződését, megkapja valamennyi járandóságát, és nem kínálnak neki újabb szerződést? Berendi
Antal nem bukott edző, nagyon is sikeres évet zártunk vele, és megvalósította azokat a terveket,
amelyeket vele kívántunk megvalósítani. Azonban nekünk van egy igen határozott eképzelésünk
arról, hogy milyen irányban szeretnénk fejleszteni ezt az újjászervezett Goldbergert, és ehhez az
irányhoz egy új lendület szükséges, amit egy másik típusú edzővel kívánunk
megvalósítani. Berendi Antalnak kellőképpen honoráltuk az elvégzett munkáját, és mindig
szeretettel fogunk rá gondolni. Ez egy kicsit olyan, mint a gyerek, amikor elvégzi az általános
iskolát, és gimnáziumba kerül. El kell szakadnia az általános iskolai tanárától, és egy más típusú
oktatási rendbe lépnie. Ez nem jelenti azt, hogy az általános iskolai tanár rossz lenne, vagy éppen
ne tudna gimnáziumban tanítani, ha ott akarna. Ez a gyerek most lépi át a gimnázium küszöbét. Ez
a gyerek az általános iskola 8. osztályában(NBI/B-ben)azt gondolta, hogy ő a legnagyobb,
legidősebb, legokosabb stb.., és ott az is volt. De most egy új tanév kezdődik, ahol hozzá kell
szoknia az érzéshez, hogy ismét elsős, ismét a legkisebb a gimnáziumban. Egy új típusú tanár kell,
aki erre lelkileg is felkészíti. Nem jobb, nem rosszabb: egy MÁS tanár kell.Ezért hoztuk meg a döntésünket
így.

-Van-e már kiszemelt edző Berendi Antal utódjaként?

-Maradjunk abban, hogy azt pontosan tudjuk, milyen típusú edzőt szeretnénk."

forrás: www.goldberger.hu

Ez is több a semminél. Mit ne mondjak, elég puskaporos interjú. Nem értem teljesen, miért kell Berendi mesternek távoznia - habár voltak furcsa dolgai, például hogy miért adott pár játékosnak kevés játéklehetőséget, amit mások is említettek; de ez az Ő hatásköre -, de végülis meg tudom érteni az interjúalany érveit is.

De ha a mester távozik, ki jön a helyére?
Pedzegették Szabó Edina érkezését, na Neki nem örülnék, de ki tudja?
Kovács Péter is felszabadult, Laurencz Laci bácsi is, de Ők is kicsit fura választások lennének szerintem.
Köstner Vilmos? Neki van most csapata? Mondjuk Őt nem ismerem igazán.
Azért remélem, nem akárki kerül a mester helyére.

Előzmény: skyvóker (477)
skyvóker Creative Commons License 2007.06.08 0 0 477
Én meg annak örülök,hogy egy olyan szurkoló,mint te,aki szemlátomást már régóta jár különböző csapatok meccseire,végre "hazatalál" :-) és közénk kezd tartozni.Hidd el,itt mindenkire szükség van,mert ez még csak egy kis klubb.Sokat árthatnak neki a légbőlkapott pletykák,rosszindulatú hiresztelések.Szóval isten hozott a csapatunkban!!!
Előzmény: Attila G. (476)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.08 0 0 476
Egyébként örülnék már újabb Goli-igazolásokkal kapcsolatos híreknek!!!
Attila G. Creative Commons License 2007.06.08 0 0 475
Azok szavának hiszel inkább, akik véletlenül kikeveredtek egy Goli-meccsre - s olyan emberektől hallottak pletykákat, akiknek szintén nem sok közük a csapathoz -, egy olyan ember helyett, aki rendszeresen kijár meccsekre - legalábbis feltételezem -, s ezáltal nyilván többet tud a csapat dolgairól. Érdekes.

Én megértem sv hozzáállását ehhez a témához, anélkül, hogy bólogatójános lennék.

Senki nem mondta, hogy hajbókolnód kellene, s hogy a Goli-ellenes vélemények, meg hasonlók elítélendők, de ha Neked ez jött le... Senkinek nem muszáj látogatni a fórumot. Amúgy úgy vettem észre, hogy válaszolt az észrevételeidre, akkor meg nem értem, hogy mi a bajod.
Előzmény: pagare (473)
skyvóker Creative Commons License 2007.06.08 0 0 474
jó sokat megértettél abból,amit irtam :-(  Nagy hirtelen felbukkantál,mint új hozzászóló,aztán véletlenül ugyanazokat a kifejezéseket,szófordulatokat használod,mint a korábbi "kritikus Goli rajongók".Jól van,akkor legyél kritikus,és ird le a gondolataidat,és véletlenül se istenitsd a csapatot ( megjegyzem senki sem várta ) sok boldogságot ahhoz,hogy "épitő kritikát irsz ",ami persze nem más,mint egy provokativ felvetés,hogy belerugjál emberekbe.További jó szórakozást ehhez :-)
Előzmény: pagare (473)
pagare Creative Commons License 2007.06.08 0 0 473

Butaság, károgás...

Sajnálom, hogy nekem támadtál. Odaírtam, hogy nem rosszszándékból írtam, csak választ vártam a felvetéseimre. Amit írtam, azt másoktól hallottam, részben pedig magam tapasztaltam. Sőt, sok ismerősöm, aki először jött ki Goli-meccsre, tőlem függetlenül is ugyanezeket a dolgokat vetette fel. Szóval, ezek szerint elég sok a "károgó", meg a "nagy büdös semmit akaró"...

Számtalan NB1-es meccsen voltam ott, és ezeket a jelenségeket sehol nem tapasztaltam. Csak ezért "mertem" megkérdezni...

Szomorú, hogy ilyen kioktató hozzáállással viszonyulsz olyanokhoz, akik kíváncsiságból kimentek egy Goli-meccsre, esetleg jövőbeli szurkoló válhatna belőlük, és pusztán képbe akartak kerülni. De látom zavarom a "felségvizeidet"...

Gondolom ebben a topikban csak a Golit istenítő hsz-eket veszitek szívesen. Aki esetleg kérdéseket vet fel, kissé kritikus, vagy választ vár bizonyos pletykákra, illetve személyes benyomásokra, azt rögtön le kell hurrogni...

Sajnálom, hogy így állsz hozzá potenciális jövőbeli szurkolókhoz, vagy csak olyanokhoz, akik kíváncsiak a csapatra... Én nem hajbókolok senkinek, Neked sem...

Ezek szerint "bólogatójánosok" kellenek a Golinak, aki kérdezni mer, az takarodjon... Gratulálok. Nyilván így sok embert fogtok megnyerni a csapatnak...

Előzmény: skyvóker (453)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.08 0 0 472
Jogos. Az "akkor" szó tényleg elkerülte a figyelmem. Sorry. Csak kicsit belekavarodtam Burai Edina oda-vissza igazolásába. :)) Megelőlegezem Neki is a bizalmam, ha tényleg jó játékos, de Belső Anettet szívesebben látnám e poszton, ha jönne. Viszont 3 balszélső már sok a jóból, s Matus Adri nagyon remélem, hogy marad, mert végülis miatta - is - szerettem meg a csapatot, s nélküle nem Goli a Goli. S persze Huszák Niki, s Dudás Csilla nélkül sem, de sorolhatnék még neveket.

HAJRÁ GOLI!
Előzmény: Leki (470)
OGSE Creative Commons License 2007.06.08 0 0 471
Azért ez gusztustalan volt ugye tudod.

Előzmény: Leki (470)
Leki Creative Commons License 2007.06.08 0 0 470
Bocs, lehet, hogy kicsit tömören fogalmaztam, de ott van, hogy AKKOR, amikor eligazolt a csőd szélén állt a Goli, nem a mostani helyzetre gondoltam, de ezt AKKOR senki se tudhatta előre, hogy lesznek olyan emberek, akik így felkarolják majd a csapatot!
Előzmény: Attila G. (469)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.08 0 0 469
Miért lenne az NBI-es szereplésre kilátástalannak tűnő a Goli?
Rosszul értelmeztem valamit?
Előzmény: Leki (468)
Leki Creative Commons License 2007.06.08 0 0 468
Mert NBI-ben akart játszani és a Nagyatád akkor épp bajnokságot nyert, amikor odaigazolt és elhitte, hogy fel is vállalják az NBI-es indulást. Furcsa fintora a sorsnak, hogy most az akkor NBI-es szereplésre kilátástalannak tűnő Goliba kell visszaigazolnia, hogy NBI-ben játszhasson.
Előzmény: OGSE (467)
OGSE Creative Commons License 2007.06.08 0 0 467
Köszönöm a választ, miért ment el? vagy küldték?
Előzmény: maresz2 (466)
maresz2 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 466
Igen!

2004/2005
Játékos (Ó.Goldberger SE - NBI/B Nyugat női felnőtt)
Játszott mérkőzések száma: 23
Figyelmeztetések: 7
Kétpercek: 6
Kizárások: 0
Dobott Gólok: 132
Gólátlag: 5.74
Akció gólok: 132
Akció gólok átlaga: 5.74
Dobott hetesek: 0
Értékesített hetesek: 0
Hetesdobás százaléka: %
Előzmény: OGSE (465)
OGSE Creative Commons License 2007.06.08 0 0 465

Ez az a Burai Edina aki már volt a Goliba?

Előzmény: Attila G. (464)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 464
Ha már távoznak Vácról, Belső Anettet és Molnár Emesét szívesen látnám a Goliban!
Anett mindenképp nagy erősítés lenne, s jó kis rivalizálás lehetne köztük Adrival, de ha jól tudom, Burai Edina is "sajnos" erre a posztra érkezik.
Molnár Emese meg talán végre több lehetőséget kaphatna, amit szerintem ki is használna. Láttam már többször kiválóan játszani. S átlövő.
Előzmény: Leki (463)
Leki Creative Commons License 2007.06.07 0 0 463
Hát Vácból még távoznak páran, leht köztük még golis igazolás is akár.
Előzmény: tommy d'angelo (461)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 462
Mit ne mondjak, én örülnék, ha a Tromos-ban edzenének a CSAJOK, de ha drága a bérlése...

Székely Zsófit is kedvelem, mégis most annak örülnék inkább, ha Brigi marad, igaz, az Zsófival lenne kitolás, de az is, ha Zsófi csak 3. kapus lehetne.
Az biztos, hogy figyelemmel fogom kísérni a Goli-honlapot, de szerintem oda se ártana valahogy egy fórum.

Átlövő... Az a baj, hogy szerintem általánosságban véve hiányposzt. Nem sokat tudnék sorolni, s szinte minden csapatnál erről hallani, hogy átlövő kellene.
Előzmény: tommy d'angelo (461)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.07 0 0 461
A csarnok dolgon sok múlik. Ha nem lehet normálisan edzeni az kihat az eredményességre is.

Lehet , hogy Székely Zsófi lesz a 3-ik kapus. Ki tudja.....
Szerintem még sok "régi" játékosnak sincs érvényes szerződése.A Goli honlapján az új igazolások mellett beszámolnak majd kik hosszabítanak.

Én igazából a két átlövő posztra várok még 1-1 embert.
Előzmény: Attila G. (460)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 460
Egy dolgot nem értek, ami elgondolkoztatott, hogy ha Szegedi Brigi a 3. kapus, s marad, akkor miért nem lehetett nevén nevezni?
Előzmény: tommy d'angelo (450)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 459
Jah, nagyon remélem, hogy megoldódik a csarnok probléma, bárhogyan is - mondjuk szeretem a Tromost, s találtam is egy kiváló BKV-s útvonalat oda otthonról, de nemcsak emiatt -, nehogy már ezen múljon bármi is.
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 458
Nekem is egyik legnagyobb kedvencem érkezik Kiskunhalasról, s talán már nem kell mondanom, ki, mert persze, hogy Baross Zsuzsa!

Szvetinek én továbbra sem örülök, de ha hasznára lesz a csapatnak, üsse kavics, illetve ne üsse, legalábbis olyan, amit netán egy rá dühös szurkoló dobott be, mert kivédte az ellenfél szemét. :)

Szűcs Vikinek és Burai Edinának megelőlegezem a bizalmam.
Leki Creative Commons License 2007.06.07 0 0 457
Nagyrészt szimpatikusak nekem az eddigi új igazolások, Gridnyevát anno a Marcali hozta a szlovák Intertől a magyar NBI-be, a váciak akkor figyeltek fel rá, amikor Marcaliban kivédte a szemüket is. Kiskunhalasról pedig egy kedves ismerősöm kerül hozzátok!:) Szerintem jövőre megpróbálok eljutni egy-két NBI-es Goli meccsre is, remélem sikerül!
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.07 0 0 456
A csarnok probléma aggaszt igazán !

Úgy hallottam nem olcsó a Tromos csarnok bérlése márpedig a Kerékben nem lehet edzeni sem az idő sem a linóleum miatt ha jól tudom.

Remélem az önkormányzat a csapat mellé áll nem csak a nevével..... és ősszel megkezdődik egy új csarnok építése.
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 455
Üdv.

Bocsi, ha én is valami butaságot írtam ezzel kapcsolatban, de direkt ezért nem tettem szóvá korábban, mert hasonló butaságnak tartottam az erről terjengő pletykákat, furcsállottam is.

Viszont ha jól értettem, s tényleg létezik valamiféle szurkolói busz, örülnék ha én is rajta lehetnék, ha távolabbi városba utazik játszani a csapat.

Illetve lehet, hogy ez gyerekes álmodozás, de én is szeretnék egyszer a GOLI-s CSAJOK közelebbi baráti körébe tartozni!

HAJRÁ GOLI!
Előzmény: skyvóker (453)
maresz2 Creative Commons License 2007.06.07 0 0 454
Kiskunhalaról Baross Zsuzsa érkezett jobbszélsőként, míg Burai Edina balszélsőként került leigazolásra a tavalyi egyik nagy riválisunktól, a Nagyatádról

Újabb két igazolás...
skyvóker Creative Commons License 2007.06.07 0 0 453
megnéztem,ez az első hozzászólásod a kézilabda-témákhoz ezen a művésznéven.Most ez vagy azt jelenti,hogy eddigi neveden nem merted megirni a gondolataidat,vagy azt,hogy most szólsz hozzá először,és rögtön elég butaságot :-(( A Goli szurkolók az évek folyamán teljesen elmaradtak a csapattól,mert 30 év alatt eltűntek az eredmények és a létesitmény egyaránt,kinek volt itt arra energiája,hogy a szurkolókat toborozza,velük foglalkozzon.Most egycsapásra lettek nézők,ami elsőre valóban fura,de ha azt tesszük hozzá,hogy most tudatosan csalogatnak ki minket a meccsekre,valóban kaptunk ingyen mezeket ( máshol is osztogatnak ), valóban ingyen engedtek be bennünket ( ugy tudom Debrecenben is bevetették már ezt a módszert ) és valóban fizetik a buszutjainkat ( Győrben is ezt tették fontosabb idegenbeli meccsekre ) de hogy fizetést adjanak,az oltári marhaság.Vegyél elő számoló gépet és számold ki ez mibe kerülne :-)) és minek,ha igy is elkezdődött az érdeklődés.. Tipikus károgó vagy,akinek az a jó,ha a nagy büdös semmi zajlik,amint van valami,és azt te nem érted,akkor ott valami nem stimmel :-)) Mit zavar bárkit,ha hostesek fogadják?Én speciel örültem neki,máshol is jó lenne.Tőlünk nyugatabbra ilyen fogadtatáson senki nem lepődik meg,természetes velejárója egy sporteseménynek,hogy azt külsőségeiben is próbálják feldobni.Sok stadionban jártam már kint,ott is szép lányok fogadják a vendéget.Box meccsen,autó-motor sportban ez már természetes,miért ne lehetne az hazai kézilabda meccseken is.Igazad van,egyelőre még nem óbudaiak járnak jellemzően a meccsekre,ehhez idő kell,amig tudomást szereznek róla,ma még főleg szülők,rokonok,hozzátartozók és egy kiterjedt baráti kör jár ki.Pesten már ez is óriási eredménynek számit.Én a magam részéről örülök,hogy a klubbnak fontos vagyok,igyekszik a "kedvemben járni",hogy majd eljöjjön az idő,amikor esetleg én járok az ő kedvükben:-)) Élvezd,hogy végre van egy jó dolog,amiért nem kell fizetni.:-)))))
Előzmény: pagare (442)
Attila G. Creative Commons License 2007.06.07 0 0 452
OK! Legyen igazad! Én csak kifejezetten örülnék, ha Ő lenne a 3. kapus! De remélem nem 3. kapus lesz, ennél sokkal többre érdemes! Szvetit meg nem értem, hogy miért pont egy feltörekvő csapatba jön levezetni. Jó, láttam már parádézni, de egyszerűen nem hiszem, hogy Brigi pont tőle tanulhatna valamit. (Akkor már inkább Polgár Katitól.) Jah, a bohóckodást, azt igen. Szerintem nem illik a képbe, a csapatba, s még nem sikerült elnyernie a bizalmam. Ennek ellenére nagyon remélem, hogy előnyére, s nem hátrányára lesz a csapatnak.
Előzmény: tommy d'angelo (450)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.06.06 0 0 451
Ami furcsa vagy újszerű az nem biztos, hogy rossz! Én se kapok pénzt a meccsrelátogatásért de idén minden egyes alkalom ajándék volt.

Az-az 50-60 ember azon egyszerű oknál fogva jön egyszerre mert busszal jönnek.Ez számomra is furcsa mert Óbuda - Népfürdő utca nem távolság! Kerületi újságokban egy bizonyos Párkányi ( Szlovákia) társaságról írtak akik eljárnak minden meccsre. Nem tudom mi az igazság.

Ők azok akik hangosan buzdítják a csapatot "otthon" és idegenben.
Nekem hangulatalan lenne minden meccs nélkülük. Remélem jövőre még több Óbudai és nem Óbudai, Goli szurkoló ül majd a lelátón !

Ha pedig valaki ezért fizet....... Mindenki azt csinál a pénzével amit akar.

Egy biztonsági őr nem tudom miért szokatlan egy kézilabdameccsen?
Szerintem arra a 300-600 emberre az a 2-3 biztonsági nem túlzás.

A hostessekről meg csak annyit, egy vesztes meccs után mikor kilép az ember a csarnokból már nem is olyan rossz a hangulat :)
Előzmény: pagare (442)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!