Köszönöm a biztató szavakat. De ne kiabáljuk el, még nagyon sok van hátra. Viszont: Te is sokkal jobban állhatnál, ha az első három napot keményebben kezdted volna, de így sem rossz, mint ahogy Jázminelláé sem. Most van a bajnokság félideje, lehet még abból első, második vagy harmadik hely is bármelyikötöknek.
Tabella 4.csoport - jelenlegi helyzetjelentés 18 óra 36 perc
6-an mindkét mérkőzésüket lejátszották a mai napon
6-an egy mérkőzést játszottak le, mert az ellenfelük nem élt a visszavágó lehetőségével
4-en egyetlen mérkőzést sem játszottak le
A jelenlegi adatokból és az előző napi adatokból arra a következtetésre jutottam, hogy éjfél után Időgép és Jázminella megint előrébb léphetnek a ranglistán. (Hacsak nagy változás nem történik) Bár Időgép így is az első helyen áll, ennél előrébb szerintem már nem tud lépni. :)
n nyert, a pénz volt. A mesék igazából nem az én világom, bár sokat ismerek közülük. A pénz viszont mint gyűjtőt is érdekel. Bár a gyűjtéssel nem volt kapcsolatuk a kérdéseknek.
Sziasztok, szép napot, jó játékokat kívánok. Egy új sikerről számolhatok ma be. Eddig első alkalommal sikerült a témakvíz mind a 10 kérdésére jól válaszolnom. Örömömben viszont elfelejtettem hogy milyen jutalmat kaptam-(
Ja, aztán a másik hiba! Abba is belefutottam, A szamárpad. Én is úgy tudtam, hogy az utolsó, de a játék az első padot jelölte meg helyes válasznak. Gondoltam, változnak az idők, a rossz tanulókat most előre ültetik, és az a szamár pad. Ezt is elfogadtam. De ezentúl másképp lesz. Figyelni fogok én is!!! :)))
Én már belefutottam ebbe a kérdésbe. Igen meglepődtem, mert Elton John köztudomásúan a hasonló neműekhez vonzódik. Úgy gondoltam, hogy Yoko Ono John Lennon halálát követően mehetett hozzá, mielőtt kiderült volna az igazsá Elton Johnról. . Nem kérdőjeleztem meg a választ, mert eszembe se jutott, hogy ekkora szarvashibát is elkövethetnek a játékkészítők. :)))
Persze, hogy nem lehet tenni ellenük, és ez már nem is kérdés. Viszont ha nagyobb arányban, vagy csontig megvernek, és nem ismerős a játékos neve, mindig megnézem, hogy ki áll mögötte, mert érdekel, hogy mikor regisztrált, és ahhoz képest milyen a teljesítménye. Gondolom ti is vagytok vele, meg mások is, ezért lett téma az "újra regisztráltak" a fórumon is.
Megnézni. Annyi. Tenni nem tud senki ellenük. Amúgy itt ellentétben a Honfoglalóval annyi a speciális kérdés, hogy aki három nap alatt 6 csillagot tud szerezni, az még egyetemi tanár sem lehet, csak reinkarnáció eredménye lehet. Ezt még az sem magyarázza meg, mint amit a Kvízlabirintus nevű felhasználó írt, hogy egy IP címről akár többen is játszhatnak. Ez igaz, de ilyen esetekre nem magyarázat.