"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Az a véleményem hogy a társam azt csinál amit ő akar.. a feleségem meg azt amit én akarok.
Jó-jóó, lehet hogy erősnek hangzik..
De két egyforma ember által alkotott gazdasági társulásnál az a lényeg hogy egyforma beletett munkaenergiából egyforma rész boldogság jusson mindkettejüknek.
És ez egzakt, műszerekkel mérhető és elszámolható formában.
Az ómódi férj-feleség megoldásnál a feleség segít a férjnek a céljai elérésében.
A férj céljai elérésében. Oké, jogászkodhatunk hogy mivel és hogyan tudja rávenni a feleség a férjet hogy mik legyenek a férj céljai, de a férj a saját céljai érdekében tudja örömmel a végkimerülésig hajtani magát.
Ettől az extra munkától alakul át az amúgy ellenséges világ otthonossá.
Ja, és a munkakedvemen nincs és nem is kell rá mérőóra.
Igen, az én feleségem is dolgozott.. dolgozik.. és most többet keres mint én mozdonyvezetőként. De már nem érdekel.
Én ha valamiért kiesek.. hányadikról?
Ha az elsőről akkor táppénz max egy évig.. ha a tizedikről akkor jön a családi és az állami segítség.
Igen, azt szerettem volna elérni, hogy nevess.....mert az élet szép és humor nélkül nem olyan szép!
Olvastam tőled újakat amik tetszettek és olyanokat is amik nem. Ha gondolod, és, hogy ne legyen ez a topik három vagy négy emberes, akkor el fogom mesélni, ha nem szeretnéd, akkor nem! :)
Mit szeretnél nekem sugallni Káli? Laknak-e a környékemen krokodilok? Nem laknak. Én se vagyok krokodil. Nem is félek tőled hogy kicserzed a bőrömet táskának.
Vagy csak nevessek hogy rúzsos krokodilokat láthatok?
El kell ismerjem : nemcsak egy egyéni igazság hanem a VALÓSÁG amit mondasz.
..engedelmeddel átvenném további felhasználásra ezt a megállapítást.
A kérdésedet nem egyszerű megmagyarázni.. azt hiszem ha valamit direkt rákérdezés nélkül talán megbízhatóbban ki lehet deríteni, akkor egy próbát megér.
(énhüje, magyarázom egy nőnek hogy mire használják a shit-tesztet)
..hm.. miért is.. Azt hiszem hogy ez is egy teszt.
Hogy a partner-elme hol esik zavarba.. kétségbe.. :-)
Neeem.. megbeszéljük hogy hol is értettem félre azt amikor azt olvastam hogy szerinted így vagy amúgy.
Ismertem Majakovszkijtól ezt a verset, de már teljesen elfelejtettem. Régen volt már nyolcvanhat amikor érettségiztem, azóta csak annyi újat hallottam a költőről hogy mik voltak az utolsó szavai öngyilkossága előtt.
Köszönöm, tetszett most is a vers, szerencse hogy azok az idők.. az a világ elmúlt. Nem szeretnék akkor élni.
Hát, nem azt kérdezted, h lányok, fiúk, meséljétek, hogyan csinálnátok ti személy szerint. Eddig meg leginkább olyan általánosnak tűnt a nőhatalmi beszélgetés (szerintem :D )