Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
A fémre gondoltam, de már fent vannak a képek. Kicsit bonyolultabb lenne legyártani, mint gondoltam. Ha lenne alkatrészed, az sokat segítene. A lámpát azóta is tartogatom neked, csak közben költözött az irodánk és még nem bukkantam rá. Igyekszem előkeresni.
Előre kézi váltó váltókarjáról tudna esetleg valaki feltenni közeli képet? Egy nagyon romos váltót szeretnék rendbehozni és a váltókar hiányzik róla. Ha valakinek lenne alkatrésze, annak is nagyon örülnék!
Ennek utánanéztem, nem hazainak, inkább csehnek-csehszlováknak tűnik a mozdony formája alapján. Van pár modell-játék márkájuk. Merkur, Ites, Igra. ezek között vasutak is vannak. Pl. Ites: 0-ás, három sínes Tatra T2 villamos vagy S-es óraműves szintén Tatra T2.
A MARKLIN tehervonatomat mindig csak karácsonykor vettük elő. (Így maradt meg máig) Sosem felejtem el, mekkorára emelte a Szent ünnep fényét, ahogy a fa körül ment körbe-körbe, és vitte magával a sok szaloncukrot, meg a kis Balaton csoki kockákat. Máig nincs olyan nap, hogy ne néznék rá munka közben. Itt pihen az íróasztalom mellett a polcon. Ereklye.