Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Lehet hülye kérdés, voltam néha szemtanúja amikor vagy a Hajdú vagy a Dkv cserélgette a menetrendeket, és ugye ezek a menetrendek amiket kiszedtek változtak, megszűntek stb. De viszont sosem dobták ki őket, még a Dkv-sok is összeszedik. Amikor 2009-ben meg volt a szolgáltató váltás akkor sem találkoztam kidobott vagy el dobott Hajdús menetrendekkel sehol. Lehet senkit nem érdekel rajtam kívül ez, de ezekkel a menetrendekkel mit csinált a Hajdú vagy a DKV?
Mert ezek már gyakorlatilag semmire nem voltak jók. Központilag dobálták ki őket?
Nekem is sikerült utaznom az új villamossal. Nekem nagyon bejön. Utolsó 2-sel jöttem azon is voltak rendesen mintha partiban éreztem volna magam jelmezes emberek beszélgetek közben a polgárőrség osztogatta az emlékjegyeket. Az utastájékoztatás nem ment és a kijelző sem így azt nem tudtam nézni és hallgatni.
Ajaj, akkor a hétvégén, ha még akarnak az emberek villamosozgatni, akkor már útban leszenk azokank ,akik tényleg menni akarank valahova vele. Vagy már nincs akkora tömeg, mint szerdán volt?
Ajaj, akkor a hétvégén a 31/32 helyett a 2-es villamost használóknak a kocavillamosozókkal kell megküzdeni az állóhelyekért? Vagy már nincs akkora tömeg?
De, valószínű. Tényleg, mintha a 36-os közlekedett volna oly módon.
A cikket már tegnap olvastam, remek összefoglaló. De ha valóban az az igaz, amit a DKV ír a menetrendben, akkor át is lehet írni :(
Az 1-esnél azt is bele lehetne írni, hogy a party járatok megszűntek.
Plusz a 45-ösnél jobban hangsúlyozni kéne, hogy az István út ellátatlan marad. A 22-24-en kívül semmi nem közlekedik rajta, pedig ugyanúgy a város legnagyobb lakótelepének része, mint a Derék utca. "Csak" 17 ezren laknak az út mentén. Nem is értem, ilyet hogy találhatnak ki...
Ahogy elnézem a józsai buszokat, lett némi változtatás. Az utolsó járatok 34A, 351, 36A jelzéssel közlekedtek volna, kihagyva a kis hurkot a kiskörúton. Ugyanígy az első járatok is, csak ott 35A közlekedett volna.
Plusz eltűnt (?) a 356-os járat, ami összekötötte volna Alsó- és Felsőjózsát.
Az egyik busz (42-es viszonylaton, de lényegtelen) hátulján a DKV mottójából hiányzott egy betű, mégpedig a "kiszámítható szolgáltatás"-ból egy "z" betű, így lett: "kis ámítható szolgáltatás". Van benne valami. :)