De a bímer is rendben volt Tihanyban, nagyon sok karbon cucc rendelhető hozzá és gyára Akra dob. Kezdik rendbetenni az image-üket. Pár éve sehogy se értettem, hogy lehet ennyire különböző a BMW autók és motorok image-e.
Na ha valamit utálok a ducikban, az a csörgésük. Alapvetően sosem fogtak meg a V2-sek, ezt hajlmos vagyok elfelejteni, ha ránézek egy-egy szebb darabra. A streetfightert szeretném kipróbálni, 155 ló az, már valami. De ha már olasz akkor talán inkább Brutale 1090R.
De remélem az új speed-nek lesz R verziója, mint a street-nek és akkor nem lesz min matekozni, nem igaz?
Már feljöttem. Sőt, túl vagyok a motormosáson és a ruhatakarításon is. Találtam egy nagyon jó cuccot a bőrruha takarítására. Mindent visz.
A következő lámpánál engem kérdezett meg a srác, hogy hány lóerős. Mondtam neki, hogy 107. Biztos azt hitte, hogy velem ment.gondolom, nem volt olyan boldog, hogy jobban ment. :)
Szép hangja volt nagyon, tetszik, hogy csörög. ( bár lehet, hogy a másik csörgött)
Te még lent vagy Velencén? Vazze az a streetfighter komoly volt Fehérváron. Nagyon beakadt nekem, 155 le, 119 nm, nagyon dúúúrva, csak ugye 6 gurítás, az kicsit elvadult ár. Mondjuk sztm nem ment volna el nekem, csak megint kidobta az egyik sebességet a váltó
áh! dehogy nyúlta! vigyáz rá - ingyen, - nehogy túl sok cukor kerüljön a szervezetedbe és következő gurulásnál megfelelően előmelegítve, szénsavmentesítve visszaadom... :-)))))))