Arrol nem is beszelve, hogy a D'Antoni mekkora hulyeseget csinalt. Mi a fasznak kellett visszahozni Nash-t 17 pontnal? lett is belole egal gyorsan. Tisztara szetesett a csapat. addig volt nemi jatekkinezete a dolgonak utana meg csak a nagy semmi. Egyebkent szereintem Nash egy kiurva jo jatekos csak neha borzasztoan visszafogja a tarsakat az allando pumpalasaval. Meg a vegere mar el is faradt. Mondjuk nem volt semmi, ahogy Novitzky folott nyomta a kozeptavoli tempokat. A mulkor lattam mikor ezeket gyakorlota. Banyek, jo ha hibazott 20-bol egyet.
Megnéztem a Suns meccset. A Fínix kábé a tavalyi játékot nyomja, csak pontatlanabul. Raja Bell jól beileszkedett de Jones egyideig nem fogja még pótolni akár Qt vagy JJt. Amugy most már egy kis Dt is játszik a Suns, persze nem Detroit meg Indy styleba.
De ami a legfeltünőbb volt hogy egy tetves playt nem tudnak a Phoenix játékosai, vagy pick and rolloznak vagy Nash 1-1ben megveri a védőt... tavaly volt még Amaré aki Nashhel szép dolgokat csinált, de most hogy ő is kivált...hosszú szezonja lesz még az arizonaiaknak!
Nash ha igy folytatja nem kérdés hogy kifog dőlni. Ő hozza fel a lasztit, ő dob, lassan támadásban mindent ő csinál. Emberi léptekkel nem fogja kibirni a szezon végéig. MA Indy - Heat !!! YEAHHHHHHHHHH
ráadásul mintha ez a csili-vili stílus mintha már lecsengőben lett volna az interneten, és helyette a felhasználóbarát felületet részesítették előnyben. ez valami új trendforduló? mert jó lenne inkább ezt elfelejteni. (biztos túl sok pénzt dobnak össze a csapatok erre a weboldalra, és túl sok a fontosságát igazolni próbáló fejlesztő.)
ezt akartam én is mondani. tegnap 2 percig kerestem, hogy hol vannak a meccsek, mire megláttam egy pinahajszál vékony sávban... csupaszar lesz az egész...
épp ezt akartam mondani h 1re szarabb lesz az egész oldal a sok reklám villog ugrál sipol csúszkál én meg alig találom meg az erdményeket nagyítóval, az OT-t sem jelzik pl javaslom a scores menüre kattintsát izomból és gondolkodás nélkül
a sixers meg mióta PHL a PHI helyett?
további érdekesség h már mpben írják a jáccott időt :) Iverson meg még nem jött bele, tavaly a bucks ellen általában garantált 40 pontot és zakókat az meg nem tudom jó 5let-e Jonest kezdőként nyomni a sunsban máris...
nem igaz, nba.com tovább halad a felhasználhatatlanság felé... régen simán megnyitottam az összes meccs box scoreját, úgy hogy középsőklikk és akkor új fülön nyílik meg, de így hogy átrakták flashbe mert az olyan szép trendi így totál körülményes lett az egész. Nagyon rossz ez a tegyünk át mindent flashbe mentalitás, örületbe kerget... semmi értelme, max csicsázni jó vele, értelmes normálisan felhasználható honlapot még nem láttam ilyen rendszerbe.
Nyilván ez a sorrend inkább tippelés most csak, mert sok minden történik, de éppen ezért érdekes. Majd adok egy kollektív sorrendet is, ami fórumozók közös sorrendje.
Hm Igazából a Kings-et ki is akartam hagyni a nyolcból, de mondom már csak hagyományból ott lesznek.
A Bucks-ot meg inkább betettem volna de hát a Magic helyett mégsem tehettem. :)))
Pedíg ha egy kicsit eszemnél vagyok betettem volna őket, és talán még csak nem is az utolsóra kellett volna. Na mindegy.
Nem azért mondom mert az első forduló után, olyan mélyreható következtetéseket kéne levonni, de most így tippelőversenyen kívül mondom, lehet a Bucks lesz az egyik meglepetéscsapat idén.
én szinte biztos vagyok abban, hogy lesz. Az a (sport1nél dolgozó) nick írta itt az indexen az aktuális topicba, aki már előre mondta tavaly, hogy nem lesz NBA, vagy aki előre mondta idén, hogy lesz NHL. De egyéb dolgokban is előre megmondta a frankót.
Kendall Gillnek bejött a profi box. Azt nyomja most. ;)
Viszont:
Nem akarok ünneprontó lenni, de én nem vagyok biztos benne, hogy tényleg fog adni NBA-t a Sport 1. Szerintem ha igaz lenne, az az email, amit vki ide is bemásolt, akkor már régen reklámoznák az NBA-t a csatornán. Én viszont még egy NBA-reklámot sem láttam. (Pedig most párhuzamosan nézem a pókert az 1-en és az amerikai focit a 2-n.)