Bármilyen formàban is van párbeszéd annak csak örülni lehet(tegnap egyébként a csak a veszprém fb oldalon már sejttették,h lesz ankét mert várták a kérdéseket). Én spec örülök neki.
Igen, a tárgyilagossága miatt és a bl további szakasza miatt is tettem be, mert a többiek visszajöhetnek, de Sicko és Kaddah már nem ebben a szezonban és hát Kaddah barcelonai műtétje is válasz arra, hogy Sickonál nincs semmi összeesküvés-elmélet, hogy ugyanott műtötték..
Köszi,érdekes olvasmány,eléf tárgyilagos… fura is a Kielcétől,sztem ők rendben vannak/lesznek.
Mondanám,h Nahinál próbálkozhatnàk (egyedül többet ér mint a mostani 2 szélsőnk) de jelenleg nem a játékosigazolás az elsődlegesen megoldandó kérdés veszprémben.
Sevivel nekem sincs bajom, az hogy miként élt túl 5-féle korszakot az megint más kérdés. Viszont ha bemondaná az unalmast, akkor nagyot nőne a szememben az biztos.
Bízhatunk mi bármiben, ha a fejétől bűzlik a hal és a fejet nem vágják le.
Megmondom őszintén h leszarom marad e vagy nem. a csapatomat akarom a pályán látni, nem mezeket(a kiváló képessegu jatekos állomány megvan ahhoz h kitűnő kézilabdát lássunk, az edző ízé…. Na a padról nem jön sok segítség….)
mennyi érdekel.
egyebkent Sevivel párszor beszéltem telefonon, normalis faszinak tűnt. (Messzemenő következtetéseket nyilván nem lehet levonni néhány telefonos beszélgetésbol…)
közben viszont szépen tavaszodik, bízzunk benne h előjön most párszor a barcelonai és Magdebugi forma( ok, az első korben a németek azt se tudták merre vannak arccal, de akkor is faszán játszottunk…) én ebbe a 2 meccsbe próbálok kapaszkodni 🤣
Amennyiben igaz a 4:1 elleni történet és Laciék távoznak, tényleg fel kell lépnie a tábornak. Meglátjuk, hogy az az 1 mire megy az ezer fejűvel szemben...
Ezt ugye nem írjátok komolyan? Nagy Laciéknak kell felállnia Csik Zoltán miatt és nem fordítva? Azért az egész nevetséges lenne még innen Szegedről is nézve... (pedig mi is láttunk már jó pár dolgot az elmúlt években a csapatunk körül)
Nha, én úgy tudom CsZ miatt felálltak az asztaltól többen.(Laci, Sevi…) hogy ez pontosan mikor történt, nem tudom. Hogy igaz e? Előbb utóbb megtudjuk….
Annyiban hasonlítható, hogy az átlagos szurkolók számára is nyilvánvaló, hogy az edzőnk kevés a feladatához, számos alkalommal lemeccselték, kikaptunk gyengébb csatoktól.
Annyiban is hasonlítható sajnos, hogy a klub vezetése alkalmatlan, feladatához nem értő emberekből áll.
A Győr már elbukta a Magyar Kupát, gyakorlatilag a bajnoki címet is, nem nagyon volt mire várni. Veszprémben azért még nem tartunk itt. Persze azt be lehetne jelenteni, hogy nem hosszabbítanak Iliccsel (bár pont olyan hírek vannak, hogy de), csak kérdés, az milyen hatással lenne a csapatra, ha már most bejelentenék.