Lacsihoz milyen gyújtógyertyát használtok, mi vállt be nektek? Persze nyilván a hőérték megfelelő legyen, az alap, de milyen márka: NGK, Denso, Bosch, Beru...?!
Kérdés: ha hibakód van (benzines, 1-es lambda szonda hiba volt) akkor ha leveszem az akkusarut 10 perce, akkor elfelejti a computer és nem fog világítani a check engine lámpa ?
(Az opeleknél igy van legalábbis, de a chevynél nem tudom)
Hát zöröghet. Nekem az segített, hogy az ajtót kinyitva, a keretet rögzítő csavarokat alaposabban meghúztam. Nem tudom elmondani jobban, kinyitod az ajtót és az élében látnod kel 2-2 csavart. Nem az üveg zörög igazából, hanem ez a keret.
A napokban lefóliáztattam az autóm üvegeit. Emiatt nyilván a hátsóajtók üvegeit ki kellett szerelni.
Az egyik üveg viszont,ha egyenlőtlen az út, akkor csörög-zörög. Visszavittem a fóliáshoz szétszedték újra összerakták,de a hiba továbbra is fenn áll. Azt mondták,hogy maga a mechanika rossz.
Mai nap folyamán érkezik kintről egy 2006/10havi (2007 es modellévű)feketemetál Lacetti SW Elite felszereltséggel 75.000Km vezetett szervizkönyv holnapra tudok pontos árat és képeket
Nekem novemberben volt tisztítva a klíma a vezérlés csere mellé adták ajándékba. Tegnap el kellett vinnem, mert büdös volt én meg bakteriális tüdőgyuszit kaptam. Penészes és nedves volt a pllenszűrő alja, a csepegtető tálcában meg a nedves poron tenyészett a pensz.é Fasza.