Az miért jó, hogy nyitva hagytad a Skodát? Tegyem bele a gumikat? Nagy a csomagtartó de azért annyira nem!!!!!! Egyébként nagyon aranyos vagy hogy mindenre gondolsz, de a felnik már rég benn vannak!!!!!
Lajosmizsén lesz a esküvő? Ilyet még nem hallottam, bár végülis praktikusnak látszik mert közel van Ajkához meg SÁlgÓtárgyánhoz is!! :-)) De ha gondoljátok szólók a Tibinek és egy pillanat alatt áthelyeztetem a lagzit Ajkára a Fölesz mozgóbérével együtt!!!! :-)
Nem tudok menni mégsem Komáromba, mert el kell menni a hétvégén az Alföldre esküvőt szervezni! :-) Bandee megy, azt mondta vezet is ha kell, de nem alszik ott.
Kedves sporttársak. Szeretném ha ma mindenki aki a csapatnak a tagja leülne egy fél órára a lakás egy csendes pontján, ahol senki nem zavarja és elgondolkodna egy kicsit a mai teljesítményén. Aki játszott azért - aki nem az is. Én egy szóban össze tudnám foglalni a csapat (és NEM egyes személyek!!!!) teljesítményét, de úri neveltetésem és az érzékeny lelketek iránt érzet tiszteletem meggátol ebben. :-)
Gyermekeim - Hazaértem. Mától lehet bombázni a kérésekkel. Egyébként Egyiptomba van internet és megpróbáltam hozzászólni a fórumhoz, de az átviteli sebességről annyit, hogy 3 perc után szóltam a gyereknek, hogy lefagyott a gép erre közli, hogy nem csak lassú..... :-) Három sor képek nélkül..... No comment. A nyaralás szar volt, meleg volt meg ezt a semmittevést egyébként sem bírom, búvárkodni sem túl jó, kevés a hal a tengerbe.... :-)))) Azért itt van két kép előzetesnek. Az egyik a szobánkból készült reggel 7-kor, a másik a búvárhajó fedélzetéről merülés előtt. Nem vízalatti a felvétel, a mi gépünkel csináltam a fedélzetről!!!!!!!. Szóval szar volt na...... :-)))))
Az a gyanúm, hogy amennyit inni fogunk nem lesz túl sok esélye a mikróbáknak...... Jellemző: Tegnap a Jenő felhívott az volt a legnagyobb gondja, hogy hogyan és mennyi pálinkát tud kivinni a repülőn. :-) Gyermekeim, jók legyetek és egy hétig ne hívjatok!!!!!!!
Had büszkélkedjek el, hogy a tihanyi halászléfőző versenyen 2. helyezést ért el a csapatunk. Hatalmas buli volt, mindenki sajnálhatja aki nem volt ott. Szerencsére a csapatot képviselte valaki aki még nálam is többet ivott. Segítségképpen itt egy kép, hogy kitaláljátok ki lehetett..... :-)
2005.11.07. 12:52
A Magyar Diáksport Szövetséggel egyeztetve a diákolimpia nevezési határidejét 2005. november 15.-ig meghosszabbítottuk. Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a nevezés csak a 4000 Ft/csapat nevezési díj egyidejű befizetése mellett érvényes. A határidő letelte után érkezett nevezéseket nem fogadjuk el!