Keresés

Részletes keresés

Oles26 Creative Commons License 2004.07.22 0 0 2596
Megjött a felszólítás (belső festés elkészülte, 20%), mehetünk fizetni.
Nőgyógyász Creative Commons License 2004.07.22 0 0 2595
Vagy az őrszolgálat talált magának helyet némi kellemes időtöltéshez ;)
Előzmény: agihuszar (2594)
agihuszar Creative Commons License 2004.07.22 0 0 2594
Most jövök az obejektumból, :) van félig kész erkélyem meg van lámpám is és képzeljétek a kert felé eső részen 4!!!! lakásban égett a villany!!!
Ötlet? A VIP-esek már beköltöztek vagy mi? :))))

Szomszéd E ép Creative Commons License 2004.07.21 0 0 2593

Miért nem látszik az ide feltöltött fénykép?

Aha sikerült!

Előzmény: Szomszéd E ép (2592)
Szomszéd E ép Creative Commons License 2004.07.21 0 0 2592

Tegnap esti fénykép!

Több sajna nincs mert besötétedett!

Mint látható állvány nincs , teraszkorlátot üvegezik!

Járda készül a Lehel út felől.

Előzmény: agihuszar (2590)
tgabika11 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 2591

Es mi van a hasznalatbavetelivel?

agihuszar Creative Commons License 2004.07.21 0 0 2590
Képeket valaki nem tud mutatni? :)))
csokelorant Creative Commons License 2004.07.21 0 0 2589
És készül az erkélykorlát is!
Előzmény: tgabika11 (2588)
tgabika11 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 2588
Kész a járda!
agihuszar Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2587
,,A kivitelezés a terveknek megfelelõen halad, az E és D épületek esetében elkészültek a villamos és gépészeti gerincvezetékek, a C épület pedig a tetõkész állapotban van. A beköltözés az E épületben 2004 júniusában, a D épületben 2004 júliusában, a C épületben 2004 októberében várható. A B épület alapozása elõreláthatóan nyár elején kezdõdik, a lakásokat 2005. 4. negyedévi átadással értékesítjük. Tájékoztatjuk a kedves érdeklõdõket, hogy korlátozott számban 2004. június-júliusi beköltözéssel is vannak még szabadon leköthetõ lakásaink az E és D épületekben.,, EZ MEG NO COMMENT........... Nyár elején a B alapozása :))))))) Már lassan nyár vége aztán még beköltözés sem volt :))) Vicc............. Inkább szomorú :(((
agihuszar Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2586
Bár nekem kicsinyke lesz a konténerem azért szívesen látlak titeket kuksizásra :) Előzetes egyeztetésre :)))) Aztán majd bulira is persze de az odébb van.... :( Csak adnák már át..... :((( Tényleg szörnyű érzés, hogy már csak az az üvegajtó választ el a lakástól :( Mindennap csak várok és várok hátha hoz valami érdekeset a postás bácsi :( De nem hoz :(((((((((
Előzmény: csokelorant (2585)
csokelorant Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2585

Kedves E-ben lakó sorstársak!

Azért remélem, hogy sanyarú sorsú D-seket meghívjátok egy(-két) lakásavató bulira! :)

csokelorant Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2584

Valóban D-s vagyok, de attól még elégnek kellene lennie 3 hónapnak 5 pici hiba kijavítására. És nem hogy nem javították ki, még többet is csináltak. Pl a nappaliban hiányzik egy csillárkapcsoló, a hálóban 3 konnektor.

A poén kedvéért még egy fal is!

Mellesleg mi a fűzfánfütyülőrézangyaláért mondták kezdettől fogva azt, hogy a D és E épületek egy ütem. Ha egy ütem lenne, akkor nem 2 hónap difivel kellene elkészülniük.

És igen is pofátlanság, hogy valamelyiket előre veszik. Erről akkor is ez lenne a véleményem, ha én is E lakó lennék.

Monják azt, hogy első ütem: E, második: D, harmadik :C, stb...

Sokkal korrektebb lenne. Ezek csak apró kommunikációs fogások, de hatalmas értékük van.

Mellesleg ha a D-t szeptember-októberben fogják átadni, akkor mikor adják át a C-t ami ugye ütemterv szerint fél évvel később készül el?

Előzmény: ebsik (2583)
ebsik Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2583
Fogatlan prókátor ajtó mögött, meg köpjetek le, hogy az épker szekerét tolom, de akkor is: Lóránt, ha jól emlékezem, te D épületes vagy (ha tévedek, akkor innentől kezdve bocs és tárgytalan az egész). Nekem is voltak hiányosságok, amiket szóvá is tettem az épkernél (fax + személyes elmesélés) - annak rendje és módja szerint ígéretet tettek a javításukra. Aztán mikor egyszer expressz be kellett rohannom megmutatni, hová tegyék a dekorcsempét :), láttam, hogy kijavították a hibákat, mindet, amit leírtam nekik.

Igaz, én az E épületben leszek, így a hibákat is hamarabb javították. Szerintem ne ess kétségbe, meg lesz az - az, hogy az átadás előtt egy-másfél (?) hónappal még vannak hibák, nem jelenti azt, hogy így is fogod megkapni. Főleg úgy, hogy az épker vállaltan az E-vel foglalkozik most inkább. Türelem hibajavítást terem. :)

Magam részéről már csak arra leszek kíváncsi, hogy amit az ajánlatban megfordítottunk szobaajtót, az megfordítva, vagy eredeti helyzetében került-e beépítésre, mert ezt kívülről nem tudom sajna ellenőrizni... Szörnyű idegőrlő érzés látni a 99%-osan kész lakást - helyén a páraelszívó is, az erkélyüveg hiányzik egyedül -, és várni, várni, várni a nyamvadt papírokra. Brrr.
agihuszar Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2582
Nah látod ettől én is félek - az eddigi tapasztalok alapján már nem sok jót várok sajnos :( A garanciális javításoktól meg egyenesen rettegek :( Remélem nem sok hiba lesz amit javítani kell.... :( A használatbavételiről tud valaki valamit?
Előzmény: csokelorant (2581)
csokelorant Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2581

Látod, örüljünk annak is, hogy szép lett!

(mellesleg teljesen egyetértünk, valóban minősíthetetlen a vevőkkel szembeni hozzáállásunk) Elmész keletebbre, és 100 dollárért kinyalják a hátsódat, itt meg kifizetsz 27 milliót(amiből kb 5-öt zsebrevágnak haszonként), és arra sem képesek, hogy a jelentett hibákat kijavítsák. Félek én ettől a beköltözéstől is. Gyanítom, hogy a hibák javítása is még több hónapot fog igénybe venni. Az meg nem lesz túl kellemes, hogy már bent laksz, miközben a szakik mászkálnak a lakásodba.

Előzmény: agihuszar (2580)
agihuszar Creative Commons License 2004.07.20 0 0 2580
Részben igazad van Lóránt, a CP-s lányok tényleg kedvesek de ez rajtunk nem segít... :( Nekik is biztos baromi ciki, hogy mindig azt kell mondani 2 hét holott tudják mi az igazság :( Nem is hibáztatom őket, nem tehetnek róla :( A hiányos információk is gondolom azért vannak mert ők sem tudnak többet :( De itt akkor is emberek millióiról van szó és igenis elvárhatnánk a korrekt hozzáállást... én legalábbis így gondolom. Teljesen mindegy kinek a hibájából :( Amúgy szép lett így, hogy elbontották a fa kerítést is :)
Előzmény: csokelorant (2579)
csokelorant Creative Commons License 2004.07.19 0 0 2579

Mi a múlt héten kaptunk egy számlaegyenleg értesítőt, mi szerint 1,3 millió forinttal kevesebbet fizettünk eddig ki, mint amennyit kellett volna. Ez gondolom mondanom sem kell, nem igaz, mivel eddig minden tételt szépen határidőre kifizettünk. Hosszas irat-turkálás és számolgatás után kiderült, hogy ez egy hitelből fizetett részlet, amit mi még február elején átutaltunk, alig néhány héttel az első hitelből fizetett rész után. A poén, hogy ugyan arra a bankszámlára történt az utalás, mint amire néhány héttel azelőtt 6,7 milliót utaltunk. Valamiért azonban kedves és figyelmes Central Park ezt nem vette észre, olyannyira, hogy 6 hónap elteltével 5 nap nyomozás kellett nekik ahhoz, hogy megtalálják.

Kérdem én, mi a F...nak kell a szívinfarktust hozni a kedves ügyfélre??

Komolyan az kerülgetett minket, mert közben egyéb pénzmozgások és számlaszámok tömkelegében valóban találtunk egy hasonló összegű kiutalást, ami nem az ő számlájukra ment el. (Persze mi azt hittük először, hogy ez ment rossz helyre) Nem lenne baj, ha legközelebb alaposabban megnéznék a számláikat, és csak miután tuti a dolog, az után rémisztgetnék a kedves vevőt.

Persze hozzá kell tenni, hogy a CP-nél az Irma nagyon kedves és készéges volt, tehát ezzel nem is lett volna baj, de elég nagy kár, hogy ilyen bakik előfordulhatnak.

Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy a CP és az értékesítés ügyfélkezelésével semmi gond. Nagyon kedvesek, meg minden, csak az Épker az, ahol kevésbé szívélyesebb a kiszolgálás. A gond inkább a vezetéssel van. Mert ha a főnök azt mondja szegény értékesítőnek, hogy 2 hét, akkor neki azt kell mondania, hogy 2 hét, hiába látja, hogy inkább 2 hónap.

Szóval legyünk kissé pozitívabbak. Pl. örüljünk, hogy idén már nem kell bekötetni a légkondit, és így lehet, hogy jövőre olcsóbb lesz (legalább is ez a tendencia:), vagy örüljünk annak, hogy a D épület nem zöld lett! :)

Örüljünk, hogy hamarabb ki tudjuk próbálni majd a fűtést! :)

Mondjatok még valamit, mert most nem jut eszembe több.

Előzmény: agihuszar (2578)
agihuszar Creative Commons License 2004.07.19 0 0 2578

Még mindig nem kaptam fizetésről szóló papírt.... :(

Valaki kapott már? :(

agihuszar Creative Commons License 2004.07.17 0 0 2577

Még ha csak az idegroham kerülgetne........... :(

Ez tényleg elkeserítő.... :( Reménykedtem, hogy talán aug. elején lehet költözni és akkor még nyaralni is el tudok menni... Azt hiszem ezt elfelejthetem :(

Ezek szerint örülhetünk ha aug. végére megkapjuk a kulcsokat??

Előzmény: Oles26 (2576)
Oles26 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 2576
Új átadási időpont: augusztus közepétől. Szánalmas. Nagyon idegesítő módon csinálják ezt a folyamatos hazudozást az átadás időpontjáról. Nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy augusztus, és ha hamarabb elkészülne még örülnél is neki. Így meg folyamatosan idegroham kerülget....
kreko Creative Commons License 2004.07.16 0 0 2575
nagyon helyes. Toljak csak ezerrel. :))
Előzmény: tgabika11 (2574)
tgabika11 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 2574
Jelentem, elbontották az állványt és csinálják a járdát a Lehel út felől, nagy gázzal!
tgabika11 Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2573

A Romait mar atadjak, pedig egy evvel kesobb kezdtek.

Kar, hogy nem ott vettem!

edkat Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2572

Sziasztok,

Igazán meglep, hogy be lehet jutni privát is, mert engem is marhára érdekelne, hogy a potom 200.000 forintos többlet ráfizetéses burkolatomat hogyan rakják le, mert ha abban  hepe-hupák lesznek Isten bizony felveretem. Már azon is pipa voltam, hogy aranyárban kellett venni a csempét és járólapot, ha még el is rontják akkor tényleg az ÉMI-vel fogok felvonulni.

És ez nem csak üres beszéd, mert tényleg van ott jó ismerősünk, aki hajlandó segíteni!!!

csokelorant Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2571
szerintem ezen ma már senki sem lepődik meg.....
Előzmény: agihuszar (2570)
agihuszar Creative Commons License 2004.07.13 0 0 2570

Nem ,,nem örülni,, kell hanem talán rendesen megcsinálni és akkor nem lenne ilyen.... :(

ígéretük ellenére nem hívtak fel.... két hónapja ennek :(.......

Előzmény: Szomszéd E ép (2569)
Szomszéd E ép Creative Commons License 2004.07.13 0 0 2569

Nekem a MANHATTAN SZÜRKE fuga alap volt! Szóval ingyen adták!

Elöször azt mondták nem lehet fugát választani, majd 1 hónapja hívtak telefonon, hogy nem választottam fugát és ott áll a kőműves és most azonnal mondjam meg, hogy milyen fuga legyen. Egy ujabb bizonyíték volt az Épker összeszedetségére és jól szervezettségére.

Nyomulni kell keményen különben leszarnak minket! Én is voltam második bejáráson még májusban a Tory úrral. Az Épker nem is örült neki, mikor vittem a hibalistát.

agihuszar Creative Commons License 2004.07.13 0 0 2568
Nekem az is jó, csak LÁSSAK MÁR VALAMIT :)))
Előzmény: csokelorant (2567)
csokelorant Creative Commons License 2004.07.13 0 0 2567
Amúgy is csak a mi lakásunk van belülről lefotózva. (Bocsi mindenkitől)
Előzmény: csokelorant (2566)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!