Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.09.14 0 0 1660

Riana!

Úgy néz ki, hogy per pillanat nincs MSN-em, pedig korábban volt, ezért emlékeztem így. Windows Messenger-em van most, az meg nem hajlandó neked küldeni levelet. Kicseréltetem MSN-re, és akkor küldök mailt.

Előre is köszi!

Előzmény: ^^Riana^^ (1594)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.14 0 0 1659

Jó...

:-)))))))))))

Előzmény: harpokratesz (1658)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1658

ha rajta lesz a neten is, akkor tudjuk követni.

Masano = Masanobu Ando

(csak így becézem, megérdemli:))

Előzmény: Sárkány (1656)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1657

Az ki is????

Bőség zavara....

Előzmény: harpokratesz (1655)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1656
Állítólag nem. De itt nem lehet kapni.
Előzmény: harpokratesz (1654)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1655
akkor Masano passzol hozzád, ő is Bika:)))
Előzmény: Sárkány (1645)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1654

jajj de jó!!!

lehet, hogy csak online magazin nem??

Előzmény: Sárkány (1651)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1653

hát ő Soji. mondtam, hogy ő. ez volt a neve a filmben, nem az amit te mondtál.

igen, ő is nagyon aranyos, és itt milyen szép fotó van róla.

Előzmény: Sárkány (1648)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1652

hát most nagyon elszomorítottál, nagyon beleéltem magam, és passzoltak is a dolgok, de azért nem alszik bennem a kisördög, bizti-bizti??

hát ide figyi, Gackt-nak Oroszlán Marsa van, erre a fejemet hajlandó vagyok bitó alá tenni, de jól van megnézem a '73-at:))))

vámosokra nem szabad adni. életösszegzést pedig 29 éves korában szokott végezni az ember, az egy akkora fordulópont az ember életében, ugyanis akkor tesz meg a Szaturnusz egy teljes kört. a Szaturnusz meg tudod mit jelent. pl. Buddha 29 éves korában vonult el a világtól, de sorolhatnék számtalan példát még..., különben az én saját életemben is mérföldkő volt.

gondolod, hogy a koncertfilmben elárulja, ha eddig titkolta?????

azér' ez furi lenne:)

szerintem direkt lebegteti:)

egy Gackt-os topikban azt olvastam (japansounds), hogy valahogy mégis kiderüt a '74.

az IMBD filmes adatbázis meg '71-et ír, pedig ők ha nem tudják, akkor nem írnak semmit.

hát ez most jó kirakós játék lenne, de kár, hogy ilyen keveset tudok róla, majd mesélhetnél...

Gackt miért hord keresztet állandóan? - erre kiváncsi lennék.

nekem van rá magyarázatom a '74-ből.

---------

születési adatot itt nem adok meg, majd mail-ben. egyébként Vizöntő napú vagyok nagyon,  egy napon szül. You-val, csak sokkal korábban. Oroszlán az aszcendesem, a legelején, és Szűz a holdam, és olyan képletem van, hogy brrrr, de azé' jó is van benne.

Előzmény: miramaru (1649)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1651

Rendicsek.

http://szaku.hu/index.php

Hiába vidék vagyunk. A város legnagyobb újságosboltjából is elhajtottak azzal hogy még csak nem is hallottak róla. Pedig ott minden szart lehet kapni...

Előzmény: harpokratesz (1650)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1650

nem azért mondtam, csak viccből:))

megcsinálom erre az időpontra.

BT-et még nem hallgattam meg, de már letöltöttem. holnapra marad, mert ma rohannom kell haza.

Előzmény: Sárkány (1647)
miramaru Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1649

De jó, akkor adjuk már meg egymásnak a születési dátumokat, és csinálok horoszkópokat, persze főleg anyám segítségével, mert ő az igazán profi nálunk.

Sárkány, neked is csinálok. :)

Én 1984.04.19-én 13:20-kor születtem, ami alapján Oroszlán lenne az aszcendensem, de kevés választja el a szűztől, és a szűz inkább jellemző rám.

Harpokratesz,

Hihetetlen, illetve nem is annyira hihetetlen, inkább meglepő, hogy téged is érdekel az asztrológia. :) Úgyértem... látszólag sok közös van bennünk. Na, akkor mondom az én verziómat. Gacktot egész pontosan 1973. július 4. 14:00-ra lőttem be, ez rák skorpió aszcendenssel, és eszerint most 31 éves. Szerintem borzasztóan illik rá. Benne van, hogy nagy közönség előtt szereplő művész, akinek fontos mondanivalója van a közönsége számára, valamint hogy fontos neki a lelki fejlődés, hosszabb életre és elegendő észre utal. :) Az 1973. az 100%, ezt hidd el nekem, mivel az előzetes sejtésemet beigazolta az idei koncert, aminek a filmjében a saját sírját látogatja meg, és a sírkőre rá van írva, hogy 1973-ban született. A gackt.us-en egyébként tavaly kisebbfjta vitába kerültem ezzel kapcsolatban néhány hülye amcsival, mivel gackt azt írta az önéletrajzában (Jihaku), hogy "tíz évvel ezelőtt, mikor 19 voltam...". A Jihaku-t ugye ősszel adták ki, és emiatt mindegyik úgy gondolta, hogy "dejó, akkor Gackt most 29 éves", de a nagy lótúrót, akkor már 30 volt. Egy könyvet nem akkor ír meg az ember, amikor kiadják, másrészt a tíz lehet egy kerekített szám is. Mondtam nekik, hogy Gackt '73-as, mert egy elég hihető infó (vámosok) szól emellett, plusz én a horoszkópja miatt is erre gondoltam, ez utóbbit teljes mértékben falsch indoknak titulálták, és abszolut nem hitték, mindenki nyomatta, hogy '74-es. Azóta eltelt egy év, és a koncertfilmből kiderült, hogy '73-as, de asszem nem megyek vissza oda, csakhogy az orruk alá dörgöljem.

Egyébként helyesen gondolkodsz, (nem mintha én nagyon felbírálhatnálak... :)) de ha az évet eleve rosszul adtad meg, az sokat módosít a dolgon. Próbáld meg 1973-mal szerintem. Én sem tudom most fejből az összes paraméterét a horoszkópjának, de legközelebbre hozom és leírom ide.

Najó, most megyek. Hello.

Sárkány Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1648

A múltkor jól mellényúltam, most korrigálom.

Bocs....

Shinji Takeda

Na meg Sakurai :-))

Előzmény: Sárkány (1647)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1647

:-)))))))))))

Nem gondoltam komolyan... De ha van kedved egye fene.

Város: Szigetvár

Sajna percre pontosan nem tudom, anyu sem emléxik pontosan.

Sikerült meghallgatni a B.T.-et?

Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Előzmény: harpokratesz (1646)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1646

na, ezért nem szeretek kérkedni vele:)))

nem vagyok egyébként annyira profi (olyan szinten nem érdekel), de foglalkoztam vele korábban (tanultam több embertől is), kizárólag csak a személyiség érdekel, jóslás, meg egyebek nem...

(különben meg utálom az asztrológusokat, kevés köztük a jó, többségük kókler).

annyit tudok, hogy felrajzolom, de csak pontos születési adatok alapján, tehát év, nap, óra, perc és földrajzi hely (város).

az elemzés már jóval nehezebb, ahhoz ismernem kell valamennyire az illetőt.

én inkább érzékelem az emberekből ezeket az energiákat, azt viszont elég jól, így gyakran előfordul, hogy eltalálom pl. az aszcendenst, vagy a napjegyet, vagy a meghatározó bolygókat.

megcsinálom, de nem ígérem holnapra:))

még egy város is kéne. gondolom ez a 15 óra nem percre pontos, ahhoz túl kerek. ugyanis 15 perc eltérés már egész más aszcendent hozhat ki.

ha valaki csak kb-re tudja az óráját, ilyenkor nagyon bonyolult számításokkal, életesemények alapján vissza lehet, ill. ki lehet számítani az aszc-t, de én ilyet nem tudok, ezt már nem voltam hajlandó megtanulni.

Előzmény: Sárkány (1645)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1645

:-)))))))))))))))))

Csak akkor nem nézlek lököttnek, ha az én horoszpókomat is megcsinálod....

67-04-27 15 óra

Előzmény: harpokratesz (1644)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 1644

Mira!

Én is a Mars alapján próbáltam neki aszcendenst keresni, mert feltűnt, hogy van egy ilyen albuma, azon egy Ares szám ill. az alább már említettek alapján (így a kettő együtt). Természetesen Skorpió is lehet, de a tapasztalataim alapján és ahogy őt látom, inkább a Kosra hajlok. Van benne Skorpió is, de az egy érdekes fényszög alapján.

Ismernem kellene a dalszövegeit, miről énekel, mik a visszatérő motívumok nála, stb., meg persze az életrajzát is jobban, akkor talán pontosabban be lehetne lőni, gondolom elég szubjektívek a dalai, tehát sokmindent elárulnak róla, de a Mars az tuti központi elem nála (ezt én is észrevettem).

Különben meg mindennemű információt szívesen veszek, ami vele kapcsolatos:))

A leglényegesebbet elfelejtettem mondani, azt hogy három születési évből indultam ki, mert hát ugye nem lehetett tudni ('73, '71, '74).  A három közül a '74 illett rá leginkább, úgyhogy én ez alapján számítgattam. Remélem tényleg ez a valódi, de ezek szerint te tudod, hogy mikor. Kiváncsi vagyok, eltaláltam-e.

megj.: szerintem a többiek teljesen lököttnek néznek minket, hogy így hókuszpókuszolunk.

jajj, mingyá' elsüllyedek szégyenemben:)))

Előzmény: miramaru (1638)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1643

úgy néz ki, velem is szórakozik valaki, mert japán írásjelek jönnek a nyomtatómból:))

ezúton is köszönöm neki:)) 

kinyomtattam innen a fórumról szöveget és ilyet még nem láttam! pont japán, ez gyanús:))

átállítottam nem publikusra az email-emet, mert kaptam már korábban furcsa dolgokat innen.

javaslom mindenkinek ezt a megoldást.

harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1642

Gackt Marsához még két dolgot megjegyeznék:

1. az Oroszlán Mars miatt foglalkozik harcművészettel (és tudjuk, hogy már kisgyerek kora óta), de egy Kos-Mars is erre hajlamosítaná, ha az lenne. a harcművészetek bolygója a Mars, nem kel magyarázni miért.

2. az Oroszlán-Mars nagyon férfias jellemet indukál, a legszexisebb állás, mert a Mars önmagában is a szexualitást szimbolizálja, de az Oroszlán szintén, így együtt a kettő csak felerősíti eme képességet. az Oroszlán viszont nem nyers, hanem játékos ebben a dologban.

az Oroszlán jegy az egyetlen, amelyiknek természetes dolog a meztelenség, egyáltalán nem szégyellős, legszívesebben mezítelenül járna nyáron. szereti mutogatni a testét, főleg, ha van mit, és büszke a potenciájára, szexuális vonzerejére.

na ezeket csak azért írtam, hogy Gackt esetében is mennyire minden stimmel:))

példákat nem hozok fel, mert ismerjük.

a Kos is szexis, mivel a Mars az uralkodó bolygója. a Skorpió már zárkózottabb a témában.

Előzmény: harpokratesz (1641)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1641

nem, nem. Gackt-nak Kos az aszcendesense, én megcsináltam a horoszkópját, persze ez csak feltételezés a részemről, még esetleg Oroszlán is lehet, és akkor az első házban van a Marsa, de én a fejemet tenném a Kosra. a testalkata tipikus Kos és a személyiségében is határozottan érzékelhető (pl. hogy mindenkinél jobb akar lenni, vezetőegyéniség), úgyhogy a Mars stimmel. főleg az önéletrajzából jutottam erre a feltételezésre. a Skorpiót kizárnám, akkor sokkal zárkozottabb, szélsőségesebb és titokzatosabb lenne, arról nem beszélve, hogy két víz jegy túl sok, akkor nem ilyen lenne, de azért nem lehetlen. többet kéne róla tudnom, ahhoz, hogy 100% bizton állíthassam. szerintem ő a víz (Rák) mellett, tüzes (Kos), v. Leó) is. én nagyon így érzékelem.

nálam így áll az ábra (bár most fejből nem emlékszem mindenre):

Asc = Kos

Napjegy = Rák  (igen, a Rák miatt kétarcú, nőies, és ettől olyan érzékeny lelkivilágú).

Mars = Oroszlánban  (ez a lehető legjobb Mars állás, ez rendkívül férfiassá és szexivé teszi, valamint rengeteg belső energiát jelent).

Hold = Bakban!!!, ez nagyon lényeges, mert a lelkiségét mutatja. ezért tud hűvösen érzéki is lenni, valamint rendkívül céltudatos egyéniség, a legcéltudatosabbak a Bak. ha valamit el akar érni, azt eléri. ugyanakkor depresszióra is hajlamosít, távolságtartó az emberekkel, akár embergyűlölő is lehet, bizonyos értelemben életellenes, ha rossz fényszögeket kap. 

egyébként messze a legértelmesebb, legokosabb emberek a Bakok, vezető, hatalmi képességekkel is rendelkeznek. alapjába véve zárkozóttak, nehezen kiismerhetők.

a Napja együttállásban van a Szaturnusszal, és még egy bolygóval (de arra most nem emlékszem).

van egy kvadrátja is (sajna erre sem emlékszem most így fejből).

a komoly öngyilkossági szándéka húszéves korában, szintén a Bak jellegre és a Szaturnusz-Nap együttállásra utal, teljesen egyértelműen.

a kitartás és a karrierépítés megint a Bakok kiváltsága. ő azért szépen felépítette a karrierjét, khmm, khmm:)

na, majd hétfőre megnézem és akkor kitárgyalhatjuk G. személyiségét.

jaj, egyébként nem olvastam a saját önéletrajzi könyvét, csak a ti honlapotokon azt az életrajzot.

Előzmény: miramaru (1638)
miramaru Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1640

Most olvastam vissza az augusztusi hozzászólásokat (gyosan olvasok:)) és 2 fontos dolog, talán van még 1 percem írni:

Babylon: Igen, megkaptam a CD-t,  KÖSZÖNÖM SZÉPEN :D Egyszerűen zseniális :)

Harpokratész: harmadikos vagyok finnugor szakon, ha még eddig nem mondtam volna, csak most idén egyéni tanrendes lettem, hogy tudjak mást is csinálni mellette. Persze hogy ismerem a Rasmust, tök jók, alapvetően minden finn bandát ismerek, szerintem többet, mint ők maguk XD najó....

Most már tényleg lépek. Hétfőn megint benézek.

Pusszancs.

harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1639

bizony-bizony, én is ezért nem irogatok ide email-címeket, bár publikussá tettem, de asszem visszavonom. ha kell valakinek, úgyis megadom.

a filmtől ne várj semmit, gagyi akciófilm, csak Leon miatt érdemes megnézni, tényleg nagyon jól néz ki benne és jól játszik, meg énekel, gitározik is egy keveset. a csajszi is szép, a partnernője, de ne feledd ők nem japánok, hanem kínaiak:)))

nincs vidiód, hogy felvedd, akkor nem kéne éjszakázni:)

de vigyázat, mert a német tévék hajlamosak előbb, vagy később is kezdeni a filmeket.

Előzmény: ba-bylon (1636)
miramaru Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1638

Naigen, Gackt azért ilyen kétarcú, mert rák, de emellet skorpió az aszcendense, és ez a kettő olyan, mint a víz és a tűz. A rák vezérbolygója a hold, nem is véletlen, hogy szegény teljesen holdkóros:), van ilyen albuma, kettő is (MOON, Crescent), a filmje is Moon Child címen fut, ráadásul a dalszövegeiben 2-soronként forduul elő a tsuki (-> hold) szó. Hogy az aszcendense skorpió, azt csak feltételezem, hisz nem tudom, hogy pontosan hánykor született, de eléggé biztos vagyok benne. Az alapján gondolom ezt, hogy a Mars albumon levő Aresz számában beszél a horoszkópjáról, tehát a Mars biztos, hogy erős hatással van rá, ha nem is vezérbolygója (hisz az a Hold). Így pedig nyilvánvaló, hogy vagy Kos az aszcendense vagy Skorpió. A skorpió viszont azért valószínűbb, mert több kitartást hoz neki, és akár magát elpusztítani is képes, ami meg az ilyen szamurájos megnyilvánulásai miatt lehet jellemző rá. Meg van még emellett egy pár dolog, de nem biztos, hogy ez titeket érdekel... :)

harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1637

Szia Mira!!

hát sárga én is voltam régebben, nekem is a májam érzékenysége miatt, de erről a betegségről nem hallottam ami neked van, talán nekem is ez lehetett, de már megszűnt, teljesen kifehéredtem. majd elmúlik nálad is.

az italt én sem bírom, de biztos nem vércsoport kérdése a dolog, inkább az idegrendszeré. az alkoholnak még a szagától is rosszul vagyok, de néha azért megszoktam inni egy pohár bort, sört, amikor éppen kívánom, de csak társaságban esik jól.

najó, ez a vércsoport nem volt komoly:))

mindenesetre én úgy tudom, hogy az A-vércsoprtúak a legérzékenyebb lelkek (finomak és művésziek), és mindig a föld felett járnak pár centivel.

Előzmény: miramaru (1634)
ba-bylon Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1636

B-T ügyben most válszoltam Sárkánynak emilban. Úgy látom, megismételetem Mirát.  Részben. :-)

emilkereső paraziták? wohhh.  soha többé nem írom ki a címem. bár direkt többfélét tartok. van  privát, meg   sok nyilvános. :-) 

Leon Lai filmet meg megnézem. Bár jó későn van, ill. korán...huhh

harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1635

nekem ez a Sakurai olyan, mint egy bányarém, szerintem simán betojnék a félelemtől, ha éjszaka összefutnék vele:))))

nagyon nem teccik, olyan mint egy vámpír, brrrr:))))

hangja mondjuk jó, azt nem tagadom, csak a stílusa valahogy...

különben egyáltalán nem volnék szépség mániás, mer' nem az a lényeg, hanem a személyiség. egy ronda pasi is lehet nagyon vonzó, sőt még vonzóbb, mint egy szépfiú.

Előzmény: Sárkány (1629)
miramaru Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1634

Hello!

Buck-Tick An-nak van és leírom mégegyszer az e-mail címét, ha nincs kedvetek visszaolvasni.

angelelf.kukac.freemail.hu (az e-mailcímkereső paraziták miatt írom így de remélem világos...)

Harpokratész,

Nekem B-s a vérem, ezért nem bírom az italt se. Most szeptemeberben vérvételen derült ki egyébként, hogy Gilbert-kóros vagyok, illetve az lettem, mert eddig nem voltam az. De ez igazából nem betegség, csak nem tudja lebontani a bilirubin-t a máj és ezért az ember néha így besárgul. Annál jobb, legalább japán-szabású leszek... :) Meg állítólag fáradtságot is okoz, de én eddig ezt még nem tapasztaltam, mondtam is anyuunak, hogyha nem lennék Gilbert-kóros, még ennél is jobban pörögnék, szóval pont jól jön. A tesómnak is van egyébként, neki már tavaly óta, ez ilyen 18-20 éves kor körül jön ki.... családi örökség. :)

harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1633

én Mirára gondoltam, nem neki írtad?

Babylon rajongója, azt tudom.

Előzmény: Sárkány (1631)
harpokratesz Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1632

Nekem Gackt nem jön be annyira. Nagyon mű, és nagyon lágy, viszont az tény hogy nagyon szép. Sakurai viszont szexis is!! A Gack zenéje is tetszik, sokat hallgatom, de mégsem volt olyan hatással mint DEG, vagy Buck Tick. Szóval nem fogunk összeveszni...

persze, hogy nem fogunk összeveszni, nem is lenne normális dolog, hogy mindenkinek ugyanaz teccen, akkor kihalna a Föld:)))

mindenkinél más a lágyság, keménység, férfiasság, nőiesség, szexisség. ez így van rendjén. neked Sakurai a jó pasi, nekem Gackt. mindenki a saját személyiségéhez hasonló emberkékhez vonzódik:)

szerintem Gackt csak a fotókon mű, a zenéjéből, a hangjából (és gyanítom, hogy az élő koncertjeiből is) olyan természetesség, gyermeki őszinteség árad (a zenei profizmusa mellett), ami ritka, és kizárt dolog, hogy amit csinál, abban mű. egyrészt kiváló zenész, másrészt nem játszik szerepet, ill. igen, amikor szükséges, de azt nagyon okosan összepasszintja önmagával. pont annyit ad magából, amennyit egy jó művésznek kell, egyébként teljesen, maradéktalanul önmagát hozza. a zenéje pedig kifejezeten igényes, művészi színvonalú.

a fotói érdekesek, azok tényleg mesterkéltek, de még így is nagyon átjön az egyéniségének sokszínűsége.

nekem Sakurai pl. egyáltalán nem szexis, sőt kissé férfiatlan is (erre mondtam, hogy lágy), és túl dekadens. nincs benne az a fajta tűz, energia, lendület és szenvedély, mint pl. G-ban, az övé más.

hát, hogy Gackt lágy????? - hallgasd meg a Cube-t és Lost for Blood-ot, olyan férfias hangja van, hogy beszarás. amikor Babylon megküldte nekem az első Malice Mizer számot, majd seggre estem, ahogy meghallgattam. életemben nem hallottam ilyen erőteljesen férfias, mély hangot, pedig a Rolling Stones-on és a Led Zeppelin-en nőttem fel. G. fotói alapján teljesen más énekhangot vártam. óriási meglepetést okozott.

na pont ez a másik dolog, amiért annyira szeretem őt, ez az éles kontraszt a külseje és belseje között, ill. az a ketősség, hogy egyszerre férfias és nőies (androgün, kétnemű). ha az ember csak a fotóit nézi, akkor, egy feminin arcú, vékony testalkatú, kissé nőies jellemet lát benne, ugyanakkor belül egy nagyon erős, férfias egyéniség, akiben hihetetlen energiák vannak, nem véletlen, hogy profi szinten harcművész is.

szerintem zseni, de már mondtam:) 

Előzmény: Sárkány (1629)
Sárkány Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1631

Én is visszaolvastam, és Babylon rajongójuk. :-))

Addig rajongjál csak. :-))

Előzmény: harpokratesz (1630)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!