Megnézte már valaki a több helyen is hirdetett (Vatera, Veterán magazin) angol papiros, narancsszínű 200D-t? A használtautó.hu-n is elég régóta fent van. Tudtok róla valamit? Esetleg vélemények?
A 280 CE még mindíg megvan, egy érdeklődő azonban talán elvinné motor nélkül is. Téged érdekelt a motor ugye? Ha igen, árban mit jelenthet ez? Nem szerettem volna, és nem is így,de muszály megszabadulnom az "öreg hölgytől". Ha vkit érdekelne egészben, utolsó ÁR SÜRGŐS megjegyzéssel : 450.000.- alku nélkül. Megnézhető a XI. kerben, fotók a használtautón (a zöld coupé), kérésre küldök még.
Elképzelhető hogy kijön, igaz én nem próbáltam. Viszont a visszarakásnál tényleg szebb, ha előre berakod az alu (nem króm) díszléceket a gumiprofilba, mert ha az ablak már a helyén van, szinte biztos hogy görbülnek ha utólag nyomod be.
"Üdv! Szerintem a szélvédők kivételéhez nem kell kivenni a króm részeket mert utánna nem lehet hajlás és görbülés nélkül visszarakni. Én mindkét 123 -asnál anélkül vettem ki és pofonegyszerű az első és hátsó vagy 15 perc volt Belülről a gumiélt kifelé kell nyomkodni körbe és kipattan az egész."
Ez igaz az állólánykára is?
valakinek van tapasztalata a témában?
Kérlek benneteket írjatok a témában okosságokat, mert két hét múlva nekem is ki kell szedni az első-hátsó üveget, mert nagyarányú felújításra adtam a fejem.
Ma egy jót túráztam a géppel - Pilisvörösvár - Kesztölc (Pálos kolostorromi friss geoláda) - Esztergom - haza a Pilisen keresztül Pilisszentkereszten át. Ez volt a motorjavítás utáni első "hosszabb" útja. Érdekességek: odafele még a Bécsi úton láttam szembejönni egy sötétkék állólámpást; a Pilisen keresztül sikerült a legnagyobb záport pont a Dobogókő előtti kanyargós részen kifogni :-). Egy lett volna csak még kellemesebb: konvojban menni más régi Mercikkel, talán egyszer majd az is összejön...