Azok a zenék, amiket sohasem hallottunk elejétől a végéig és nagyon tetszenek nekünk: Nescafé, Amstel, Citroen, McDonald''s, Bacardi, Balantine''s, Nike, Organics, stb. A Best of Reklámzenék című válogatásalbum 2001. november végén került a boltokba.
1. Swade: Open Up (Nescafé) 2. Adiemus: Adiemus (Vodafone) 3. Smash Mouth: Walkin On The Sun (Amstel) 4. Kate Yanai: Summer Dreamin (Bacardi) 5. Mezzoforte: Garden Party 6. Echobeatz: Mas Que Nada (Nike) 7. Fairground Attraction: Perfect 8. Bill Whiters: Lovely Day (Citroen) 9. Queen: Innuendo (Ballantines) 10. Sixpence None The Richer There She Goes (Organics) 11. Hrutka Róbert - Jamie Winchester: Its Your Life (Pannon GSM) 12. Robin Beck: Close To You (Mc Donalds) 13. Bananarama: Venus (Gillette) 14. James Brown: I Got You (I Feel Good) 15. Billy Swan: I Can Help (Zewa softis) 16. Tony Sweat: Sex Machine Gerappaaaaa (Renault Clio)
Engem a Sonyericcsion es az uj Nokia reklamfilm zeneje erdekelne.De ami a legfontosabb , egy Chello reklam.a tvben 1-2 honapja ment kb.Arra gondolok amikor bemegy egy mukso az autokereskedesbe es berel egy Ferrarit...pls help me
én a DC++-on töltöttem le a Robbie Williams számot.
Tudja valaki milyen szám szól a Megasztár végén (valami forty five félét énekel a csákó)? - ja és ne írjátok meg az Outkast-ot, tom hogy az is a végén van :)
+ Bailey's súlytalanság reklámjában hallható zenére van tippetek?
A Melegítő zenéjéhez:
amit megírtam nem teljesen az amit főcímként lejátszanak, de én csak ezt találtam, meg a külföldön kiadott Cd-jükön is ez van....
Tudja valaki, hogy az iker show zenéjét, ahogy alább írtátok a Robbie Williams: Road to Mandalay c. számot honnan lehetne megszerezni (CD címe, vagy esetleg letölthető vhonnan stb.)
Én pont a Sporttolvajok alapján jutottam el ide és azon keresztül az I Monsteren. Ezt is és sok mást is letöltöttem innen... Úgyhogy Hare Krisna!
De most van egy, ami foglalkoztat. Nem is tudom, hogy milyen ital rekláma volt ez, talán a Beck's-é???
Szóval egy csajt mutatnak közelről egy üvegfal mögött. Szép láb, szép poci... A kamera szép lassan kúszik fel a lány arcához. És közben a Kamarás Iván mondja a magáét, hogy 3 dolgot tehetsz (vagy mi?). Szóval ennek van egy kicsit pörgősebb zenéje. Ezt ismeri valaki? Tudja, hogy mi az?
sziasztok! furi h még nem volt, de lehet csak én vagyok tudatlan. szal az új baileys reklám musical szerű zenéjére lennék kiváncsi. köszi
ja meg volt még régebben egy autóreklám, mikor a madár szált utána és megvárta a parkolóház előtt. többre nem emléxem, csak h annak is jó volt a zenéje
azért olvasok vissza, hátha..
Ja és a múlt héten volt a csigaTV-n a Sporttolvajok (Steal Aka Riders) c. film, és annak a zenéje is, de csigatévés jó szokás szerint nem volt stáblista ... De most már mindegy! :-)))