jól van drága. adódnak félreértések. és tudod milyen hirtelen haragú vagyok :)))
na.
most nagyon vidám vagyok, mert láttam nagyon sok szép pasit (kásás, benedek, steinmetz, fodor, molnár, vári, kósz, kolo, csucsu és még sorolhatnám)...szal most begyűjtöttem egy hétre az élményeket :)))
most lesz összefoglaló a hazaérkezésről, nézzétek, hátha én is láccom majd :)))
En kedvelem Paulina Martinezt, bar o merges ram. Linacska, annak tudataban, hogy az olimpia ideje alatt napi 12-16 orat dolgoztam azt hiszem ertheto, h nem logok minden este az ircen.
Az Idétlen időkigbe tényleg volt egy jó vicc, amikor jönnek ki részegen a kugliteremből, támogatja Bill Murray a csávót, mer alig áll a lábán, és kérdezi tőle gúnyosan, itt akarod kitenni a taccsot vagy majd a kocsiban? és a csávó meg mondja komolyan, hogy itt is, egyébként zéró.
bizony bizony, paulina nagyon boldog. épp most látta kását a tv-ben, amitől még jobb kedve lett!!!
hurrrrrrrrrrrrráááááááááááááá
1. béla vidékre távozott - ezt csiripelték a madarak
2. sally olimpiát néz hetek óta
3. bookshieról nem tudok :(
4. rettegent láttam multkor az egyik topikban!!!! :)) de nem emlékszem melyik volt az :(((
rettegen bookshie béla gyertek vissza!!! na jó, sally is...:)
Közbe' rájöttem, hogy kik hiányoznak nagyon - a jelenlegi fantasztikus szereplőgárda kiegészítéseként - ebből a topikból:
KÜLÖNBÖZŐ BÉLA (olyan ritkán ír)
Sunshine Sally (paulina terrorizálásáért felelős személy, de azért szeretjük)
Bookshie (gyere visszaaaaa)
Rettegen (ütközetben eltűnt)
Aki a fenti egyedeket látja, esetleg otthonában fogva tartja, szólítsa fel (indokolt esetben akár kényszerítő eszközök alkalmazása is elfogadható) őket az eddigiekhez hasonló magasröptű, információdús hozzászólások gyarapításához! Köszönöm,
Paulinám, annak mi jár, aki ma a Kaiser's Maratonon lefutotta a 8 kilométeres távot? Csókok és ölelések? Mi több, sex, baby? Képzeld, benne voltam az első 2800-ban!!! Azér' ez fantasztikus teljesítmény, nem?
Mondjunk bizony, mer' én okt 6-án vidéken leszek, meg rá egy hétre is, de egyébként október 11 szerda egy szimpatikus dátum.
Nade látom, ma szinte senki se írt, pedig 4 ARANYÉRMET SZEREZTÜNK! Vízilabdacsapat aláz, Kásás olimpiai bajnok, Paulina boldog. :-)
A george egy Sand nevu elhalt francija írónő reinkar nációja, sokat szerepelt korabbi topikjainkban, de aztan egyeb bokrosodo teendoji , meg persze a sznobizmusa - nem hempereghet az ilyenekkel, mint mi - miatt el-elmaradt, de szerintem figyel bennunket... Tuti, hogy reagal.
Csok, mennem kell, mer' vár a babám es a kulcsot bezartam az autoba. Ez plusz 10 perc.
mudeye, last of the coyotes