Sziasztok lehet nem ide való de hátha tud valaki segíteni.
Van egy 2002 opel vivarom és hátsó abs jeladó rossz volt. Kicseréltük hiba kiütve és elalszik a lámpa.De pár km után újra ég az abs lámpa meg a kis kocsi a kulcsal,leveszem a gyujtást újra índítás és már el is alszik megint pár km re.
mond meg a haverodnak hogy traficot vegyen,de ha csak t5 kel akkor a 105 pacist vegye mert a gyengébbik semmire nem jó,a 2,5 pedig meg eszi azt is amit még az arabok nem fejtettek ki a földből
Üdv mindenkinek.Van egy internetes hirdetési portál ahol a fórumtárs ezt a gépet árulja.Hátha kell valakinek. Ha érdekel valakit beillesztem a linket ide. Ára 1.50000ft.
Sajnos szigorúak a vámszabályok.TGK-ra 33% a vám,személyszállitóra pedig közel 80%.Ezt úgy szoktuk meg oldani hogy be jön mint tgk és utána hivatalosan átalakitjuk személyszállitóra.( ha van tgk az érdekel)
Yura! Nekem van egy T5-ös transporterem eladó. De nem teher hanem 9 fős személy és szerintem csapágyas a motorja (pöccre indul de fordulaton kerreg-csattog) nem igen van időm megcsinálni. Szép grafitmetál klímás minden sorba.
Ezekkel kell vigyázni!!! Vettem már olyan széria ledet, aminek keresztbe van kötve két lába. Egyik oldal plusz minusz, másik minusz plusz... vagy pluszminusz, minusz stb.... Szóval érdekes...
A kapcsoló mögött nincs ellenállás. Ellenállások a levegő beáramlás csatornájában vannak, ha jól emléxem akkor kívül a motortérben. Ha szemben állsz a kocsival, és nyitva van a gépháztető akkor bal oldalt szívja be a levegőt, annak a doboznak a jobb oldalához mennek drótok. Ott van az ellenálláslétra. De biztosítékot nézted? Meg a szívómotort, hogy forog-e? stb....
Köszi az ötletet. Kiderült pont ilyen ledem van itthon.Kb 4 órámba került de kész van nekem is. A kijelző közepére négy lábú led kell, igy most az nekem is elmaradt. Gondolom ti is ezért nem cseréltétek.A rádióban 21 db-ot cseréltem.Pár kép a végeredményről.
Egy kis segitséget kérnék. Opel Vivaroba elromlott a kapcsolo amivel állítani lehet a levegő mennyiséget 1-4-ig. A kapcsoló mögött van egy ellenállás. Azt mondták azt kell cserélnem. Tudtok olyat???