Keresés

Részletes keresés

Cicabugyi Creative Commons License 2005.01.21 0 0 369
Ha valaki tud segíteni a megszerzésében a bubunya@freemail.hu címre írjon. Köszi.
Előzmény: Cicabugyi (368)
Cicabugyi Creative Commons License 2005.01.21 0 0 368

Sziasztok!

Régóta keresem Philip Davis rendezésében 1995-ben készült SZEMÉLYAZONOSSÁG című filmet.(angol) Eredeti címe I.D.

HotelSzocreál Creative Commons License 2005.01.18 0 0 367

Azt nem tudtam, hogy itthon megjelent-e? Természetesen felirattal lenne a legjobb, általában azokat a filmeket kedvelem inkább... Na mindegy, majd kivárom:)

Előzmény: Törölt nick (366)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.18 0 0 366
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni. Mellesleg akkor tulajdonképpen milyen formátumban keresed a filmeket, hiszen ha jól értem, a videókazetta nem megoldás. DVD-n ugyan mindkettő megjelent külföldön magyar szinkron és felirat nélkül, de a közeljövőben szerintem nincs esély az itthoni megjelenésükre.
Előzmény: HotelSzocreál (365)
HotelSzocreál Creative Commons License 2005.01.18 0 0 365
Köszönöm, bár ezzel az infoval most nem sokra megyek:) Tv-t nem nagyon nézek, videom nincs, illetve van, csak rossz:)
Előzmény: Törölt nick (364)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.17 0 0 364
Az ÜVEGTÖRŐK című film pár éve megjelent VHS-en a MOKÉP kiadásában: én is akkor vettem meg. Ki tudja, a film talán még forgalomban van. A CSÚFAK ÉS GONOSZAK az elmúlt hetekben két ízben is ment az állami tévén reklámok nélkül: emlékszem, az első vetítése az olimpia időszakában volt, aztán néhány hét múlva megismételték.
Előzmény: HotelSzocreál (361)
Doves Creative Commons License 2005.01.17 0 0 363

Nekem megvan a TELJES FILM. De sztem most már sok helyről "megszerezhető"

Előzmény: borzf (356)
vh75 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 362
Sziasztok! Nagyon keresek egy rajzfilmet a címe Vámpírok Havannában. Hatalmas mese volt, kérlek ha megvan írj az onic@freemail.hu címre. Köszönöm
HotelSzocreál Creative Commons License 2005.01.14 0 0 361

Sziasztok!

Én sokmindent keresek, de hirtelenjében az Üvegtörők (Breaking Glass) jut eszembe, meg a Csúfak és gonoszok c. olasz film.

Reménykedve várom a válaszokat!

Van_Damme Creative Commons License 2005.01.14 0 0 360
Sziasztok! Én régi Van Damme filmeket keresek DVD-n! Ha valakinek van, az kérem, hogy lépjen velem kapcsolatba! Előre is köszönet!
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.26 0 0 359
Valaki tudna segíteni melyik az a sci-fi minisorozat ami talán 3-4 éve ment egyik kereskedelmi csatornán 5 részletben, amely: Arról szólt, hogy másik dimenzióból jöttek át lények, és átvittek egy-egy embert kisérletezni az ő dimenziójukba. Közben kiderült, hogy gyarmatosítani akarnak minden másik dimenziót, és kajának használják az embereket. Tehát készült az invázió. A dimenziókapu hasonló a slidersben látotthoz, csak sárga volt, és a lények is. Aztán kifejlesztett a katonaság egy kis kütyüt ami előre jelez, ha jön át másik dimenzióból a lény. Próbáltak mindent ellenük, de semmi nem jött be, végén ilyen nagy sok kilóméter átmérőjű fekete energiakupacok nőttek ki a földből a világ minden táján, és egy repülőgéppel próbáltak belerepülni, meg ledobni a közepébe egy bombát, aztán úgy tűnt sikerült is, de aztán újra kinőtt a ganajkupac, és valami nagy fejes reménytelenül, elkeseredve adta ki a parancsot atomfegyverek bevetésére. Az utolsó jelenetben egy ember áll a kupactól messze, és nézi, ahogy rádobják az atomot a dimenziókupacra, és minden kivilágosodik. Elég gagyi sorozat, de nekem akkor tetszett, és szeretném újra látni. Ki látta? Hogy tetszett? Mi a címe szerzője?
BZoltan Creative Commons License 2004.12.26 0 0 358
Keresem a Dárday Istán rendezte 1982-es Vörös föld című filmet. Az IMDB.com-on és az Amazon.com-on tudnak róla...de sehol máshol. Nincs az a pénz amit ne adnék meg érte :)

z
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.12.25 0 0 357
senki?
Előzmény: Törőlt_nick (355)
borzf Creative Commons License 2004.12.19 0 0 356
Sziasztok!

Keresem már egy ideje

Vincent Gallo: Brown Bunny

című filmjét. IMDB-n van róla több info, de letölteni még nem tudtam (csak trailert).
Megvan esetleg valakinek, vagy találkozott már vele?
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 355
Elvira Madigan című svéd filmet itthon meg lehet valahoyg szerezni?
csuccsu Creative Commons License 2004.12.12 0 0 354

Szunya! Nekem megvan VHS-en a Jövőre veled ugyanitt, de csak TV-ből felvett, jó úgy is?

Kérdés: Az Életcél / Purpose (2002) film megvan valakinek? Nagyon kéne!!!

Előzmény: Szunya (348)
Magdi60 Creative Commons License 2004.12.04 0 0 353
(Arra emlékszem, ami leginkább megmaradt bennem, mikor kidugta a fenekét az ablakon.)

Konvoj

Cím: Konvoj
Eredeti cím: Convoy
Műfaj: akció
Ország: amerikai
Gyártási év: 1978
Hossz: 106 perc
Szereplő(k):
Ali MacGraw
Burt Young
Ernest Borgnine
Kris Kristofferson
Seymour Cassel
Stáb:
rendező: Sam Peckinpah

Tartalom

Az óriáskamionok sofőrjeinek nem habostorta az élete. A gázolaj ára egyre magasabb, a verseny egyre nagyobb, ráadásul rendőrök hada áll lesben lassan szinte minden farakás mögött, hogy a legkisebb vétség esetén fülön csípje őket. Gumikacsa, a 18 kerekű kamioncsoda vezetője azonban nem ijed meg tőlük. A rendőrök minden cselére van egy még ügyesebb fortélya, és végül konvojba szervezi valamennyi sértett kamionost, hogy végre ők is megmutathassák, mit tudnak...
Előzmény: Szürke Csacsi (352)
Szürke Csacsi Creative Commons License 2004.12.04 0 0 352

Keresem annak a filmnek a címét, melynek a sztorija:

Egy kamion sofőrje (ő a főhős) valami miatt üldöztetésben részesül (a rendőrség részéről? fogalmam nincs, miért), de ő csak megy tovább és nem akar megállni. Szolidaritásból csatlakozik hozzá rengeteg más kamionos is. Ezek a jóemberek aztán végestelen hosszú sorokban vonulnak az utakon a kamionjaikkal. Kábé ennyi a lényeg, hogy a sok kamion vonul és nem tudják őket a hatóságok feltartóztatni. Persze valami nő is ólálkodik arra, aki szolidarít a férfiakkal. Hogy honnan indult az egész konfliktus, arra a film végére szerintem már senki sem emlékszik. Ja, és a film Amerikában játszódik, gondolom.

Nem egy nagy durranás, de nagyon bosszant, hogy nem bírok rátalálni :o(

hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.11.29 0 0 351
Előzmény: hoppa_hoppa (349)
Cactus72 Creative Commons License 2004.11.27 0 0 350

Szasztok .

Tudtok sms. oldalt ahonnan érdemes lretölteni filmet?

de megbizható kell, mert van egy rakás sz.

hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.11.26 0 0 349

Nem emlékszik valaki erre a filmre?
Valamikor a 90-es évek közepén láttam, nem hiszem, hogy '85-nél korábban készült volna. A sztori lényegében egy pszichiáter rendelőjében játszódik, a doki egy pilótát analizálgat, aki balesetet szenvedett és nem emlékszik a történtekre. Szépen lassan haladnak előre, a pilóta visszaemlékszik a gyerekkorára, feleségére, a replülésekre és végül a balesetre is. (Megvan a film poénja is, de nem feltétlenül lőném le.)
A két főszereplő homályos, a doki talán Hector Elizondo (a Pretty Woman hoteligazgatója), a pilóta pedig talán Roy Scheider vagy Christopher Walken, vagy valaki hasonló.

Nah, a vicces az, hogy amíg írtam, megtaláltam a filmet, de ha már koptattam a billentyűzetet, berakom. Játsszunk, hátha másnak is ismerős :)

Szunya Creative Commons License 2004.11.23 0 0 348

Keresem:

- Jövőre veled ugyanitt (magyar szinkronnal)

- Életünk fele (angol zenés film, az HBO nyomta kb 3-4 éve)

lilah11 Creative Commons License 2004.11.21 0 0 346
Honnan lehetne még letölteni a Táncos a sötétben c. filmet (lehetőleg szinkronnal vagy feliratosan)? Most volt a tv-ben, de egy barátom lemaradt róla. Köszi! :-)
bobace Creative Commons License 2004.11.16 0 0 345
Ha ez az a film amiről pár hónapja volt az a botrány akkor köszi meg amugy is
értelmiségi Creative Commons License 2004.11.16 0 0 344
Szerintem a Ken Park lesz az.
Előzmény: bobace (343)
bobace Creative Commons License 2004.11.16 0 0 343
Kersném annak a filmnek a cimét amelyet a világ legtöbb országában betiltottak, nem egy régi darab és az amerikai fiatalok agressziojárol és egyéb életéről szól.
bohocka Creative Commons License 2004.11.13 0 0 342

Hi,

nekem megvan a Tuti dolog, vhs-en, írj emailt ha érdekel.

üdv

bohocka Creative Commons License 2004.11.12 0 0 341

Sziasztok,

Vera Chytilova "Farkaslak" (eredeti cime: Vlci Bouda) című alkotását keresem régóta. Ha valakinek megvan, kérem vegye fel velem a kapcsolatot:

vizimentok@yahoo.com

köszönöm

wolverina Creative Commons License 2004.11.12 0 0 340

Sziasztok!

nincs meg véletlenül valakinek A KÉT LOTTI című film???A legelső fekete-fehér, német változat? Már ezer éve keresem:((((((((((( Régen, kb 10 éve adták utoljára. vagy nem tud valaki olyan helyet, ahol meglelhetem?? 

Ben Nyhyl Creative Commons License 2004.11.09 0 0 339
Az ördögi Roy Slade (Evil Roy Slade) c. filmet hol lehet mexerezni magyarul? Kb '75-ben egy szilveszteri műsroban adták az mtv-n (nem a Music TV -n :) ) és ha jól emléxem, kilencvenvalahányban mégegyszer. Valaki csak felvette... Zoli

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!