Keresés

Részletes keresés

Megkő Tóni Creative Commons License 2009.09.18 0 0 29
Mi lett volna a következménye?
Ha gyilkosságért halálbüntetés jár, akkor tévesen kiszabottért is annak kell járnia.
Innentől senki nem szabná ki.
Előzmény: Vad (23)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 28
Szerintem épp a testrészeiket számolgatták,hogy megvan-e mind.Visszalőni ugyan már ,próbálkoztak csak ki volt biztosítva a fegyver és üresen kattogtatták!
Előzmény: P.URBANUS (22)
mociga Creative Commons License 2009.09.18 0 0 27

Ez most egy politikai kérdés!?

Semmi rendkívüli sem történt, amiről itt érdemes lenne agyalogni. Psyho dad hozzászólásai tetszenek. Támogatom őt!!!

Nem rendőrökre támadtak, hanem a pénzre. Ki fegyverrel, ki aktatáskában ügyesen és jogszerűen kiagyalt paírokkal, befolyással ebben az elbaszott országban. Még jó hogy vannak, vagyunk még jó sokan, kik értékteremtő munkával is. Mert akkor az előzetesen említettek éhkoppon maradnának, avagy megragadhatnák vagy a kalap-kabátot, szevasz tavasz alapon, vagy a kaszát kapát a munka végit.

(Hű ez olyan nagyon forradalmi balosan bajosan hangzott!! :-(()

Psycho Dad Creative Commons License 2009.09.18 0 0 26
Tényleg nem akarod érteni? Hogy a bűncselekmények elkövetési módja mennyire brutális, az függ külső okoktól is. Amiket leírtam pl.
Előzmény: meret99 (19)
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 25

Azt nem tudom, de gyanítható, hogy ez a járőrkocsi volt a legközelebb, ez érkezett először.

Ha várnak az erősítésre, valószínű nem került volna sor a lövöldözésre, mert akkor a rablók egérutat nyernek.

Ez is egy megoldás lenne, hogyan lennének elkerülhetők a rendőrök elleni tmádadások.   :-))) 

Előzmény: Megkő Tóni (13)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 24
A többiek (erősítés) a gárdát felügyelték:)
Vad Creative Commons License 2009.09.18 0 0 23

Nono.

Talán akkor kicsit jobban utánanéztek volna a dolgoknak, mert nyilván egy tévesen kiszabott halálbüntetésnek is lennének következményei.

Akkor nem lenne olyan egyszerű ez a "bocs, tévedtünk, kérem kapcsolja ki a médiát" se.

Előzmény: Megkő Tóni (11)
P.URBANUS Creative Commons License 2009.09.18 0 0 22
És persze lövés nélkül hagyták elmenni őket. Hiába, a leállósávon történő sebességméréssel szerzett rutin kevés ehhez.
Mohamed Sissoko Creative Commons License 2009.09.18 0 0 21

Nevelés kérdése az egész. Ha a gyerek jó mintát lát a szüleitől, akkor ő maga is aszerint fog viselkedni.

Én például sosem láttam apámat pénzszállítót rabolni, ezért én magam sem teszem, mert tudom, hogy nagyon oktondi dolog.

druzsba Creative Commons License 2009.09.18 0 0 20
Mert a kommandósok a gárdisták és más tüntetők megfékezésével vannak elfoglalva, a többi rendőr meg a cigányokra vigyáz!
meret99 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 19
Ilyen okok, hogy a rendőrökre lőjön valaki nincsenek! Ki fegyvert ránt fegyver által vész el! Ősi, bölcs mondás:)
Előzmény: Psycho Dad (15)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 18
A maffiának is betett a gazdasági válság ,muszáj rabolniuk...Mondtam már a levéltárat kell felnyomni!Azok a papírok,ügynök mappák,titkosított papírok valakinek azonnal milliárdokat érnének!
Előzmény: halkergető (-)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2009.09.18 0 0 17
Ahogy Hofi mondta: ilyenkor célozni kell, és durr. Aztán meg a levegőbe lőni kettőt, a szakértő meg eldönti, melyik volt előbb...

A különbség csak az, hoyg ő ezt poénnak szánta... itt viszont valóban célravezető megoldás lett volna.
Előzmény: WYW (8)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 16
Jól le lehetne szabályozni a halálbüntetés alkalmazhatóságát, és ki lehetne zárni a tévedéseket. Kétséges esetekben legyen tényleges életfogytig, magánzárkában, bilincsben, hogy ne kelljen a szökéstől tartani.

Én vennék jegyet az elkövetők nyilvános akasztására.
Psycho Dad Creative Commons License 2009.09.18 0 0 15
Kérd meg rá a bűnözőket. Én nem azt mondom, hogy ok, hanem azt, hogy sajnos vannak külső okok is, amik ide vezetnek.
Előzmény: meret99 (10)
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 14
Azt hiszem, kissé hosszú utat találtál a két jelenség közötti összefüggésre.
Előzmény: Törölt nick (9)
Megkő Tóni Creative Commons License 2009.09.18 0 0 13
Egyébként miért csak 2 rendőr érkezett egy fegyveres rabláshoz??
meret99 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 12
Felesleges! Ott a kalsnyikov:) vagy nem az van rendszeresítve?:D
Megkő Tóni Creative Commons License 2009.09.18 0 0 11
Móri vérengzés miatt pl. ártatlanokat küldtünk volna a halálba.
meret99 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 10
Jó jó, de azért lövöldözni nem kéne! Ha meg igen, akkor lásd előbbi hozzászólásomat! Mindenkinek 1xerűbb:)
Előzmény: Psycho Dad (5)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 9
De kár, hogy nincs halálbüntetés!
WYW Creative Commons License 2009.09.18 0 0 8
Ja, nekem meg az jutott eszembe amikor két évig vizsgálták a rendőr fegyverhasználatát, mert ez lelőtte azt a fószert aki el akart a gázolni a társát.
Ennyi ideig tanakodtak a qrva nagy szakértők hogy tehetett volna mást, vagy se.

Neki meg volt két másodperce dönteni.

Szarrá kellett volna ezeket a genyákat a helyszínen.
Előzmény: halkergető (6)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.18 0 0 7
"feygvert s vitézt éneklek"
legalább rápillantásra érdekes így.
Előzmény: halkergető (3)
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 6

Te kis goromba!

Nem emlékszel, milyen szájtépés volt, amikor a bankrablót lelőtték?

Hogy képzelsz Te ilyet, hogy egy gengszetert szitává lőni? Lehet, hogy egy megtévedt példás családapa, csak véletlenül öltötte magára a rablójelmezt.

Előzmény: meret99 (2)
Psycho Dad Creative Commons License 2009.09.18 0 0 5
Durvulnak a bűnözők is. A közbiztonság romlása, nincs semminek következménye, nincs senkinek felelőssége. Ide vezet...
Psycho Dad Creative Commons License 2009.09.18 0 0 4
Sün! Gömbölyű mint a nulla.
Előzmény: halkergető (1)
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 3

Bahhhhhh!!!

Kérem a T. ügyeletes modera kartácsat, szíveskedjék a topik címében lévő, általam elkövetett betűcserét korrigálni!

Amiért szégyellem magam. MC!!!

meret99 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 2
Az USAban az ilyeneket szitává lövik! Nem szereteik a sebesült bűnözőket! Ezt kell itthon is bevezetni:) Úgyis nagyon hosszú a bírósági procedúra:(
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 1

Ammegmi?

(A 0 helyett.)

Előzmény: Psycho Dad (0)
Psycho Dad Creative Commons License 2009.09.18 0 0 0
Sün!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!