Szerintem épp a testrészeiket számolgatták,hogy megvan-e mind.Visszalőni ugyan már ,próbálkoztak csak ki volt biztosítva a fegyver és üresen kattogtatták!
Semmi rendkívüli sem történt, amiről itt érdemes lenne agyalogni. Psyho dad hozzászólásai tetszenek. Támogatom őt!!!
Nem rendőrökre támadtak, hanem a pénzre. Ki fegyverrel, ki aktatáskában ügyesen és jogszerűen kiagyalt paírokkal, befolyással ebben az elbaszott országban. Még jó hogy vannak, vagyunk még jó sokan, kik értékteremtő munkával is. Mert akkor az előzetesen említettek éhkoppon maradnának, avagy megragadhatnák vagy a kalap-kabátot, szevasz tavasz alapon, vagy a kaszát kapát a munka végit.
(Hű ez olyan nagyon forradalmi balosan bajosan hangzott!! :-(()
A maffiának is betett a gazdasági válság ,muszáj rabolniuk...Mondtam már a levéltárat kell felnyomni!Azok a papírok,ügynök mappák,titkosított papírok valakinek azonnal milliárdokat érnének!
Jól le lehetne szabályozni a halálbüntetés alkalmazhatóságát, és ki lehetne zárni a tévedéseket. Kétséges esetekben legyen tényleges életfogytig, magánzárkában, bilincsben, hogy ne kelljen a szökéstől tartani.
Én vennék jegyet az elkövetők nyilvános akasztására.
Ja, nekem meg az jutott eszembe amikor két évig vizsgálták a rendőr fegyverhasználatát, mert ez lelőtte azt a fószert aki el akart a gázolni a társát. Ennyi ideig tanakodtak a qrva nagy szakértők hogy tehetett volna mást, vagy se.
Neki meg volt két másodperce dönteni.
Szarrá kellett volna ezeket a genyákat a helyszínen.