Keresés

Részletes keresés

Jaque Brizar Creative Commons License 2001.04.05 0 0 120
jajhálaistennek akkor én értettem félre:))))))))
Chino-San Creative Commons License 2001.04.05 0 0 119
nem is rájád mutat az hivatkozás! ((c;§
Előzmény: Jaque Brizar (117)
God Save The Changes Creative Commons License 2001.04.05 0 0 118
Aztán egy olyan női hölgy kolléganőm is van, aki minden nap ~79 X elmondja azt, hogy "még a mai nap folyamán". Telefonba-kollégáknak, mindenkinek. Ezt már nem panaszképpen, csak hát olyan röhejes.
Jaque Brizar Creative Commons License 2001.04.05 0 0 117
Chino-San v.mit félreértettél, asszondom énis hogy ezalényeg, csak már elharapózott a topcitársak egymás elleni utálkozása, arra vót a célzás, hogy nyissanak topicot maguknak.

azér' nyitottam e témát, hogy itt kipanaszkodhassuk magunkat.

God Save The Changes Creative Commons License 2001.04.05 0 0 116
Az én kollégámnak meg valami fura gyermekröhögés-hang hallatszik a gépéből (kb. 4x egymás után), ha emilt kap.
Előzmény: Jaque Brizar (113)
Chino-San Creative Commons License 2001.04.05 0 0 115
mostökomojleszek:

mérbaj szerinted, ha az emberek ide leírják, hogy mi piszkájja a csőrüket? sokkal jobb mintha tömegorrgyilkosokká válnának!

aki ide ír szerintem nem utájja egytől-egyik az "illetőket", csak szépen csokorbagyűjccsük az érdekességeket, kidühöngjük amit ki kell és röhögünk lyookat.

Előzmény: Marót (102)
Spanci Creative Commons License 2001.04.05 0 0 114
Igazságod van!
Előzmény: Jaque Brizar (112)
Jaque Brizar Creative Commons License 2001.04.05 0 0 113
egyik kollégám FHM-es hátteret választott, sajnos hanggal is jár. A női kacajok és poénkodások ("megmutassam az FHM-emet?") elég idegesítőek.
Ráadásul most vette feljebb.
Jaque Brizar Creative Commons License 2001.04.05 0 0 112
Mint topic-indító, kérem, térjünk vissza az eredeti témához, a pofátlanul beugatókat és feleslegesen oldalakat beírókat pedig kérem, menjenek át hasonszőrű pajtásaikhoz.

Konkrétabban közhelybetyár fogalmazásai unalmasak és egysíkúak, a naplopó bölcsész-topicban a helyük.

JB

EbiHall Creative Commons License 2001.04.05 0 0 111
Rájöttem köz(rö)helybetyár kilétére!!

Ő egy pszicho- és szociopata alak, az a túlontúl pedáns, aki tudat alatt mindenkiből viszolygást vált ki. Erről a típusról gyakran derül ki, hogy pedofil, vagy sorozatgyilkos.

Egyébként szerintem most épp betegszabadságon van otthon és mosolyogva biológiai fegyvert állít össze, mely csak azokat nyírja ki hosszú szenvedés után, akiknek van gyűrődés a ruhájukon.
És eközben Net-el.
:-))

Előzmény: Közhelybetyár (103)
Spanci Creative Commons License 2001.04.05 0 0 110
Biztos beizzadt a kis lábikája nekije, nem tudod felfogni?:o)
Mint Marót mondta: kibírhatatlan a felfogásod.
Előzmény: God Save The Changes (109)
God Save The Changes Creative Commons License 2001.04.05 0 0 109
Nesztek egy ONos érdekből elköv'hozzász':

Egyik kollégám minden reggel átcseréli sportcipellőjét egy... szandálra. Mit mondjak: lábszag rulez. :-)

BahnScorper Creative Commons License 2001.04.05 0 0 108
Már ha jól néz, ki, ellenkező nemű, és az esete a kollégának... :-))))))
Előzmény: Közhelybetyár (107)
Közhelybetyár Creative Commons License 2001.04.05 0 0 107
Minden kollegat kisangyalla valtoztat egy Hatekony Menedzser.
Előzmény: Lony (105)
Spanci Creative Commons License 2001.04.05 0 0 106
Cúna, fidelmetlen vagy!
Most napkitörtem először!
Még egyszer piszkálol gyomron ruglak!
Előzmény: Marót (101)
Lony Creative Commons License 2001.04.05 0 0 105
Nagyon off lenne ha esetleg valaki témába vágót írna?
Vagy minden kolléga kisangyallá változott az éjszaka, és tünetmentes lett?
Spanci Creative Commons License 2001.04.05 0 0 104
Köcsögbetyár!
Gondolod, hogy végigolvaslak? He-he-he!
Előzmény: Közhelybetyár (103)
Közhelybetyár Creative Commons License 2001.04.05 0 0 103
Felfoghatatlan szamomra, hogy ennyi szelsoseges, fejlodest korlatozo elem nem kepes meglatni az altalam megvilagitott relevans utat. Nyuszibogar Neked meg van eselyed, hogy, korunk megfelelo elvarasait relevansan menedzseld. Remelem, az altalad megfeleloen kinyomtatott hozzaszolasaim melto helyet foglalnak el modern irodai kornyezetedben. Oltozkodesedre mindig ugyelj, torekedj mindig tokeletesseg[g]re. Hajad semmikeppen ne legyen hosszu, ne sugarozzon idejetmult, globalisan karos gondolkolkodast, es ne akadalyozzon munkadban, megfelelo kihivasaid relevans teljesiteseben, na akadalyozza a megfelelo, a Vezetoi Dontesek relevans elokeszitesehez elengedhetetlen template-ek elvarasoknak megfelelo, relevans menedzseleseben. A hosszu haj noknel mindamellett, hogy idejetmult, szelsoseges gondolkodasmodot sugall, irrelevans pozicioba kerulve akadalyozhat a billentyuzet, az eger hasznalataban, a monitor hatekony figyeleseben, igy munkaidod hatekony, sikerorientalt kihasznalasaban. Alapesetben veletlenul se latszodjon ki a bokad sem! Alapszituacioban hordj hosszu, zart nadragot, zart cipot, hogy meg bokad se latszodjon ki! Amennyiben egy relevans celt szeretnel elerni, a kapcsolodo Projecteket megfeleloen menedzselni, mutass tobbet! A cel es a megfeleloen mutatott testreszek aranyban kell, hogy alljanak egymassal. Ne lojj tul a celon, de alul se menedzseld megfelelo Projecjeidet! Spunci, legy szives tartozkodj az alabb megfigyelheto lazito hangnemtol!
Marót Creative Commons License 2001.04.05 0 0 102
A te érveid is lenyűgözőek.
A topichoz csak annyit, hogy szerintem kibírhatatlan kolléga nincsen, csak kibírhatatlan felfogás.
Előzmény: nyuszibogár (100)
Marót Creative Commons License 2001.04.05 0 0 101
Kár, hogy minden topicban csak napkitörsz. Miről maradunk le.
Előzmény: Spanci (97)
nyuszibogár Creative Commons License 2001.04.05 0 0 100
Akkor megismételném: vicc volt. Bocs, hogy ez tényleg ennyire megzavart, én ezennel lezártem a témát, mert nem szeretném szétoffolni ezt a jó kis topicot.
Előzmény: Marót (99)
Marót Creative Commons License 2001.04.05 0 0 99
Akkor már kezdheted is.
Bár nem illeszkedik szervesen a topichoz de ahhoz, hogy valakinek kibírhatatlan kollégái legyenek előszőr munkát kell szereznie. Ma a munkanélküli szó nem ugyanazt jelenti mint amire ki lett találva egykoron. Ma aki a regiszterben van az a különböző ellátási formákon belűl lavírozik, és a legminimálisabb munkát vállalja annak érdekében, hogy valamilyen másik ellátási formában v. ugyanabban újra jogosultságot szerezzen. A normálisabb kirendeltségek az ilyenekkel már külön foglalkoznak (szerintem másnak kellene). A többit pedig egyszerűen nem tudom megérteni.
Különben töretlen globalista fejlődésünk hamarosan oda vezet, hogy a munkaügyi kirendeltségen dolgozók is kénytelenek lesznek megismerkedni a munka világával.
Előzmény: nyuszibogár (95)
nyuszibogár Creative Commons License 2001.04.05 0 0 98
Jaja, én meg nem bírom felfogni, hogy néhány embernek nem ismeri az irónia fogalmát. Gyere már patkányozni!
Előzmény: Spanci (97)
Spanci Creative Commons License 2001.04.05 0 0 97
Néhány emberre a napkitörés érdekesen hat. Nem rád!
Előzmény: nyuszibogár (95)
Marót Creative Commons License 2001.04.05 0 0 96
Érdekesek voltak az érveid. Különben ha a KHB-hez viszonyítunk igazad van.
Előzmény: Chino-San (92)
nyuszibogár Creative Commons License 2001.04.05 0 0 95
Köszönöm, nagyon hasznosak a tanácsaid! Azt hiszem, elkezdem a Te hozzászólásaidat is gyűjteni!
Előzmény: Marót (90)
Marót Creative Commons License 2001.04.05 0 0 94
Az iskolában is mindíg ezt mondtad ha meg akartak tanítani valamire.
Előzmény: Chino-San (87)
Spanci Creative Commons License 2001.04.05 0 0 93
Egy rakás topikba ossza az észt, ill. inkább szórakozik. Már előbb akartam szólni, de azt hittem Ti is rájöttök, hogy nem kell lereagálni. Még akkor sem, ha valakit nevén szólít.
Előzmény: God Save The Changes (88)
Chino-San Creative Commons License 2001.04.05 0 0 92
gyenge próbálkozás!
Előzmény: Marót (90)
Devil Inside Creative Commons License 2001.04.05 0 0 91
Mindössze élőben prezentálja a munkamániás típusú kibírhatatlan kollégát. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!