Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
A gond ott van, hogy a ballib oldal nem csak 30%-ot lop el, füstöl el, dobál mások ölébe, hanem kb. a 100%-os.
2002-10 közt csak az EU-ból 6.000 mrd Ft jött be, és nyom nélkül eltűnt. Cserébe 3.600 mrd PPP tartozás halmoztak fel, 20 mrd EUR IMF adósságot és az olyan "aprópénzek" mint a Ferihegyért kapott 450 mrd Ft már bele sincsenek számítva. Az eredetileg 110 mrd-os 4-es metróból lett 510 mrd, az OLAF rájuk vert 180 mrd sikkasztást, a mai napig nincs következménye, de ha lesz, akkor fizesse meg az Orbán.
98-01 közt is a gazdaságba öntött pénzek minimum 50%-a jól hasznosult. Ja... és ahogy vezették az országot:
Á, szerintem a kopirnyó kancsira gondolt - rólam mindenki tudja, hogy tisztes úriember vagyok. (De aki szerint mégsem, az mind bekaphatja az összes faszom!) :)
S ezt mindkét oldal tudja, ezért nem Hiller és Pokorni alakította a közbeszédet, hanem Zsótika meg Fletó a populizmust.
Az meg, hogy mik a fórum legmélyebb bugyrai, azt nem a pilidilis (viszonylag értelmiségi) politikai szakmunkasainál kell keresni, hanem a valóban lumpen közösségekben. És ha megvan, akkor elgondolkodni azon, hogy a fórumfelhasználó bőven a nép etikai/erkölcsi mediánja felettről kerül ki..
de konkrétan őrá meg a Donáthra haragszom, hogy a 10 vagy 20 milliárd eurós uniós pénznek 5 éven át így aláfeküdtek és keresztbe tettek, mert teljesen praktikusan gondolkodva is, ha mondjuk 30 %-a lombkorona-sétányokra, hasonlókra meg egyes zsebekbe ment volna, a maradék 70% még akkor is a magyar gazdaságot és társadalmat gyarapította volna
Én mindig örömmel veszem, ha a fórum leggecibb embere, aki egyszerre feljelentő, naplózó, és a rendszert kikezdeni is kívánó olyan szociopata vagy talán pszicho- szól be nekem, mint a meg nem nevezett. Mindig tudatosan, provokatíve, kifigyelve és 95 %-ban falkában támadt rám. Rémálom az Elm utcában. 20 éve él itt vagy több, és nem lehet semmit sem mondani. A többit a maceratúra tudja 20 éve.
Na igen, ha leereszted a mércét az emberi minimum alá, valahova a fórum őstudattalanjának legmélyebb bugyraiba, akkor természetesen mindez rendben van, sőt, biztos vicces is... Azt azért nem gondolnám, hogy a népnek kell ez. De a megafon olvasóinak biztosan.
Na, tessék, mikre emlékszel. :D Volt régebben egy mém, hogy a szexuális ébredését a mémszerzőnek a Poldarkból a nyakra lihegés váltotta ki. Na, az szerintem is szexi volt, mert aztán megnéztem. :) Csak persze én már jóval a sexual awakeningemen túl, amit egy szájsarokba adott búcsúpuszi váltott ki. :)
Hát, már akkor is részrehajlóak voltak a filmrendezők, mert pl. M.D. pöcsét nem láttuk. Csak talán a seggét, de lehet, azt másik filmben. Meg mindegy is volt, mert rosszul vagyok bekötve, mert nem kívántam meg tőle. ;P
Valami pozitív is legyen mára, jó ez az egész elképzelés, a srác a szamárral megy egy nagy kört az országon belül, első perctől imádom, és remélem sikeres lesz az útja, és semmilyen komoly akadály nem jön közbe.:
Imádom az ilyesmit, vidéki gyerek vagyok, ilyen is kell. Minden posztját lájkolom. (és sajnos még arra is emlékszem, amikor az ökrös embert egy ilyen , csak nagyobb európai útja során elütötték, és meg is halt:(
Persze, hogy nem kapsz, valószínűleg Rezsimama azért írkál rátok, amikor erős gyakorisággal túlzásba estek, mert épp nincs jobb dolga, unatkozik, pang a femi, vagy megakadt kötés közben. Marha.:)
Hozzád képest azért elég ritkán szarom le a saját határaimat, mármint te nem az én, hanem a topikhatárokat feszegeted boldogan napról napra az őstrollal együtt.
Sharonnak emlékeim szerint egy minimális brazil csík volt meghagyva, elég sokszor visszanéztem.:D abban a dologban az a legérdekesebb, hogy ő és a rendező huszonéve állítják azt, hogy átbaszta-e a rendező vagy sem a villantás ügyében, ez valószínűleg már sosem derül ki.:)
Ja, tudom, volt az a kiscsaj (akkoriban valami vidéki gimnazista lehetett), aki fellépett tüntetéseken, és az elsőn rendkívül trágárul beszélt, azzal is megcsinálták, most már beugrott. Róla beszélt/írt a Bayer annyira minősíthetetlenül, hogy arra még mindig emlékszem.
Ez van. Nekem tökmindegy, kivel történik, a népnek ez kell, mert ezt akarják, higy kelljen. A 17 perc kékfényes rtl híradó éppúgy, mint a megafon, vagy a Mediaworks. Egy hülye angol ehhez szokva van, ez a bulvár, ez a dolguk. Lehet filozofálgatni (meg azért Hazám-díjat kapni), hogy jajistenem, micsoda népbutítás ez, de azt is lehet csinálni, hogy elfogadod, széles társadalmi réteg az, aminek/akiknek erre szüksége/ük van.