Ha BP, akkor én a Praxis ajánlom. Valamikor van nyári szünetük, és általában 2 hétre előra adnka időpontot, de szokott lenni lemondásuk is, és akkor beleférsz. Itt szakemberek vizsgálnak, nem mozi van elsősorban. ezenkívül nézd meg az indexesbabak.uw.hu oldalon a 4D ultrahang tippek rovatot. :-)
pannini: hatalmas gratula! úgy látom már nagyon látni akart a fiad, nem bírta kivárni a célidőt. Várjuk a képet és a sztorit
Moka: hát az úgy van, hogy kell hozzá egy kis cici igazítás, meg az egyik lábam felhúzom, így egy kicsit féloldalas a poci. Próbáltam a oldalt fekvést, de ha a bal oldalamon fekszek, akkor szúr, nyom, vmi nem jó (szerintem nem szereti) ha meg jobb oldalamon fekszek, akkor előbb-utóbb eldőlök hasra :-)
hason alvás: szerintem is, amíg csak lehet! érezni fogod, ha a bébinek nem jó (kényelmetlen). nekem az elsővel kb 15. hétig ment. utána már csak féloldalasan.
Allia, légyszi tegyél be a táblába: célidő: 09.03.04., eszerint ma vagyok 7 hetes (vagy holnap??), István, tesó: Linda 2007, öööö nem is tudom mi kell még :)
Nekem a második trimeszter közepén múlt el egy rövid időre a hányingerem, de sajnos nagyon hamar visszajött, igaz nem olyan erősen mint korábban és nem egész napra.
Szopipárna nélkül már én se tudnék aludni, és már profin forgok vele álmomban is :))))
ja, es a kismamaparna nelkul mar nem is tudom mit csinaltam volna! nekem nagyon jol jon ejszaka, bar a ferjemet neha sikerul eltalalni vele, amikor rendezkedem egyik oldalrol a masikra ;)
ha mar Mikolt nem emlitette, hadd jojjek elo en a kedvenc peldajaval: rakj egy vizzel teli lufiba egy tojast, es probald osszetorni - vagyis probalja a ferjed :) nem lesz olyan konnyu, mint godolnad :)
nekem az elso gyereknel a 41. hetig volt hanyingerem, most a masodiknal kezd visszajonni igy a 7. honap elejen :/
Hááát, nem akarlak kiábrándítani, de van az úgy, hogy a) elfelejt megszűnni a hányinger a 12. hét után b) megszűnik, de utolsó trimeszterre visszajön...
Most én is ebben a cipőben járok, savam az egekben, reggelente nagyongyorsan enni kell valamit, különben gáz van... Rókák környékeznek rendesen, igaz, utoljára 18. héten gyűrtek le (utána Férj kérdi: Életem, nem akarsz már átlépni a második trimszterbe??). (Ja, most vagyok 23+2)
Vizsgáiddal mi újság? Sikerült mindegyik? Tudsz már kicsit lazítani?
Nem túl nagy itt a forgalom mostanság :( de remélem csak azért, mert a többség nyaral.
Ha már terhesnyavalyákról van szó, mit mondanátok arra, hogy a 18. hét felé közeledve délelőttönként még mindig permanens tengeribetegségem van? Ugye nem marad így szülésig? Egyik előző terhességemnél se tapasztaltam ilyen hosszan tartó kellemetlenséget, oké, hogy ezzel jár, na de eddig???
de jó, hogy említed a hasonalvást! én még mindig csak úgy tudok aludni (kis pocak és melligazítás után :-D) de a multkor a férjem rámijeszett hogy meg fogom nyomni úgy a babát, ezért próbálok azóta oldalt aludni, de az istennek se megy, hogy segíthetnék rá? terhespárna (hengerpárna) vagy ilyesmi működik?