Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
És te Bethlehem, Júdának földje, semmiképen sem vagy legkisebb Júda fejedelmi városai között: mert belőled származik a fejedelem, a ki legeltetni fogja az én népemet, az Izráelt.
Mt 2,5"
Az embereknek egy szülőjük van tehát mindenkinek csak apja van, vagy az embereknek az apjuk mellett anyjuk is van-e?
Nem azt mondtam hogy férfi ágon nem Júdától származik Mária és József, akik Jézus vér szerinti és nevelő szülei, hisz de.
De egyéb, női és vegyes ágon nem csak Júdától, hanem más izraeli törzsektől és pogányoktól is. Valószínűleg van abban szerecsen fekete afrikai nigger is. Kínai ős esélye sokkal kisebb.
"Szerencsére sikerült nemrég telefonon beszélnem Kútásóval...2
mert így írta vala meg a próféta:
És te Bethlehem, Júdának földje, semmiképen sem vagy legkisebb Júda fejedelmi városai között: mert belőled származik a fejedelem, a ki legeltetni fogja az én népemet, az Izráelt.
"Ha a teljes Írást veszem alapul akkor, ott van a kereszténység vagyis a keresztény erkölcs, ami felsőbbrendűvé teszi a fehér embert, a hitetlen ateista zsidónál mindenképp..."
Te nem így látod Béla?
Nem így latja a Béla, hiszen ótvar mocskos primitív tahó állatságot írtál.
"Ezt honnan szeded,hasadra ütöttél,vagy talán ismered a családfánkat?"
Ha nem vagy nagyon nagyon hülye és remélem nagyon hülye nem vagy, akkor tudod azt hogy minden magyarországi emberben keverednek a jász, a kun, a bolgár, a szerb, a román, a szlovák, a német, az avar, a török, a cigány és a zsidó népek vérei.
"Benned mindeme népek vérei "elegyednek-belegyednek", te nagyon fuvolás..."
Ezt honnan szeded, hasadra ütöttél, vagy talán ismered a családfánkat?
Én inkább arra tippelnék, inkább azt gondoljátok vagy is, hogy arra taníthattak titeket, hogy csupán két fő emberi rassz létezik:
1. választott nép
2. gojság (tisztátalanok)
Ha a teljes Írást veszem alapul akkor, ott van a kereszténység vagyis a keresztény erkölcs, ami felsőbbrendűvé teszi a fehér embert, a hitetlen ateista zsidónál mindenképp...
Jó, csak te nem vagy képes megállapítani, tisztelt hülyetroll, hogy aki melletted áll az magyarul beszélő bolgár vagy kun vagy jász, mert az, hogy valaki bolgár, az nem látszik az arcán, tisztelt hülyetroll.