Sajnos kikaptunk 31:29re, 17:10es félidő után. Röviden: 1.félidő utolsó 10 perce rémálom, itt ment el a meccs, a 2.félidőben már voltak jó megoldások. Na majd holnap bővebben!
KTV műsorrendje: Hétfő csütörtök este 18.30 új adás. Azonkívűl reggel fél7kor,fél9kor és fél11kor ismétlik az adásokat. Tehát a gyengébbek kedvéért: a tegnapi adás ismétlése lesz ma este fél7, fél9 és fél11kor, majd holnap délelőtt ugyanebben az időpontokban,mert szombat este a heti adásokból tallóznak, lehet abban is benne lesz,de nem tuti.
Ne sértődj meg, mert akkor egy divatfotel szurkerrel kevesebb lenne, és gondolom ismered azt a mondást,h mindenki hozzon magával még egy embert .... :)))) Semmi formázás, csak úgy idehánytad a 17-t???? Nagy hiba volt :))))
Mingyá' megsértődök. Ahelyett hogy örülnél neki, hogy nektek a rendes szurkolók mellett ilyen fotelos is van. :-)) Egyébként igaz, a legtöbb sporteseményen kanapészurkolok. De azt sokat és nagyon tudok. :-)) ..eccer letörtem a régi kanapénk hátsó részét...asszem Sidney-i vizilabdaelődöntőn.....olyan hevesen ugrottam föl egy gólnál :-)) A kézi mindig a kedvenceim közé tartozott. Ja és a divatot is kikérem magamnak.:-)
Fotel divatszurkoló,aki csak TV-ből képes a kedvenc csapatát nézni ... :))))) KTV szokott forgatni a hazai bajnokikon, szerdán edzésen is voltak és készítettek néhány riportot. Még én sem láttam, így ne kérdezd,h ki nyilatkozik :))) Úgy hogy nincs más dolgod mint figyelni mostanában a KTV-t! :)))) Jöhet a 17. :))))
Háát, ha így álltok hozzá, akkor nem viszem...:-) Assetudompontosanmijaz.
Egyébként, ha így belegondolok, még sosem szurkoltam olyan csapatnak, akik soha nem láttam játszani. :-) Elég unalmas.:-))..de persze rendíthetetlen vagyok :-) Na, majd eccer talán... (min. a májusi kötelező topiktalin). A KTV szokott mutatni valamiféle összefoglalót, legalább a hazaiakról?
Így van! Gyertek el egy hazai bajnokira. Sokan. Síppal-dobbal. Hangedzést is tartani kell a Szucsával. Vannak saját huligánjaink is, veletek biztos brutál hangulat lenne:)
Kedd esténként edzésem van Komáromban..... Csütörtökön játszunk az ETO ifivel edzőmeccset asszem fél8tól-9ig,csak hogy ne kelljen sokat utaznod.... :)))) De ha épp az "anyag" után futsz,akkor ápr30án játszunk Győrújbaráton,ami nincs messze tudomásom szerint Győrtől, de Komárom sincs hogy egy hazai bajnokira (az első március 12. 18:00)el gyere vagy gyertek többen Komáromba akár a Mesterrel,mert ő is mondta,h eljön majd valamikor.
Bocs, de vírusfertőzést kapott a gépem, tegnap gyógyult meg. Így csak ma értesültem, hogy hétvégén mikor játszottatok. Emiatt aztán meg se tudtalak nézni Titeket. Megígértem már, hogy egyszer megnézem egy bajnokitokat, és ezt hamarosan meg is teszem! Szucsa edzéseket nagyon hanyagolod! :))