Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.09 0 2 398

Így van! Tehát a dugással létrejött egy kölcsönös szerződés, amely szerint a következményekért mindkét fél felelősséget vállal, azaz a később kiderülő következmény minden kötelezettségét viselik közösen! 

Előzmény: Anyóca99 (397)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.09 -1 1 397

Anyuci is elfogadta , hogy apuci nem húz gumit .  Vagy anyu hiányzott a biosz órán ?

Van , hogy megbeszélik , vigyázni fognak .... aztán mégis becsúszik a terhesség (mert a hülyék azt hiszik , semmi nélkül is tudnak vigyázni) .  Akkor nem kell megtartani a terhességet , oszt' legközelebb majd inkább moziba mennek .

Persze tökfelesleges ezt boncolgatni , hiszen állami törekvés a szaporulat . Szinte bármi áron .

Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.09 0 1 396

És azt hogy képzeled, amikor kiderül a terhesség, és az apuci nem akarja vállalni, akkor nem kell gyerektartást fizetni? Sztem ez nem OK. Apuci a dugással elfogadta, h gyerek is lehet a dologból. Ha nem akar kölyköt, húzzon óvszert! 

Előzmény: Anyóca99 (393)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.09 0 1 395

No majd előbb olvasgatok .... Mer' látom , hogy sokan írtak hasonlóakat , nem ismételgetek .

Előzmény: Anyóca99 (394)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.09 0 1 394

" ....sajnálom azokat akik még csak befelé menetelnek a csatamezőre."

Nem először látom , hogy csatamezőt említesz . Nagy baj .  Egy párkapcsolat nem háború .  Aki annak éli meg , az meneküljön amerre a szeme viszi !

Nem .... nem gondolom , hogy egy házasság vitamentes . Annak idején hatalmas , jóízű veszekedések voltak nálunk is , de valahogy mindig düllőre jutottunk egymással . (Ezek mindig valami nagyobb horderejű döntés okán adódtak .)

Gondolom az evolúció során mára már kiderülhetett , hogy a teremtő nem kizárólag azért adott nekünk szájat , hogy legyen hová dugdosni a kaját , leönteni a sört . Beszélgetni kell ! Megbeszélni .... és nem kizárólag a másikra várni vele .

Előzmény: endrebá (48)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.08.09 0 1 393

"És van a férfi hűség amikor a hideg és sótlan vacsora mellé elfogadja a meghívást valami finomságra.. de köszöni szépen, nem vált konyhát."

Aranyos ....:-)

A szennyest mé' nem viszi a finomságos vacsorát tálalóhoz ?  Hátha szebben is mos  .

No és az ilyen kóstolgatósok mit szólnak , ha anyut is meghívják egy-egy házon kívüli finomságra ?

"Minden ember dönthet a sorsáról."

Szerintem sajnos nem . Nagyon sokan kénytelenek belemerevedni egy adott állapotba . Egyszerű gazdasági kényszerből .

"Ami a nőhatalmat illeti, a törvény a következő generáció létrejötte érdekében a születendő gyermek élete feletti hatalmat teljesen a nőre bízza; a megszületett gyermek feletti hatalmat (felügyeleti jog) szinte teljesen a nőre bízza; a volt férj anyagi forrásainak max a felét teljesen a nőre bízza.."

Meg kellene változtatni az abortusz-törvényt úgy , hogy csak mindkét fél beleegyezése esetén ...., ill. a terhesség első észlelésekor írásos nyalatkozatot kelljen tenni arról , hogy közösen akarják az utódot .  Ha ilyen nincs , válás esetén nincs gyerektartás . Rögvest kettőn állna a vásár .....

Az anyagi rész más bonyolultabb . Igazságossá sose lehet tenni .

Előzmény: endrebá (29)
endrebá Creative Commons License 2019.08.06 0 0 392

Jólesik az elismerésed, pláne azt tudva hogy szakember dícsérete kettőt ér.  :-)))

Úgyhogy köszönöm-köszönöm..

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (390)
endrebá Creative Commons License 2019.08.06 -1 0 391

..imádom mikor valaki szégyenlősen szabadkozik, de közben fülig érő mosoly világít róla..

Örülök hogy én értettem rosszul és nem te.  :-))

Ami a férfiak pörkölt-imádatát illeti..

Egyszer kell kettő egész vödörrel főzni, és pörkölt legyen egy hétig reggeliebédvacsorára - NEKI. 

Annodominó valamelyik francia király lelkésze is megsokallta a fácánpecsenyét, pedig akkor az volt a legeslegesleg kaja - szerintem a pörköltmániákus is rá tud unni.

Az ügyes csapongásod a ténylegesen konyhatéma és a szexi-áthallás lehetőségei között..  tetszik.

Abszolúúúúút nem tűnsz a "saxöveg"-ed alapján ágybéli háztartásbeli -nek - deeee..

...de eeekkora mosolyt eredményez a "jajj mááá"...

Előzmény: Törölt nick (389)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.06 -1 0 390

Jók a hasonlatok amúgy, két dolog is eszembe jutott róla.

Az egyik, mikor a férj félrelép, s az asszony így magyarázta a barátnőinek: az uram éhes volt (éhes maradt), máshoz ment enni:(

A másik: mikor a nő észreveszi, hogy a férje az utcán másik nőt stíröl: nem érdekel Lajoskám, hol (kitől) jön meg az étvágyad, de zabálni otthon fogsz:)

Előzmény: endrebá (387)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.06 0 2 389

Mmint csak az analógiát! Természetesen az, h háztartásokban vagyok munkaerő, azt ne úgy értsd, h az ágyban! :)))))))))

Jajjj má' :)

Előzmény: Törölt nick (388)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.06 0 2 388

Jahhjjjjjjjjj! Átment! Nagyon is jól átment! Te IS értsd szexre kérlek! :))))

Előzmény: endrebá (387)
endrebá Creative Commons License 2019.08.06 -1 0 387

Ezztamindenit..

Most történt velem először hogy nem ment át a párhuzam.. a két elsődleges ösztönkésztetés hasonlóságáról.

Nem a gyomromba való vacsora volt otthon hideg és sótlan, és nem az útszéli vendéglőben kértem tejbegrízt.. ott sose kajáltam.

Értsd szexre kérlek.

Előzmény: Törölt nick (386)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.06 0 3 386

Ami a menüt illeti... Sok háztartásban megfordultam már, ahol ffi volt a családfő, és a menüztetéssel az a gond, hha a ffit kérdezed, h mi legyen az ebéd, akkor az a válasz, h pörkölt. :) Tehát, hha a ffin múlna, akkor mindig pörkölt lenne. Perszehogy rákíván a szomszéd vadasára/ grillcsirkéjére... 

Másrészről ahány háztartásban jártam, annyiféle pörköltet kedveltek. Van, ahol egészen le kell sütni majdhogynem egyáltalán ne legyen szaftja, szinte peregjen a "pörkölt", és van ahol 3l szaftot követelnek fél kg husihoz.... Ha az egyik félét megcsinálom a másik családnak, azt mondják, nem tudok főzni... :)

Harmadrészt a szakácsnak is megvan a maga ízlése, ami szintén ahány szakács, annyiféle... Egyik nem tud a másik stílusában főzni, mert az olyan, mint a kézírás, azaz az egyénre jellemző. 

Nekem kb 40 féle étel van a repertoáromban, és havonta, kéthavonta készítek vami újat. Mégis soxor unalmasnak hat, amikor már régóta el vagyok köteleződve egy-egy helyen.

Ígytehát bőven előfordulhat, h bár nem szárazkifli van otthon, a család elmegy vendéglőbe, vagy rokonokhoz, vagy a mekdonáldszba, uram bocsá' pizzát rendel anélkül, h a szakács bármit vétett volna...

Előzmény: endrebá (385)
endrebá Creative Commons License 2019.08.05 -3 0 385

Hááát..  sokféle módon lehet megunt társam a valamikori szerelmem - ebben egyetértünk.

Hogy én mit csinálok akkor ha félrenézek és a feleségem.. hm..

..az a baj a kérdéseddel hogy alapvető fogalmaink nem egyeznek.  Az én szerelmem az szexualitással elegy kíváncsiság a másikra, de tapasztalatból tudom hogy gyengébbként alárendelődési vággyal van ez az egész megtetézve  (magyarul jajj de szeretnék az övé lenni.. őhozzá tartozni)

Nnnaszóval ezt figyelembevéve mit csinálok ha a feleségem nem szeretne az enyém lenni (énhozzám tartozni) mert én félrementem mellőle.  Hm.. tetszik nekem a feleségem?  Mert akkor próbálom megbeszélni vele.. győzködni arról hogy rosszabb lesz úgy mindkettőnknek.

Ha akkorát változott az eltelt közös idő alatt hogy már nem tetszik, akkor meg tudom beszélni vele hogy mi van még hátra a közös dolgainkból.

Ami a kinek a hibájából történő elhidegülést illeti..  Azt hogy miért mentem más asztalhoz vacsorázni, azt is kihozzuk valahogyan az én hibámnak?  Ha nagyritkán ennék egy elcukrozott vadpörköltet, vagy eszembe jut hogy valamikor a vasszöget is megettük volna annyira éhesek voltunk - de csak száraz kifli és langyos víz van?  Ami tudom hogy egészséges, hiszen a szárazkifli nem hizlal, a langyos víztől meg nem gyullad be a torkom - de ha meghívnak valami finom elsózott tejbegrízre akkor az komoly csábítás ááám.  Tudom hogy minden az én hibámmá "igyekszik lenni"..  de azért mégsem az.

És az hogy kényszerből marad mellettem..   Mert mondd kérlek : ha a józan esze kényszeríti rám, akkor is én vagyok a Pfff..??

Előzmény: Törölt nick (384)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.05 0 2 384

És mit csinálsz akkor, ha mondjuk megcsalod, kiderül, és ő többé már nem tud szerelemmel/szeretettel tekinteni rád... Elhidegül, és végül ő lesz az, aki megszegi a megállapodásotokat, de mégiscsak a te hibádból... Akkor azért marad mondjuk melletted, mert ki van szolgáltatva neked... Pfff... 

Előzmény: endrebá (383)
endrebá Creative Commons License 2019.08.05 -1 0 383

Nem könnyű a kérdés, de a rám bízásért szerintem nem tartozom.

(házassági szerződéssel legalábbis)

Attól hogy rám bízza magát, attól neki lesz az előző állapotához képest jobb, vagy nekem? Csak az előző élethelyzetünkhöz képest.. az önállóságainkhoz képest?

Mert aki rám bízza magát, arra nekem vigyáznom kell. Azzal hogy elfogadom a rám bízást, ennyit ígérek.. azt hiszem.

Vigyázok rá amíg tudok.. vagy amíg megérdemli.

Adom amim van, jut annyi neki is mint nekem.

De hogy a halálom esetére mi a bölcs módszer.. ezen még nem gondolkoztam.  

..hm..

Hát jó.. végrendelkezni azt hiszem fogok.  A szeretteim jelenlétében, és közöttük elosztva.  

(nem lesz túl sok tétel, azt hiszem)

Házassági szerződést viszont biztos hogy nem írok.. attól lesz gazdasági társulás a kapcsolat.

Vagyis..  attól biztos hogy az lesz.

Előzmény: Törölt nick (382)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.05 0 1 382

Kedves vagy. :) Itt vagyok ám, csendben olvasok, figyelem a topicot. :)

De a témára! :) Ha egy nő teljes egészében rád bízza magát, nem tartozol neki annyival, h okirattal is nyomatékosítsd a saját ígérvényed? Sztem az hozzátartozik egy gentlemanushoz...

Előzmény: endrebá (381)
endrebá Creative Commons License 2019.08.05 -1 0 381

Hiányoztál már te szép mosolyú.

Dehogyis.. vagyis egy gazdasági társulásban fogalmam sincsen.

Talán tényleg ez kell, és pengeszájú ellenségekre bízni a folyamatos figyelést - nem tudom.  nem is akarom tudni..

Azt tudom hogy az én környezetemben ahol inkább a szeretet az alapja az egymáshoz való viszonyoknak - szóval itt nincsen rászorulva az ember a jogászállam pénzéhes képviselőire.

Persze hogy nagyon csúnya ügyek tudnak kerekedni a bizalomból - de a nagyon szép ügyek sokkal többen vannak. És az egészen elfogadhatók és a még nem rosszak nagyonsokkal többen vannak.

Csak ezekkel nem lehet anyagilag "lehúzni" a plebsz félelmeit.

Előzmény: Törölt nick (380)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.05 0 1 380

Sztem ilyen esetekre kell a házassági/örökösödési szerződés, ill. végrendelet. Nagyon csúnya ügyek tudnak abból kerekedni, hha egy asszony totálisan rábízza magát az urára. De az emberben is kell lenni annyi gerincnak/becsületnek, h erre megkérni sem kell, mert magától fogja tenni...

Előzmény: endrebá (375)
endrebá Creative Commons License 2019.08.04 0 1 379

..vajon hol lehet ennek a történelmi személyiségnek összefüggése a nőhatalom mai állásával..  ?

:-))

Előzmény: Törölt nick (378)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.04 0 1 378

I. Szulejmán

Sz: 1494. november 6.

Tiziano festménye

:-)

endrebá Creative Commons License 2019.08.03 0 0 377

Akárhányadik is lesz aki mellett szeretetben élek.. ha ezt az enyémek így is látják/érzik, akkor a temetésem után persze hogy ad mindenki amit csak tud.  Hát mi más alapján várhat majd valamikor viszonzást?

Mi másban bízhat az ember..

..adok mert van miből, és adok hogy ha rászorulok el is várhassak.

Igen.  Az enyémek az enyémet segítik - mindegy hányadik volt (vagy lett)

Előzmény: Törölt nick (376)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.02 0 1 376

A családod eltartaná a második feleséged? :-O

Előzmény: endrebá (375)
endrebá Creative Commons License 2019.08.02 -1 0 375

Az a véleményem hogy a társam azt csinál amit ő akar.. a feleségem meg azt amit én akarok.

Jó-jóó, lehet hogy erősnek hangzik..

De két egyforma ember által alkotott gazdasági társulásnál az a lényeg hogy egyforma beletett munkaenergiából egyforma rész boldogság jusson mindkettejüknek.

És ez egzakt, műszerekkel mérhető és elszámolható formában.

Az ómódi férj-feleség megoldásnál a feleség segít a férjnek a céljai elérésében.

A férj céljai elérésében.  Oké, jogászkodhatunk hogy mivel és hogyan tudja rávenni a feleség a férjet hogy mik legyenek a férj céljai, de a férj a saját céljai érdekében tudja örömmel a végkimerülésig hajtani magát.

Ettől az extra munkától alakul át az amúgy ellenséges világ otthonossá.

Ja, és a munkakedvemen nincs és nem is kell rá mérőóra.

Igen, az én feleségem is dolgozott.. dolgozik.. és most többet keres mint én mozdonyvezetőként.  De már nem érdekel.

Én ha valamiért kiesek.. hányadikról?

Ha az elsőről akkor táppénz max egy évig.. ha a tizedikről akkor jön a családi és az állami segítség.  

Előzmény: Törölt nick (367)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.02 0 0 374

Oké, benéztem.

Előzmény: Törölt nick (373)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.02 0 0 373

Ja, én nem kÉsést írtam, hanem kIEsést. Ha vele valami történik

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (371)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.02 0 0 372

Ja, én nem kÉsést írtam, hanem kIEsést. Ha vele valami történik

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (371)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.02 0 0 371

Az utolsóhoz.

Előzmény: Törölt nick (370)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.02 0 0 370

Bocs, csak nem tudom összekapcsolni, melyik kérdésemhez írtad

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (369)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.08.02 0 0 369

Ma,  a mobiltelefonok,  es allando online jelenlet eseteben nehez meglepetest okozni.  Van keses,  csak az erintett tud rola. 

Előzmény: Törölt nick (367)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!